Kundesupportmedarbejder med IT-indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Har du erfaring med IT-support og kundeservice, og har du lyst til at koble de to kompetencer sammen i én funktion, så er du måske vores nye kollega i OK’s tekniske supportcenter.

Vi søger en effektiv og struktureret kollega, der kan give vores kunder, forhandlere og stationspassere på tankstationerne den bedste kundeservice og support. Gennem din erfaring med og viden om IT kan du yde support til kolleger og kunder og hjælpe dem med at gennemskue problemstillingerne ved at dykke ned i data. Samtidig skal du have kundeservice-kasketten på og kunne formidle og yde den bedste kundeservice.

I vores tekniske supportcenter sikrer vi, at vores kunder altid møder tankstationer, der er driftssikre. Vores opgave er at være proaktive, så vi hurtigt spotter stationer og vaskehaller, hvor teknikken driller. Det gør vi blandt andet ved at overvåge IT-systemer, der understøtter driften på vores tankstationer, vaskehaller og el-ladestandere.

Dine opgaver
Din funktion giver dig en bred kontaktflade i hele huset - du kommer til at samarbejde med kolleger i flere afdelinger og i fællesskab løse forskellige opgaver.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

  • Håndtering af henvendelser fra kunder – både interne og eksterne. Det kan eksempelvis handle om problemstillinger vedrørende tankning, vask, parkering, ladning ved el-ladestandere.
  • Backoffice funktion, hvor du servicerer kolleger på landevejen med IT-support. Det kan være forhandlere, stationspassere eller salgsmedarbejdere, som har aktiviteter ude på vores tankstationer.
  • Kontakt til leverandører omkring fejlretning på vores stationer.
  • Driftsovervågning af vores stationer, vaskehaller og el-ladestandere.

Om dig
Du har interesse for og erfaring med IT, software og netværk. Du kommer måske fra en stilling som IT-supporter eller teknisk supporter. Måske har du endda en uddannelse som IT-supporter eller lignende med i bagagen.

Dine faglige kompetencer spænder over Windows netværksfunktioner/wi-fi/mobilt internet og programkendskab til basis Office programmer. Du har kendskab til support, fejlfinding af apps og integrationer. Desuden er kendskab til ServiceNow en fordel.

Som person er du udadvendt, og du besidder et stærkt servicegen. Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du har lyst til at tale med og servicere interne såvel som eksterne kunder. Du kan lide at løse problemer og kan bevare overblikket – også når det går stærkt. Du er effektiv og arbejder struktureret.

Vi tilbyder
En fuldtidsstilling i et team, som ud over dig tæller seks kolleger. I teamet har vi kompetencer, der dækker kundeservice, teknisk fejlsøgning og udvikling.

Vi er en del af et stort hus og har fokus på, at forretningen kører. Vi sætter en ære i at give vores kunder den allerbedste kundeoplevelse hver dag. Vi er et dygtigt og rutineret team, som er gode til at hjælpe hinanden – også når det brænder på, og vi har det sjovt, mens vi gør det.

Der er noget med holdånd og ansvarlighed i OK – det er vi stolte af, og det vil du helt sikkert mærke, når du træder ind ad døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for teksnisk supportcenter Martin Holdt Nielsen på 2972 8673.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicemedarbejder til Semler Mobility i Højbjerg

    Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen, så læs endelig videre.Vi søger lige nu to servicemedarbejdere, som trives med rutinepræget opgaver og arbejde p..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1