Vil du være en del af holdet bag Styrelsen for International Rekruttering og Integrations stemme udadtil?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger et antal kontorfunktionærer til call centeret i kontoret borgerservice. Stillingerne er til besættelse snarest muligt, og der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder

borgerservice er brugernes indgang til styrelsen og vi håndterer tusindvis af telefonopkald. I vores fysiske borgercentre behandler vi EU-borgeres ansøgninger om opholdsret, vi optager biometri på udlændingeområdet og håndterer derudover en række andre administrative opgaver. Geografisk er kontoret fordelt på adresser i Valby, Aabenraa, Aalborg, Aarhus og Odense. Stillingerne til besættelse er i Valby.

Vores hverdag er præget af tæt brugerkontakt, og vi arbejder altid på at yde en venlig vejledning på et højt fagligt niveau.

Du vil i kontoret indgå i en teamstruktur, hvor din primære arbejdsopgave vil være telefonisk vejledning af styrelsens brugere vedrørende spørgsmål om reglerne for udlændinges ophold i Danmark. Du skal f.eks. guide brugerne om indholdet af hjemmesiden nyidanmark.dk. Det er vigtigt, at du har lyst til at tale i telefon i hovedparten af din arbejdstid, og at du er god til engelsk, men du kan også få opgaver på andre områder. Det kan f.eks. være administrativt arbejde, herunder sagsoprettelser i vores systemer. En anden opgave kan også være at betjene brugerne i borgercenteret ansigt til ansigt for at modtage og sagsbehandle sager om opholdsret for EU-borgere, yde vejledning inden for både EU- og udlændingeområdet, modtage ansøgninger og optage biometri.

Du får 50 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vores kontor er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor faglighed og borgerservice er i højsædet. Vi har en uformel omgangstone, og tager vores arbejde meget seriøst.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. en kontoruddannelse og gerne erfaring på området. Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er arbejdsom, omhyggelig og resultatorienteret
  • trives i et travlt arbejdsmiljø
  • har gode dansk- og engelskkundskaber
  • har humor og kan lide at samarbejde og løfte i flok
  • er venlig, serviceminded og indstillet til at sætte dig i brugerens sted

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Karen Lund Johansen på telefonnummer 72 14 21 21 eller på e-mail [email protected] eller souschef Jane Kærhus Nielsen 72 14 21 63 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 17. juni 2021, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25. Der kan være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige kundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?
Ministeriet har omkring 1400 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, samt fra den 1. august 2020 Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Valby
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1