Enhedschef til kontrolområdet i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Praktik - Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration – SIRI – søger en dygtig akademiker, der har talent for ledelse af både drift- og udviklingsopgaver og samtidig har ambitioner om at være en dygtig personaleleder. Brænder du for at levere gode resultater sammen med andre, og har du erfaring med eller interesse for kontrol på udlændingeområdet? Så har du nu muligheden i en nyoprettet stilling som enhedschef i kontoret EU.

Om stillingen
SIRI træffer hvert år et stort antal afgørelser om internationale arbejdstagere, studerende og deres familiers adgang og ophold i Danmark. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse på erhvervs- og studieområdet og opholdsret efter EU-reglerne.

De fleste udlændinge på SIRI’s ansvarsområder overholder betingelserne for deres ophold. Samtidig er det afgørende for SIRI at sikre, at de opholdsordninger, vi administrerer, bliver brugt efter hensigten. Arbejdet med at fremme og kontrollere regelefterlevelse har derfor strategisk betydning for SIRI.

SIRI’s nye kontrolenhed skal koordinere SIRI’s samlede kontrolindsats. I dag refererer medarbejderne på kontrolområdet til kontorchefen i kontoret EU, men SIRI vil gerne styrke kontrolarbejdet ved at dedikere endnu mere ledelseskraft til området. Organisatorisk forbliver området i EU, men organiseres fremover som en enhed under ledelse af en enhedschef. Som enhedschef vil du komme til at referere til kontorchefen i kontoret.

Kontrolenheden skal løse sine opgaver i tæt samarbejde med de sagsbehandlende kontorer og andre myndigheder. Opgaverne omfatter bl.a. bidrag til identitets- og dokumentkontrol, registerbaseret kontrol, registersamkøring, udgående kontrolaktioner selvstændigt og i samarbejde med andre myndigheder, behandling af sager om ulovligt arbejde og udtalelser om udlændiges opholdsgrundlag i forbindelse med straffesager.

Kontrolenheden vil bestå i dag af 12 dedikerede medarbejdere, hvor alle bidrager med forskellig erfaring, uddannelse og perspektiv. Opgaverne skal løses med en stor grad af selvstændighed med fokus på både kvalitet og effektivitet.

Dine arbejdsopgaver vil være meget varierede. Du kommer til at stå i spidsen for et område, der har høj politisk prioritet, og hvor nye kontrolmuligheder er ved at blive implementeret. Samtidig vil SIRI vil lave en ny strategi for kontrolindsatsen – og det arbejde får du en central rolle i.

Det bliver en vigtig opgave for dig at sikre, at SIRI løser sine kontrolopgaver relevant og tidssvarende, så vi hele tiden honorerer de krav, vi selv og vores omverden stiller til vores indsats.

Du får derfor en hverdag, hvor der både er driftsopgaver, som du og enheden skal i mål med, og en række udviklingsopgaver, der løbende skal sættes i værk og gennemføres.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse, fx som cand.jur. eller cand.scient.pol., og vi forventer os, at du:

  • har erfaring fra en politisk ledet organisation, og med udvikling og – især – med implementering af politiske initiativer
  • har erfaring med juridisk sagsbehandling af en vis kompleksitet
  • har beslutningskraft og indsigt i, hvordan de beslutninger, du træffer, påvirker din omverden
  • er en netværker, der forstår at kultivere og fastholde samarbejdsrelationer både inden for og uden for din egen organisation
  • har interesse for at sætte retning og skabe motivation hos andre for at sikre gode resultater

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • at arbejde med kontrolopgaver i den offentlige sektor
  • at lede medarbejdere, der arbejder selvstændigt, og som har forskellige faglige profiler og styrker – og selv om du ikke nødvendigvis har haft selvstændigt personaleledelsesansvar, ved du, hvad du står for som leder


Ansættelsesvilkår
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern. Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne. Der er mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Meier på telefon 72 14 24 99 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, cv og eksamensbevis mv. senest torsdag den 17. juni 2021 kl. 10:00.

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Valby
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Valby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3