Administrativ supporter til Arbejdsmiljøafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en systematisk og struktureret kollega, som vil løse administrative opgaver og derved understøtte HOFORs vigtige rolle i den grønne omstilling. Som vores nye administrative supporter bliver du en del af arbejdsmiljøafdelingen i Danmarks største forsyningsvirksomhed. Du vil sammen med fagligt dygtige og engagerede kolleger bidrage til at løfte opgaver inden for arbejdsmiljøområdet i HOFOR.

Dine arbejdsopgaver vil omhandle behandling af data, systemovervågning og sagsbehandling, samt efterfølgende dataanalyse og bidrag til videndeling med resten af virksomheden. Der vil endvidere være forskellige koordineringsopgaver for afdelingens projekter, og på sigt har vi et ønske om, at du kan varetage visse undervisningsforløb. Du vil have faste opgaver, men også bidrage til udviklingsopgaver i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Foretage sagsbehandling af HOFORs Nærved-hændelser og Observationer
  • Overvåge vores arbejdsulykker med og uden fravær og sikre korrekt sagsbehandling og registrering
  • Udarbejde arbejdsmiljøstatistik til resten af virksomheden
  • Planlægge møder i tæt samarbejde med arbejdsmiljøkonsulenterne i afdelingen –både for vores afdeling og for HOFORs Arbejdsmiljøorganisation, samt indgå som administrativ ressource i dette arbejde
  • Være ansvarlig for udarbejdelse og opdatering af afdelingens intranet-sider og digitale læringsplatform (HOFOR Akademi)

Du vil opleve, at vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter sparring og det gode samarbejde. Du vil referere til Arbejdsmiljøchefen. Ligesom resten af virksomheden er vi passionerede omkring vores faglighed og stolte af at arbejde for en virksomhed, der gør en positiv forskel for mennesker, virksomheder og miljø.

Der er tale om en 37 timers fuldtidsstilling.

Detaljeorienteret, struktureret og rutineret IT-bruger

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet er ikke så vigtigt.

Som vores nye administrative medarbejder vil du varetage sagsbehandling i vores administrative systemer. Vi forventer derfor, at du har blik for, hvordan opgaver og processer kan optimeres, og du vil hurtigt blive fortrolig med sagsbehandlingssystemet SHERLOCK.

Vi forventer desuden, at du er rutineret IT-bruger og har et godt kendskab til Office-pakken. Du skal være erfaren bruger af Excel og have flair for tal, da dette benyttes til mange opgaver.

Følgende programmer anvendes desuden ofte i opgaveløsningen:

  • MS Excel
  • MS Power BI
  • WorkZone (sagsbehandling)
  • MS Teams, OneNote og Outlook

Du har mod på at tackle mange forskellige administrative arbejdsopgaver, og du har sans for detaljerne samt udvikling af fx intrasider, grafik og lign. Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og lægger vægt på at yde god support af høj kvalitet til dine kolleger. Du kan udvikle nye arbejdsgange indenfor en eksisterende administrative ramme.

Da du får kendskab til fortrolig information, er det endvidere afgørende, at du er loyal og efterlever jobbets krav om diskretion.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte arbejdsmiljøchef, Karsten Bach Christensen, på telefon 2795 4200, arbejdsmiljøkonsulent, Nanna Dahlgreen Davidsen, på telefon 2795 4145 eller arbejdsmiljøkonsulent, Kenneth Petersen, på telefon 2795 4112.

Ansøgningsfristen er den 3. april 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.

Vær opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København S
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
16. september 2024 4
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 6
10. september 2024 8
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 6
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6