Service Manager til [xxxxx] Biografer Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Service Manager til Nordisk Film Biografer Odense



Er du klar til at give vores gæster en magisk biografoplevelse?



Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde og alle vores biografer er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. I Odense har vi fokus på at skabe rammerne for de helt store oplevelser, og hver måned har vi en lang række events, gallapremierer, og faste koncepter med noget for enhver smag. Vi har ofte de røde løbere ude og vi stræber efter at give vores gæster en magisk biografoplevelse.

Til biografens lederteam i Nordisk Film Biografer Odense, søger vi en Service Manager, som er klar til at tage medansvar for gæsternes totaloplevelse i biografen samt lede og motivere vores engagerede medarbejdere. Dit primære ansvar vil være at fungere som rollemodel samt sikre et højt serviceniveau for vores gæster og have fokus på alle salgsområderne. Din indsats er afgørende for vores resultater i Odense, så du skal motiveres af en resultatorienteret hverdag.

Som Service Manager refererer du til biografchefen og virker samtidig som stedfortræder for biografchefen ved dennes fravær.

Som en del af biografens ledelse vil du primært skulle varetage følgende ansvarsområder:

  • Daglig ledelse og drift af biografen – herunder rekruttering og træning samt motivering og coaching af ca. 50 timelønnede medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen er under 18 år.
  • Deltage i planlægning af retningslinjer og arbejdsgange for biografen herunder afvikling af de oplevelser, salgsaktiviteter og services, som vi tilbyder biografens gæster.
  • Koordinere medarbejdernes daglige arbejde inklusiv planlægning og normering af vagtplaner, udarbejdelse af systemer og rutiner samt opfølgning og kontrol – herunder opfølgning på budgetter.
  • Sikre velfungerende fysiske rammer og servicestandarder for vores biograf indenfor rengøring, vedligeholdelse og biografens visuelle udtryk mv.
  • Det gode købmandskab - herunder varebestilling, lagerstyring og snorlige eksponering af kiosken.
  • Fungere i "værtsfunktion” i forhold til biografens gæster med henblik på at sikre optimal biografoplevelse.

Din profil
Vi forventer, at du er en holdspiller, som kan lide at skabe resultater sammen med andre. Du fungerer som rollemodel og sætter dig i respekt ved selv at gå foran som et godt eksempel for hele medarbejdergruppen. Derudover forventer vi, at du kan kommunikere med et smil, trives blandt mange mennesker, har masser af situationsfornemmelse samt overblik i pressede situationer.

Andre kompetencer vi lægger på:

  • Dynamisk og inspirerende, med høj troværdighed og seriøsitet
  • Energisk og anerkendende leder, med høj vilje og engagement
  • Efterlever vores værdier og har en positiv tilgang til dagligdagen, hvor du tager ansvar og initiativ og forstår at omsætte planer til handling
  • Struktureret og evner at prioritere dine og andres arbejdsopgaver
  • God kommerciel forståelse

Det forventes, at du har erfaring med salg og service; relevant erfaring kunne f.eks. være fra en detailkæde, rejsebranchen, underholdning, hotel- og restaurationsbranchen eller anden form for forretning med fokus på service. Den ideelle kandidat har allerede 1-5 års erfaring som teamleder, butiksansvarlig, supervisor eller lignende.

Fleksibilitet i forhold til arbejdstid
Størstedelen af biografens omsætning skabes i aften- og weekendtimerne, hvilket naturligvis påvirker din arbejdstid. Du skal derfor være indstillet på, at din arbejdstid vil være fordelt på både dag- og aftentimer, såvel hverdag som weekend og du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder
Nordisk Film Biografer tilbyder en udfordrende stilling i en dynamisk og spændende virksomhed, hvor rummelig, ambitiøs og passion er nogle af nøgleordene. Der er tale om et selvstændigt og afvekslende job i et uformelt arbejdsmiljø og i en underholdende branche, hvor du selv får stor indflydelse på biografens udvikling.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Biografchef, John Philipsen, email: [email protected] eller på tlf: 61638532.

Arbejdsadresse:
Odense Banegård Center, Østre Stationsvej
Odense, DK, 5000
Denmark

About Nordisk Film Biografer


Nordisk Film Biografer A/S is the largest cinema chain in Denmark and the largest player in the industry with a total sale of approx. six million tickets a year. We consist of more than 900 service-minded employees, who on daily show movies in Århus, Aalborg, Herning, Esbjerg, Randers, Kolding, Odense, Næstved, Nykøbing F., Hillerød, Frederikssund, Taastrup, Køge, Hundige, Lyngby and Copenhagen. We also run a comprehensive online booking and membership program and we are a part of Nordisk Film Cinemas who operates 45 cinemas in Denmark and Norway. Read more at nordiskfilm.com

Nordisk Film is the leading producer and distributor of films in the Nordic countries, and we have digital businesses such as GoGift.com and Airmagine. We are a significant investor in games development studios, and the distributor of PlayStation in the Nordic and Baltic countries. We are a part of Egmont. Egmont is the commercial foundation that generates revenue amounting to EUR 1.6 billion and donate EUR 10 million a year to help improve the lives of children and young people.

We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Odense C

Lignende jobs

  • Senior Supporter til FTZ

    For at de frie autoværksteder også står stærkt i fremtiden, har FTZ udviklet en vifte af digitale løsninger, der gør hverdagen lettere for dem. Deres kunder har travlt og de har derfor brug for en .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense SV
    Få mere info
  • Servicemedarbejder - Odense

    Servicemedarbejder - OdenseI Kongsvang søger vi lige nu en servicemedarbejder til en lokation i Odense. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig rengøring af eget omr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • kundeservicemedarbejder til vores danske møbelshop

    Vi sælger egenproducerede møbler og boligtilbehør indenfor spisestuen, dagligstuen, soveværelset mm og står lige nu i en rivende udvikling med onlineshop i Danmark, Sverige og Tyskland. Kunne du tæ..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Er du vores nye kollega til kundeservice?

    Er du en, som er serviceminded og kan holde mange bolde i luften? Har du flair for kundeservice og administration, og trives du bedst på en arbejdsplads, hvor ingen dage er ens. Så er det måske dig..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2