Kvalitetskoordinator søges til Kræftafdelingen i [xxxxx] (Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed, S...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en kvalitetskoordinator, som gennem en målrettet og struktureret indsats, kombineret med et godt overblik, kan bidrage til at skabe patientforløb i topklasse for patienterne i Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed. Du vil i tæt samarbejde med klinikere og ledere være nøgleperson i arbejdet med at udvikle og implementere nye tiltag og arbejdsgange, samt være ansvarlig for optimering og strukturering af eksisterende arbejdsgange og patientforløb.

Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed er en stor afdeling med funktion på 5 matrikler i Region Sjælland, men med langt den største tyngde på matriklerne i Næstved og Roskilde. Onkologisk Afdeling yder medicinsk behandling, strålebehandling og lindrende indsats for patienter med kræft. I Palliativ Enhed yder vi tværfaglig specialiseret palliativ indsats for patienter med livstruende sygdom og komplekse symptomer.

Læs mere om afdelingen her

Afdelingen har kvalitetskoordinatorfunktioner i både Roskilde og Næstved, som er forankret i et tværfagligt team. Sammen skal teamet, du kommer til at indgå i, sikre en fælles tværgående indsats og udvikling af området.
I personalerelaterede forhold refererer du til cheflægen, mens du fagligt refererer til afdelingens anden kvalitetskoordinator, som er faglig teamleder. Sammen med en specialistlægesekretær, udgør I det team, som sammen skal varetage afdelingens faglige stabsopgaver. I har derudover et tæt samarbejde med afdelingens øvrige stabsmedarbejdere.

Mange af vores projekter og kvalitetstiltag går på tværs af afdelingens matrikler, dit fysiske fremmøde vil primært være i Roskilde, men der er herudover behov for fysisk fremmøde i Næstved svarende til minimum en dag om ugen.

Du vil få et indgående samarbejde med afdelingens ledere, udover samarbejdet med afdelingens egen stab og hospitalets stab. Det er samtidig vigtigt, at du værdsætter et godt samarbejde med afdelingens klinikere, og udviser interesse og engagement i forhold til klinikernes praksis og patientforløbene i afdelingen. Du vil blive en del af en stab med en åben og umiddelbar dialog med afdelingsledelsen, hvor gode ideer og positive bidrag værdsættes.

Du vil modtage en god og individuel tilpasset introduktion til opgaverne og afdelingen som helhed, og du vil få hjælp til at etablere et stærkt netværk i organisationen. Vi tilbyder relevante kurser og efteruddannelse, afhængig af dine behov og interesser.

Vi er en afdeling under udvikling og udbygning. Vores mål er at fastholde og videreudvikle en robust afdeling, der leverer ydelser af høj kvalitet med udgangspunkt i patienternes oplevelser, ønsker og behov. I kraft af vores størrelse og kompleksitet er vi en afdeling med mange parallelle projekter og gode muligheder for udviklende og afvekslende opgaver.

Dine opgaver kan omfatte:

  • At initiere, facilitere og drive kvalitets- og patientsikkerhedsarbejde (både drift og udvikling) samt understøtte forståelsen for sammenhængende patientforløb og implementeringsindsatser i afdelingen, fx optimering af patientforløb og arbejdsgange
  • At understøtte afdelingsledelsen og afsnitsledelserne med strategiimplementering, arbejde med data, projektarbejde mv
  • Beskrivelse og udvikling af nye tiltag, patientforløb, opfølgningsprogrammer, arbejdsgange, hjemtag etc. i tværfagligt samarbejde med afdelingens klinikere og ledere
  • Kvalitetsmonitorering, herunder kræftpakkemonitorering
  • Opfølgning på patienthenvendelser og udarbejdelse af kommunikation til patienter og samarbejdspartnere
  • Patientsager, herunder erstatnings- og klagesager og indfrielse af det tilknyttede læringspotentiale
  • Patientsikkerhedsopgaver, herunder formand for patientsikkerhedsteamet i Næstved
  • Ad hoc administrative opgaver (bl.a. sekretariats- og ledelsesbetjening, udarbejdelse af præsentationer, oplæg og lignende)

Vi forventer, at du:

  • Kan løse opgaverne selvstændigt og kvalitetsbevidst, samt er god til at skabe overblik over og strukturere administrative opgaver
  • Har faglig og personlig gennemslagskraft
  • Er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler
  • Tager udgangspunkt i en involverende og motiverende samarbejdsform
  • Er nysgerrig, opsøgende og trives i en koordinerende funktion med mange forskelligartede opgaver, som både er drifts- og udviklingsorienterede
  • Trives med at have mange bolde i luften og flere sideløbende arbejdsopgaver
  • Kan understøtte afdelingens medarbejdere og ledere i en kontinuerlig og målrettet kvalitetsudvikling med interesse og engagement i klinisk praksis og vores patientforløb
  • Har interesse i og erfaring med at omsætte data til viden, der kan anvendes i praksis
  • Har solide IT-færdigheder og gerne indsigt i og viden om Sundhedsplatformen
  • Har en relevant akademisk uddannelse. Du kan fx være kandidat i folkesundhedsvidenskab, men afhængig af dine kvalifikationer og erfaring kan andre uddannelser også være relevante
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra sundhedsvæsenet, men det er ikke et krav
  • Du skal være interesseret i, at kræftpatienter i Region Sjælland får det bedst mulige forløb

Har du spørgsmål til afdelingen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsledelsen.
Chefsygeplejerske Helle Gert, telefon 21 46 07 29 eller Cheflæge Mads Nordahl Svendsen, telefon 41 41 18 01.

Hvis du vil vide mere om opgaverne som kvalitetskoordinator, kan du kontakte Kvalitetskoordinator og faglig teamleder Sarah Johansen, telefon 47 32 49 51 eller 29 86 06 66.

Ansøgningsfrist:
14. november 2022

Samtaler:
Finder sted i Roskilde – fredag den 18. november 2022

Ansættelsesdato:
Snarest efter aftale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator
  • Roskilde
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

  • Kvalitetskoordinator i Ringsted

    HBN-Teknik udvikler og sælger bæredygtige, innovative og omkostningseffektive løsninger til automotive industrien og er specialister i løsninger i komposit-materialer. Vi søger en Quality M..
    • Kvalitetskoordinator
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kvalitetskoordinator i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kvalitetskoordinator i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kvalitetskoordinator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kvalitetskoordinator i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som kvalitetskoordinator
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0