Specialeansvarlig overlæge i Obstetrik søges til Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

En stilling som Specialeansvarlig overlæge i Obstetrik på Sjællands Universitetshospital i Roskilde er ledig pr. 1. Januar 2022 eller efter nærmere aftale.

Søg stillingen fordi du på en afdeling med knapt 2500 fødsler får stor indflydelse på den daglige arbejdstilrettelæggelse, optimalt overblik og gode muligheder for at blive involveret i egne og specialiserede patologiske forløb.

Søg også stillingen hvis du ønsker at arbejde på en afdeling kendetegnet ved samarbejde og høj faglighed – på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Vores værdier er tillid og respekt.

Den speciallæge vi søger

  • har evnen til at udvikle kompetencer i et samarbejdende miljø og har lyst til at sætte sit personlige aftryk på specialet og afdelingen
  • har solid erfaring i uddannelsen af yngre læger og medicinstuderende og gerne dokumenteret forskning indenfor obstetriske emner

Vi vægter desuden høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne, gode evner til at kommunikere komplicerede budskaber og til at inddrage kvinden og familien i en fælles beslutningsproces.

Skills træning, simulationstræning og casebaseret undervisning er en integreret del af hverdagen.

Afdelingen har særlig fokus på håndteringen af den normale fødsel. Vi oplever at denne opgave, som koordineres løbende og tværfagligt, er med at højne fagligheden generelt og dermed arbejdsglæden.

Fødegangen har kliniske jordemoderspecialister og social-og sundhedsassistenter i alle vagter alle ugens 7 dage.

Afdelingen har regionale obstetriske funktioner indenfor insulinkrævende gestationel diabetes, stofskifte sygdomme, gravide med monochoriotiske gemelli, truende for tidlig fødsel (uge 28-32), gravide med svær tarminflammatorisk lidelser samt gravide med erkendt og/eller truende svær præeklampsi eller HELLP.

Der er tradition for et tæt samarbejde mellem det føtalmedicinske og det obstetriske område. Afdelingen har desuden et tæt samarbejde med andre afdelinger på Sjællands Universitetshospital, andre gynækologiske obstetriske afdelinger i Region Sjælland samt hospitaler i region Hovedstaden, specielt Rigshospitalet.

Afdelingen omfatter 30 læger, heraf 12 overlæger, 6 afdelingslæger, 2 1. reservelæger og 10 reservelæger, som er ansat i Roskilde eller i Køge (Fertilitetsklinik). Vi har afsnitsledere i alle afsnit samt specialeansvarlige overlæger i gynækologien resp. på fertilitetsafsnittet.

Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale for specialeansvarlige overlæger. Stillingen er vagtfri, men du kan vælge at indgå i bagvagten (bunden tilstedeværelse fra vagtværelse).

Ansøger skal være overlæge eller have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende i Gynækologi & Obstetrik i en samlet periode på minimum 5 år efter opnået speciallægeanerkendelse. Direktionen i Region Sjælland kan i særlige tilfælde give dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.

Du kan få yderligere oplysninger hos Ledende overlæge Lars Alling Møller tlf. 23 32 79 23. Du er også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak.

Har du særlige ønsker til stillingen, hører vi gerne fra dig og afklarer evt. uklarheder så hurtigt som muligt.

Ansøgningsfrist 10. oktober 2021. Elektronisk ansøgning og CV foretrækkes.

Samtaler forventes i efterfølgende uge.

Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Når bygningerne i Køge står færdige i 2025, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Du kan læse mere om Sjællands Universitetshospital på www.regionsjaelland.dk. Læs mere om byggeprojektet i Køge her

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Roskilde og Køge sygehuse anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

  • Læge i Køge

    Consultancy in Internal Medicine: Gastroenterology and Hepatology combined with a clinical professorship (chair) in Internal Medicine: Gastroenterology and Hepatology A clinical position as con..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 10
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 8
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 11
22. juni 2024 11
21. juni 2024 11
20. juni 2024 13
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10