Vikarstilling: Analyselaborant søges til 2-årigt vikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Bagsværd

  • Quality
  • Bagsværd

I Novo Nordisk skaber vi værdi ved at sætte patienterne først. Hvert tiende sekund bliver to personer diagnosticeret med diabetes, og næsten 366 millioner mennesker i hele verden har brug for os. At arbejde her handler om at gøre en forskel. Hvis du finder sådanne udfordringer inspirerende, og samtidigt motiveres af at udføre kemiske analyser, er du måske vores nye laborant. Vi har lige nu en midlertidig stilling på to år.

Afdelingen
Vi er en afdeling med ca. 30 engagerede medarbejdere som har en central funktion i forhold til kemisk analyse af diabetespræparater. Afdelingen er delt op i 2 teams med hvert sit ansvarsområde. Du vil blive tilknyttet det team, som udfører kemiske analyser på stabilitets-, reklamations- og forsøgsprøver. Teamet består i dag af 13 laboranter/teknikere og en teamleder. Vi arbejder primært med HPLC, men også med pH, mikroskopi og atomabsorption.

Jobbet
Vi søger en analyselaborant til et 2-årigt vikariat. Dine arbejdsopgaver vil primært være udførsel og dokumentation af analyser, samt deltagelse i systematisk problemløsning i forbindelse med udfordringer på analyserne. Ansvaret som analyselaborant inkluderer alt omkring den praktiske del i forbindelse med analyser, samt beregning og vurdering af resultater. Derudover vil du også blive involveret i reagensfremstilling og analysesupport til produktions sites i samarbejde med kemikerne.

Kvalifikationer
Du har en uddannelse som laborant eller tilsvarende, og har erfaring og interesse for HPLC-analyser og kromatografi. Gennem dit praktiske arbejde med GMP, er du i stand til at sikre et højt kvalitetsniveau af analyserne. Du har et indgående kendskab til LIMS, Empower, cLEAN og gerne også til LimsLink.

Du har ved tidligere ansættelser vist, at du kan arbejde selvstændigt, samt udvist engagement i et konstruktivt samarbejde med dine kollegaer. Du er god til at skabe overblik og prioritere din tid. Du er kvalitetsbevidst, og du evner at have fokus på dokumentation af arbejdsgange. Vi forventer desuden, at du er resultatorienteret og parat til at tage et ansvar. Du skal være omstillingsparat og kunne arbejde under tidspres, idet vi arbejder i et dynamisk arbejdsmiljø hvor tingene af og til går stærkt.

Kontakt
Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til: Helle Bang (HJpn), Associate Manager, tlf.: 30790612.

Deadline

15. nov. 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronic diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2