Overlæge søges til Akutafdelingen, Holbæk Sygehus. Funktionsansvarlig for skadestuen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Akutafdelingen søger efter en speciallæge til at løfte opgaven som funktionsansvarlig overlæge i skadestuen og akuttelefonen.

Som overlæge hos os bliver du

  • Del af et team af læger med interesse for at udvikle specialet
  • Ansvarlig for udviklingen af ”din” del af afdelingen, skadestuefunktionen
  • Del af et fagligt miljø med fokus på udvikling af akutmedicin

Om Holbæk Akutafdeling

Akutafdelingen på Holbæk Sygehus er en selvstændig afdeling med cirka 80 sygeplejersker, og 42 læger og 14 sekretærer ansat. Vi arbejder i mindre teams i hverdagen og afdelingen har ry for at have et godt arbejdsmiljø. Afdelingen består af tre afsnit: Skadestue, modtagelse og Akut Diagnostisk Enhed (ADE)

Afdelingen er opbygget efter forbillede fra visse amerikanske akutafdelinger, hvor patienterne har et kort, koncentreret ophold, hvor de diagnostisk afklares hurtigt. Patienterne er i akutmodtagelsen i gennemsnit under fire timer fra ankomst, når de skal indlægges. På de fire timer skal vi have stillet en diagnose og startet behandling. Afdelingen har behandlingsansvaret for cirka 95% af de akutte patienter, der kommer til sygehuset.

I vores sengeafdeling, Akut Diagnostisk Enhed, udreder og behandler vi en varieret gruppe af primært intern medicinske patienter. Fx patienter der skal have en mere kompliceret udredning.

Og så har vi naturligvis skadestuefunktionen, som du skal høre mere om:

Om skadestuefunktionen

I skadestuefunktionen modtager vi cirka 23.000 patienter om året. De er alle forvisiteret via egen læge eller via Region Sjællands Akuttelefon. Skadefunktionen ligger organisatorisk i akutmedicinsk regi og bemandes af sygeplejersker, behandlersygeplejersker og læger
Vi har fokus på udvikling af vores behandlingstilbud i skadestuen og akuttelefonen. Fx har vi indført nye principper for procedurerelateret smertebehandling af børn (midazolam, nasal-ketamin/sufenta og andre muligheder) og vi har indført mulighed for brug af video i akuttelefonen (sms-til-video-løsning), ligesom vi arbejder på mulighed for tildeling af tider i skadestuen.

Opgaver for funktionsansvarlig overlæge til Skadestue-funktionen

Du forventes at bidrage til udviklingen af nye, effektive og serviceorienterede arbejdsgange i skadestuen, venteværelset og akuttelefonen. Din arbejdstid vil primært være klinisk, men med særligt fokus på skadestuefunktionen, når du er her i dagtid. Du skal derfor ”lede per eksempel” når du ser patienter eller superviserer læger og sygeplejersker i skadestuen.

I din administrative tid forventes du blandt andet at stå for udviklingen af skadeinstrukser, undervisning af læger og sygeplejersker og for visse administrative opgaver, fx besvarelse af henvendelser fra patienter om tidligere forløb og løbende kvalitetssikring og samarbejde med andre afdelinger. Du skal have øje for mulighederne for udvikling og sammen med afdelingssygeplejersken for skadestuefunktionen være villig til at vise vejen.

Forventningsafstemning

Vi forventer at du

  • Er speciallæge i akutmedicin (eller næsten)
  • Har særlig erfaring med ledelse af skadestuearbejde
  • Har erfaring med forskning og/eller kvalitetssikringsarbejde
  • Kan li’ at undervise kollegaer

Optimalt set har du lægelig erfaring fra udlandet også.

Du skal nok ikke lige forvente ..

  • Forudsigelige 8-16 hverdage
  • Masser af kontorarbejdsdage

Til gengæld kan vi tilbyde

  • Et spændende job i et livligt miljø
  • Medindflydelse på klinikkens udvikling (Overlæger deltager fx i afdelingens ledelsesrådsmøder)
  • Fleksibilitet med hensyn til muligheder for deltid, orlov ved behov o lign
  • Variation i hverdagen – du kommer til at arbejde klinisk i alle afdelingens funktioner (selvfølgelig med hovedvægt på skadefunktionen)

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse1. februar 2022.

Udgangspunktet er en heltidsstilling. Stillingen er vagtbærende og du forventes at kunne gå som bagvagt efter individuel introduktion. Bagvagten forventes at være med tilstedeværelse fra vagtværelse i løbet af 2022

Stillingen er med funktionsansvar for skadestuen. Hvis dine faglige interesser og afdelingens behov udvikler sig i en anden retning i løbet af din ansættelse, så er der mulighed for rotation over i andre opgaver. Vi er til at tale med og din kontinuerlige faglige udvikling er vigtig for os.

Måske interesseret?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Peter Hallas på [email protected] - hvor du også har mulighed for at aftale et uformelt besøg i afdelingen, hvor du kan beslutte om du vil søge stillingen.
Ansøgninger vurderes løbende og vi forbeholder os ret til at gå videre med processen med relevante kandidater før ansøgningsfristens udløb. Så vent ikke med at søge, hvis du er interesseret.

Ansøgning skal indeholde en beskrivelse af kompetencer fordelt på de 7 lægeroller.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 08. oktober 2021

Lignende jobs

  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5