Erfaren kalibreringstekniker med vedligeholdskendskab til Chemistry, Manufacturing and Control (CMC)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Motiveres du af at have styr på et komplekst landskab af produktions- og udviklings udstyr, og har du kendskab til kalibrerings- og vedligeholdelsesopgaver? Kan du lide at være en del af et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt og hverdagene varierer? Hvis du samtidig er proaktiv og har et optimistisk 'can-do' mindset, er du muligvis vores nye kollega. Du vil få en central rolle i forbindelse med proceskalibreringer, koordineringsopgaver samt udstyrsvedligehold, så vi fortsat kan udvikle lægemidler, som forbedrer livskvaliteten for patienter verden over.

Om afdelingen

Vores afdeling CMC API Pilots Operations (64 medarbejdere) er organisatorisk placeret i området Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) API Pilots med omkring 450 medarbejdere. Her foregår API (Active Pharmaceutical Ingredient – lægemiddelstof) fremstilling og procesudvikling af nye API kandidater til alle Novo Nordisks udviklingsprodukter.

Her i CMC API Pilots Operations skaber vi rammerne for, at piloterne kan producere så meget API som muligt. Det gør vi ved at levere en produktionsklar facilitet med stabile forsyninger og tilstrækkelig kapacitet på vedligeholdt og kalibreret udstyr til produktionen og udviklingen af API.

Teamet Calibration & Maintenance, som du vil blive en del af, består af 18 kvalificerede medarbejdere – størstedelen med en håndværksrettet baggrund. Vi bidrager til API produktionen, hovedsageligt ved at sikre vedligeholdt og kalibreret udstyr. Det er vores ansvar at supportere fem pilotanlæg fordelt på Novo Nordisk sites i Bagsværd og Gentofte.

Om jobbet

Som vores nye kollega vil du blive en afgørende medspiller i forhold til vedligehold og kalibrering af proces- og laboratorieudstyr i pilotanlæggene i Gentofte og Bagsværd. I den forbindelse vil SAP være dit styringssystem og vil give dig muligheden for at koordinere og planlægge, så du altid har overblikket. Da miljøet er underlagt GMP-regler, stilles der krav til dokumentationsniveauet og din grundlæggende kvalitetsforståelse.

Du vil være dedikeret anlægget i Gentofte, med hovedsæde i Bagsværd hvor resten af teamet har hovedkontoret, men skal være parat til at påtage dig opgaver på tværs af alle anlæg. Håndtering af uforudsete hændelser samt fejlfinding vil være en del af jobbet afhængig af kvalifikationer og erfraring. I forbindelse med support af anlæggene kan der på sigt være behov for en vagtordning uden for normalt arbejdstid. Jobbet er en F4, dog med hensyn til kvalifikationer og erfaring.

Alt dette lykkes du med ved at være løsningsorienteret, synlig, skabe et godt samarbejde med dine kolleger i teamet sørge for at sætte ”kunden” i centrum. I vores tilfælde er kunden vores kollegaer i Pilotanlæggene, som vi planlægger med og samarbejder omkring vedligehold, kalibrering og problemløsning på udstyr.

Som ny medarbejder i afdelingen vil du gennemgå et struktureret og individuelt træningsforløb, der tager udgangspunkt i dine nuværende kvalifikationer. Dine kolleger vil agere som sparringspartnere, og med en udviklingsplan vil vi sikre kontinuerlig udvikling og realisering af netop dit potentiale.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig og dygtig kalibreringstekniker med erfaring fra procesindustrien - gerne fra den farmaceutiske industri. Det ville være en fordel hvis du har en el- og/eller automatik baggrund. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som reparatør, automatiktekniker, industritekniker eller anden teknisk/el-teknisk baggrund. Vigtigst af alt er det dog, at du har mindst 2-3 års erfaring indenfor den pharmaceutiske industri og har en brændende interesse for produktionsudstyr, tekniske installationer og kalibrering.

Du forventes at have:

  • Kalibreringserfaring, men kan også være nyuddannet.
  • Vedligeholdelses- /reperatørerfaring, men kan også være nyuddannet.
  • Bekendtskab med arbejde i en GMP-facilitet, som vil være en fordel.
  • Gerne kendskab til systemer som SAP PM/QM.

Selvom de faglige kvalifikationer er væsentlige, er den vigtigste faktor for os dine personlige egenskaber og din tilgang til opgaverne.

  • Proaktiv tilgang til din arbejdsdag, dine opgaver, sikkerhed og løbende forbedringer -du tager aktion og gør noget
  • Serviceminded, er nysgerrig på at lære.
  • Du tør at træffe selvstændige beslutninger og kaster dig ud i nye opgaver.
  • Du er optimistisk, humoristisk og skaber energi omkring dig ved at have en interesse for kalibrering, vedligehold/reparation, procesudstyr, teknik og systemer.
  • Du arbejder systematisk og formår at skabe struktur i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften, hvor det også kræves at du er omstillingsparat.
  • Du har et højt aktivitetsniveau, hvor der løbende prioriteres mellem spændende opgaver og til tider arbejdes under tidspres med vigtige deadlines.
  • Du nyder teamarbejde og bidrager til, at vi alle i teamet har det godt og synes det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk hjælper dine evner, pligtopfyldenhed og ambitioner os til at gøre en forskel for vores patienter. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med dit talent samt for faglig og personlig udvikling.

Kontakt

For mere information kontakt gerne teamleder Tadeusz Kazimierz Indruszewski på tlf: +45 3077 7836

Deadline

18. december 2020 – men samtaler afholdes løbende.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronic diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2