Dygtig laborant til procesudvikling i Downstream Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Research
  • Bagsværd

Er du uddannet laborant eller lignende, har du erfaring med oprensning af proteiner? Vil du tilmed være med til at bidrage til at forbedre livet for mennesker på verdensplan, som lever med diabetes? Så er du måske vores nye dygtige laborant.

Stillingen
Som vores nye laborant er du sammen med teamets øvrige kolleger med til udvikle oprensningsprocesser til nye lægemidler. I laboratorierne vil du komme til at arbejde med kromatografi, filtrering samt kemiske og enzymatiske reaktioner. Du er sammen med en udviklingskemiker ansvarlig for at planlægge, koordinere og udføre forsøgene i laboratoriet, samt at dokumentere forsøgene og resultaterne i ELN. Som værktøj bruges også forskelligt software, herunder Excel, for at få mest mulig information ud af forsøgene samtidig med at kunne forbedre arbejdsgangene, både i laboratoriet og i resultatbehandlingen.

Du vil blive en del af et ihærdigt team med en stærk fællesskabsfølelse, hvor vi udviser omsorg for hinanden og hjælper hinanden. Vi kan også tilbyde gode udviklingsmuligheder.
Under udvikling af processerne vil vi sammen have øje for opskalering, idet vi sigter imod at processerne også kan afvikles hensigtsmæssigt i produktionsskala. I forbindelse med tekniske pilotkampagner har du og udviklingskemikeren et tæt samarbejde med pilotteknikerne for at sikre den bedste afvikling af netop jeres proces.

Kvalifikationer
Du er uddannet laborant eller lignende og har min. 3 års erfaring fra tidligere job.

Det er en fordel at du har:

  • Praktisk erfaring med kromatografi
  • Kendskab til hvordan en ÄKTA skal betjenes
  • Erfaring med UPLC og databehandling i Empower el. lign.
  • Solidt kendskab til teorien bag kromatografi og en generel proteinkemisk forståelse, som tages i anvendelse under udviklingsarbejdet.

Du er nysgerrig efter at lære mere, og er indstillet på at bidrage til øget anvendelse af automatisering og digitalisering i din hverdag.

Som person er du struktureret og i stand til at håndtere flere opgaver ad gangen samt at prioritere mellem opgaver i en travl og spændende hverdag. Derudover har du et positivt og fleksibelt mind-set og trives i et team, hvor du vil samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, systematisk og følger dine opgaver helt til dørs. Du skal desuden have lyst til aktivt at bidrage til og byde ind på løsninger af teamets opgaver.

Om afdelingen
Downstream Development udvikler finrensningsprocesser til både tidlig og senfase projekter. Til teamet hører yderligere to tekniske pilotanlæg. Afdelingen består af 75 ansatte fordelt på fire teams. Du vil blive en del af et team, der består af 15 dygtige og engagerede laboranter og teknikere samt seks kemikere. Her vil du få mulighed for at arbejde i et åbent og dynamisk arbejdsmiljø, hvor fagligheden sættes højt.

Working at Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt
Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Laila Kathrine Gammelvind på tlf. +45 30 79 68 33.
Hvis du har lyst til at lære mere om hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, er her et godt sted at begynde: https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html

Deadline

8. december 2020

Bemærk, ansøgninger vil løbende blive evalueret, og derfor kan annoncen lukkes inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, såfremt vi er gået videre med relevante kandidater.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2