Overlæge søges til Anæstesiologisk afdeling, Klinik ABK, Aalborg Universitetshospital, matrikel Farsø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Anæstesiologisk afdeling, Aalborg Universitetshospital har en stilling som overlæge, ledig til besættelse pr 1. oktober 2021, eller snarest derefter.

Vi ønsker at styrke vores afdeling med en overlæge til at varetage opgaver indenfor især anæstesi til ortopædkirurgi. Stillingen tilknyttes til det ortopædkirurgiske fagområde. Du skal forvente det meste af din arbejdstid på matriklen i Farsø, der vil være mulighed for at varetage arbejdsopgaver i Aalborg ved ønske og behov.

Aalborg Universitetshospital er i gang med at forberede udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) i 2023. I denne proces vil der ske en optimering, nytænkning og udvikling af det operative område, og der ønskes ansøgere, der er interesseret i at deltage i dette arbejde.

Dine kvalifikationer
Vi vægter godt humør, helhedsforståelse og engagement højt. Vi forventer, at du indgår konstruktivt i teamsamarbejde med kolleger, afdelingens personale og øvrige samarbejdspartnere, uanset opgavens kompleksitet. Vi ønsker os en kollega, der kan trives i konstante forandringer, der kan tage lederskab og være initiativ- og iderig.

Som overlæge i vores afdeling er der gode muligheder for at udvikle sig inden for det anførte fagområde. Vi ser gerne, at du arbejder med faglig udvikling, kvalitetsarbejde og uddannelse. Vi vil bede dig uddybe dine interessefelter og faglige præferencer i din ansøgning.

Du kommer til at arbejde på en universitetsafdeling med mange forpligtigelser herunder uddannelse og forskning. Vi har en forventning til du understøtter forskningsarbejdet og arbejder med undervisning og supervision af mange faggrupper.

Specialet Anæstesiologi
Er opdelt i en Anæstesi afdeling og en Intensiv afdeling, med hver deres afdelingsledelser. Stillingen refererer til den ledende overlæge i anæstesiafdelingen.

Anæstesi- og Intensivområdet varetager på matriklerne Aalborg Syd, Aalborg Nord, Hobro og Farsø forekommende opgaver og funktioner på alle niveauer indenfor:
  • Klinisk anæstesi
  • Intensiv medicinsk terapi
  • Opvågning
  • Smertebehandling
  • Præhospital behandling
  • Interhospital transport af kritisk syge patienter


Anæstesi- og Intensivområdet beskæftiger p.t. 65 speciallæger, hvortil kommer 24 læger under hoveduddannelse i anæstesiologi. Der er herudover normeret ca. 350 sygeplejestillinger.

Anæstesi- og Intensivområdet varetager årligt ca. 35.000 anæstesier til alle former for kirurgiske indgreb, dog ikke organtransplantationer. Området disponerer p.t. over samlet 26 intensive sengepladser, hvor der årligt behandles ca. 2.600 intensive patienter. Endelig har Anæstesi- og Intensivområdet ansvar for driften af den ene af to akutlægebiler under Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland.

Fagområdet anæstesiologi er opdelt i en række afsnit, som hvert ledes af en afsnitsledende sygeplejerske sammen med en ledende overlæge, i samarbejde med en specialeansvarlig overlæge i det omfang, afsnittet indgår i pågældendes fag- eller funktionsområde. Der er tilknyttet et sekretariat, som ledes af en ledende lægesekretær.
Ledende overlæger, afsnitsledende sygeplejersker og ledende lægesekretær indgår alle i et af to tværfaglige afdelingsledelsesteams.
Afdelingerne har nedenstående funktionsområder
  • Anæstesi til sammedagskirurgi
  • Anæstesi til ortopædkirurgi
  • Anæstesi til mave-tarmkirurgi
  • Neuroanæstesiologi
  • Thoraxanæstesiologi
  • Børneanæstesiologi
  • Intensiv medicinsk terapi


Anæstesi- og Intensivområdet har fokus på forskning og uddannelse, og indgår i nationalt og internationalt samarbejde. Der findes en klinisk lærestolsprofessor, som også indgår i de tværfaglige specialeledelsesteams, og desuden en professor med særlige opgaver indenfor fagområderne præhospital og akut medicin. Et Lungeforskningscenter og et Center for Præhospital- og Akutforskning er etableret.

Anæstesi- og Intensivområdet har undervisnings- og uddannelsesforpligtelse overfor læger i hoveduddannelse indenfor specialet anæstesiologi, samt for læge- og sundhedsteknologistuderende.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er vagtbærende. Arbejdet tilrettelægges ud fra rulleplaner.
Dagtjeneste: Indebærer arbejdsopgaver, med hovedvægt på klinisk anæstesi til ortopædkirurgiske patienter.
Der tilstræbes størst mulig medindflydelse på arbejdstilrettelæggelse og arbejdsopgaver.
Løn- og ansættelsesvilkår aftales efter gældende overenskomster.
Der er i Region Nordjylland indgået aftale om, at speciallæger årligt kan disponere over et rådighedsbeløb til efteruddannelsesformål. Dette udgør for afdelingslæger p.t. kr. 25.300.

Kontakt
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge for Anæstesiafdelingen Per Henrik Lambert, tlf. 2044 0828, e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist: 17 august 2021
Ansættelse: 1. oktober 2021 eller snarest muligt

Ansøgning
Ansøger bedes i ansøgningen – med bedst mulig dokumentation – forholde sig konkret til de syv lægeroller, jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport fra maj 2013.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Farsø
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

  • Læge i Hjørring

    Søger du gode arbejdsvilkår i et supergodt arbejdsmiljø med bredtfavnende lægefaglige udfordringer, er du måske vores nye kollega i Akutafdeling. Om jobbetDu kommer til en afdeling, hvor de..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Hjørring

    Som cheflæge får du store muligheder for at præge udviklingen inden for det abdominal kirurgiske område på Regionshospital Nordjylland. Vi søger en cheflæge, der har lyst til ledelse, kan samarbejd..
    • Læge
    • Hjørring
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Vi søger en cheflæge med ledelseserfaring, der i en stærk og tværfaglig afdelingsledelse vil stå i spidsen for en faglig ambitiøs afdeling med mange engagerede medarbejdere. Hvis du har anden speci..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge (studiejob) i Aalborg

    Fra 1. september 2024 efter aftale, har vi 3 ledige stillinger som introduktionslæge i Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital. Alle 3 stillinger er af 1 års-varighed.Om afdelingen..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Farsø over tid

Dato Alle jobs som læger
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0