Customer Service Coordinator til ExamVision på Samsø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Kan du smile på mails og i telefonen? Motiveres du af, gennem god service, at skabe unikke kundeoplevelser, hvor kvalitet og tryghed er i højsæde? Vil du være med på den digitale rejse mod fremtidens kundeservice? Og holder du af godt kollegaskab, smuk natur og en lækker frokostordning? Så er du sandsynligvis lige den medarbejder, vi står og mangler på Samsø.  

ExamVision er globalt blandt de førende producenter af skræddersyede lupbriller til læger og tandlæger, og vores produkter er i front på ergonomi, kvalitet og design. Vi oplever stor succes lige nu og har forrygende travlt. Projekterne er mange, og der er mere end nok at tage fat i. Vi samarbejder med 37 forhandlere og slutkunder i hele verden og har brug for en Customer Service Coordinator til daglig håndtering af kundehenvendelser i vores team.

Vores kunder er vigtige for os, og vi arbejder konstant på at forbedre kundeoplevelsen
Vi er i en spændende opbrydnings- og oprydningstid. Vækst, nye systemer og nye måder at arbejde sammen på præger vores hverdag. Du skal derfor have lyst til at være en medvirkende faktor til videreudvikling og optimering af arbejdsgange og systemer i Customer Service teamet. Vi vil gøre tingene bedre i dag end i går – og vi vil være endnu bedre i morgen.

Du er ferm til MS Office-pakken. Erfaring med at sidde på telefon og mail er et plus, men ikke et kriterie for at søge, da du i oplæringen vil blive klædt grundigt på til at varetage opgaverne. Desuden er et serviceindstillet mindset vigtigere end konkret kundeserviceerfaring. Systemet SAP B1 vil være dit primære arbejdsværktøj, så du skal have lyst til og en forståelse for systemer. Desuden er det vigtigt, at du forstår og kan gøre dig forstået på engelsk, da du skal varetage forespørgsler på engelsk både på telefon og mail fra kunder. Andre sprogkundskaber er en fordel, men ikke et krav.

Som person går du til opgaver og mennesker med et åbent sind. Du har en sund og realistisk indstilling til det at være på en arbejdsplads, og du er villig til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet. Du lader dig ikke vælte af forandringer og formår at navigere mellem mange opgaver på samme tid. Du tager action og tænker løsningsorienteret og effektivisering. Din uddannelse er ikke så væsentlig, blot du er serviceminded, selvkørende og skrap til at prioritere og eksekvere på opgaver. 

Dine nøgleopgaver bliver især:  

  • Besvarelse af mails & telefonopkald fra kunder
  • Ordrehåndtering & opfølgning på mail og telefon
  • Fakturering/kreditering
  • Opdatering/vedligeholdelse af kundedata og priser
  • Mindre projektledelsesopgaver
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver
  • Opretholde gode relationer til vores kunder

Kombiner en attraktiv koordinatorstilling med et afbalanceret liv i skøn natur  
ExamVision er placeret på Samsø, og vi håber, at du på sigt har lyst til at bosætte dig på øen – hvis ikke du allerede bor her. At bo på øen er dog ikke et must! Besøg evt. www.tidtilsamsoe.dk for at se mere om livet på Samsø.  

Interesseret? 
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring.

Søg nu da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Send venligst din ansøgning til [email protected].

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til vores Front End Manager, Birgitte Eltzholtz, på tel. 4188 7300. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. På forhånd tak! 

Om os!
ExamVision blev stiftet i 2001 og beskæftiger i dag ca. 70 personer. Virksomheden designer, udvikler, producerer og afsætter teknologisk avancerede lupbriller til læger og tandlæger globalt. Vi oplever høje tocifrede vækstrater i disse år og realiserede i 2021 en omsætning på et højt tocifret millionbeløb.   

ExamVision har de senere år tilført ressourcer til hele værdikæden for at løfte kapaciteten, produkterne har en meget stærk markedsposition, og der investeres i udviklingen af salgskanaler som en del af en klar strategi.   

Læs meget mere om os på www.examvision.com. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Samsø
  • Fredag den 29. juli 2022

Lignende jobs

  • Servicemedarbejder til Semler Mobility i Højbjerg

    Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen, så læs endelig videre.Vi søger lige nu to servicemedarbejdere, som trives med rutinepræget opgaver og arbejde p..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicerådgiver til Semler Mobility i Højbjerg

    Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Vi søger en professionel kollega, som skal repræsentere mærkerne Volkswagen, Škoda .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Senior Client Manager

    Vi har store ambitioner for Novicell, og vi ønsker derfor at styrke vores dygtige salgsteam. Så ønsker du at være med til at drive væksten i et af Danmarks førende konsulenthuse, så er denne muligh..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Samsø over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0