Danmarks bedste kundeservice søger nye medlemmer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Vi har vind i sejlene hos Duka og søger nye kandidater til at være med i Danmarks bedste Kundeserviceteam.

Har du erfaring med kunderådgivning, salg og service eller har du bare service & IT i blodet? Vil du være en del af Danmarks stærkeste Kundeserviceteam? Så læs videre :)

Vores kunder vælger Duka, fordi de hellere vil bruge deres tid på at anvende deres IT- og Teleprodukter, frem for at bøvle med og fejlsøge problemer på dem. Hos Duka bliver du kundernes kundens betroede rådgiver, når det gælder IT og Tech generelt. Du bliver kundens første møde med Duka, hvor du rådgiver kunden om den rigtige produkt- og servicesammensætning og her stiller vi høje krav til en relevant og troværdig behovsafdækning af kunden.

Det betyder også at du har ansvar for at kunden får den helt rigtige Duka løsning med hjem, hverken mere eller mindre. En del af dine opgaver vil også være kundeservice for eksisterende kunder, da Duka er en virksomhed der bygger på langsigtede kundeforhold.

"Hos os er du med til at levere Danmarks bedste købsrådgivning og kundeservice. Vi elsker glade kunder, og vi tror på at god service kommer fra hjertet og at fremragende service og høj trivsel hænger tæt sammen. Derfor har vi et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt sammen. Vi arbejder tillidsbaseret og arbejder med brede rammer og få regler. Du har kort og godt stor handlefrihed i jobbet til at finde den løsning, der er rigtig for kunden. Således forventer vi også af dig, at du er klar til at udfylde den ramme og kan yde fremragende rådgivning, som sikrer tilfredse kunder, der anbefaler os til familie og venner."

- Kundeservicechef Mikkel Degn

Du er den rigtige til jobbet hvis:

  • Du har erfaring i professionelt rådgivning, kundeservice eller salg fra en tilsvarende funktion. Her har du bl.a. lært at afdække kundens behov på en enkel og effektiv måde, samt at guide samtalens retning på en troværdig og effektiv måde.
  • Du har erfaring fra kundeserviceopgaver, ideelt telefonisk & elektronisk.
  • Du brænder for god service og alle kan se, at du arbejder hårdt for at tilbyde den mest relevante løsning til kunden.
  • Du er glad for at tale i telefon, for det er vores vigtigste arbejdsredskab.
  • Du har interesse i Tech og IT og er vant til at bruge hverdagens devices inkl. Windows computere

Vi vurderer din profil samlet set, og din personlighed, herunder især dine kommunikative og sproglige evner, vægter meget højt hos os. Derudover regner vi med at du:

  • Taler og skriver dansk højt niveau, og at du kan begå dig på engelsk
  • Ser dig selv som en engageret og positiv person, der også er hjælpsom og løsningsorienteret.
  • Er pålidelig med stabilt fremmøde, tager ansvar og er positiv i din tilgang til arbejdet og ikke mindst de udfordringer, vi møder sammen med vores kunder
  • Har sat dig grundigt ind i de produkter og services vi tilbyder på www.duka.dk forud for en evt. jobsamtale

Hvorfor skal du vælge Duka som din næste arbejdsplads?

Det er der mange gode grunde her og her er nogle af dem.

  • Vi tilbyder en opgave der giver mening, hvor der er fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kundeoplevelsen er omdrejningspunktet i vores arbejde.
  • Vi sætter standarden for god rådgivning og kundeservice, hvor tillid, en helhjertet interesse for kunden og et åbent samarbejde er hovedingredienser i opskriften på succes. Du kan derfor forvente en personlig og faglig udvikling, uanset hvad du har med i rygsækken i forvejen.
  • Vi har 4,5 stjerner på Trustpilot, en høj NPS score og har 2 år i træk vundet forbrugerrådet "Tænk" - bedst i test, og det forpligter og siger noget om standarden hos os!
  • Mentorship, vejledning og kompetenceudvikling fra din første arbejdsdag i servicecentret.
  • En fast månedsløn samt mulighed for kvalifikation til vores bonusordning, der primært bygger på kundetilfredshed
  • Attraktive goder såsom pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, massageordning, IT-goder og meget andet

Det praktiske!

Vi tilbyder en 37 timers fuldtidsstilling på vores kontor i Hinnerup. Arbejdstiden vil være fordelt i tidsrummet 08 - 20 mandag til fredag, og der vil typisk være 1-2 lørdagsvagter samt 1-2 aftenvagter pr. måned. Du får adgang til vores attraktive personalegoder efter endt prøveperiode & oplæringsperiode.

Interesseret?

Indsend din ansøgning online her på siden! Eller brug linket her: https://app.jobmatchprofile.com/aaemra

Bemærk: Ansøgninger pr. email vil blive slettet af hensyn til GDPR, men vi besvarer gerne dine spørgsmål pr. e-mail!

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rigtige kandidater. Vi forventer at indkalde til jobsamtaler løbende, da vores team vokser måned for måned.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR manager Henrik Bjørn Oldenborg på [email protected]

Få et glimt af, hvordan vi arbejder hos Duka, her:

& lær mere om os på vores website

& på vores linkedIN

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere om Duka

Hos Duka leverer vi Danmarks mest troværdige, enkle og brugerfokuserede IT- og Tele services til det private marked. Du behøver faktisk ikke engang at tage vores ord for det, spørg i stedet Trustpilot, Forbrugerrådet Tænk og vigtigst af alt vores Kunder. Vi er førende indenfor IT & Tele kundeservice og vores sammensætninger af IT-produkter er helt unikke. Vi har et stærkt team til kundeserviceopgaven, og vi søger nu nye kolleger med fokus på især rådgivning og salg, så vi kan byde endnu flere nye kunder velkommen, og skabe en endnu større base af tilfredse kunder (for dem har vi nemlig en hel del af allerede).

Vores motto er:

Hos Duka synes vi, at teknologi er fantastisk og gør hverdagen lettere, men nogle gange driller det bare. Det skal vores kunder heldigvis ikke tænke på, for Duka er altid klar til at træde til og holde vores kunder kørende. Som virksomhed er vores mission at gøre det nemt for vores kunder, så de kan bruge deres tid på det, de har lyst til. Understøttet af pålidelig og effektiv support, brugervenlig teknologi og fleksible abonnementsløsninger gør vi livet nemt for vores kunder. Duka - Tech It Easy

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hinnerup
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicemedarbejder til Semler Mobility i Højbjerg

    Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen, så læs endelig videre.Vi søger lige nu to servicemedarbejdere, som trives med rutinepræget opgaver og arbejde p..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 2