Klinisk sygeplejespecialist søges til Lungemedicinsk afsnit, Næstved Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Målet;

  • Et højtspecialiseret sengeafsnit med regionsfunktion.
  • En velfungerende arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikles.
  • Høj patienttilfredshed og optimale patientforløb

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist til udviklings- og forskningsrelaterede opgaver i Lungemedicinsk afdeling. Stillingen består af klinisk arbejde, såvel som udvikling og forskning udført i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og kollegaer.

Du bliver en del af vores nye trekløver bestående af klinisk sygeplejespecialist, afdelingssygeplejerske og sygeplejerske med specialist funktion. I skal i tæt samarbejde udvikle og styrke den sygeplejefaglige kultur og profil i vores lungemedicinske afsnit.

De øvrige specialer i medicinsk afdeling har en lignende organisering af sygeplejen og du vil derfor have et tæt samarbejde med de andre kliniske sygeplejespecialister.

Hvem er vi?

Vi er et lungemedicinsk afsnit bestående af en sengeafdeling, en cancerudredning, et ambulatorium og en forskningsenhed.

Pt. har vi har 16 sengepladser som over tid skal udvides til 24. Vi behandler lungemedicinske patienter med f.eks. pneumothorax, lungeinfektioner - inklusive empyem, lungekræft, pleuraeffusion og KOL. Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt, og har derfor læger, lægesekretærer, diætister, fysioterapeuter og ergoterapeuter fast tilknyttet vores afsnit.

I forlængelse af sengeafdeling ligger Infiltrat-udredningen med daghospitals-udredning af patienter med mulig kræft i lungerne. Der ligger desuden vor Pleuraklinik som tilbyder ambulant udredning og palliation af patienter med pleuraeffusion. I Infiltrat-udredning kontrolleres også nyligt udskrevne patienter med empyem eller lungeabscesser, ligesom patienter kontrolleres i CT-kontrolforløb efter kurativ behandling af lungekræft.

Vores ambulatorie varetager klassisk lungemedicin, såsom udredning og behandling af astma, KOL, bronkiektasier, hoste, åndenød, og en allergiklinik med udredning og behandling af høfeber, urticaria, angioødem og lægemiddelallergi. Derudover er der et stort ambulatorium for interstitielle lungesygdomme, som drives i fællesskab med SUH Roskilde: udredning og behandling af allergisk alveolitis, sarkoidose og den brede vifte af såkaldt lungefibrose. Endeligt varetages behandling af tuberkulose inklusive smitteopsporing.

Ambulatoriet varetager biologisk behandling af astma og allergen-specifik immunterapi af allergier, provokationsundersøgelser for mulig allergi samt et bredt udvalg af lungefunktions-undersøgelser.

Lungemedicinsk afdeling er forsknings-aktiv og huser PLUZ, den lungemedicinske forsknings-enhed i Region Sjælland. PLUZ går på tværs af lungeafdelingerne i Roskilde og Næstved, og PLUZ forsker i livet med lungesygdom og er involveret i både kvantitativ og kvalitativ forskning med et stigende antal publikationer årligt (2021: 27 artikler).

Overordnet er Medicinsk Afdeling i en rivende udviklingsfase på alle niveauer i organisationen, hvilket er medvirkende til, at vi asfaltere, mens vi går. Det har vi en forventning om, at du vil være en aktiv del af, og medspiller i, da det er medvirkende til, at afdelingens medarbejdere og specialer når et nyt niveau. Vi forventer, at du vil være medskaber af en ny fortælling om vores fælles afdeling.

Hvem er du?

  • Du er uddannet sygeplejerske og har relevant akademisk uddannelse på Master eller Kandidat niveau
  • Har gode relationelle, kommunikative og pædagogiske egenskaber og er i stand til at arbejde målrettet og brænder for forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser
  • Arbejder målrettet på at både sygepleje, kvalitet, udvikling og forskning skal komme patienterne til gode i klinisk praksis
  • Går til udfordringer med en positiv indstilling, er problemløsende og reflekterende og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Er igangsætter, der selvstændigt initierer, koordinerer og understøtter udviklingstiltag og forandringsprocesser relateret til klinisk praksis
  • Er fagligt opdateret og holder dig ajour med nu viden og forskning inden for det sygeplejefaglige felt

Vi tilbyder:

  • En målrettet introduktion afstemt efter dine kvalifikationer og dit behov
  • Tæt samarbejde med afdelingssygeplejerskerne i afdelingen
  • Netværk med de andre kliniske sygeplejespecialister i afdelingen
  • Deltagelse i relevante faglige fora på Sjællands Universitets Hospital (SUH)
  • Der vil være mulighed for at bedrive selvstændig udvikling og forskning

Ansættelse:

Organisatorisk vil din ansættelse være forankret i lungemedicinske afdeling med reference til afdelingssygeplejersken – i et tæt samarbejde med den ledende oversygeplejersken, som har det overordnede ansvar for stillingen og den sygeplejefaglige udvikling i afdelingen.

Stillingen er på 37 timer med reduceret vagtbyrde, der skal skabe mulighed for udvikling og forskningsprojekter i afdelingen specifikt, og på tværs af Medicinsk Afdeling generelt. Det kan forekomme at du skal indgår i et weekendrul hver 6. weekend.

Om Medicinsk Afdeling:

Pr. 1. januar 2022 fusionere Lungemedicinsk afdeling i Næstved, med Lungemedicinsk afdeling i Roskilde og bliver derfor en del af Medicinsk afdeling, SUH, Roskilde – om end på afstand, da afdelingen forbliver på Næstved Sygehus.

Medicinsk afdeling har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

Organisatorisk:

Medicinsk afdeling består af 50 sengepladser fordelt på tre sengeafsnit, ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt to dialyseafsnit på henholdsvis SUH, Roskilde og Nykøbing Falster Sygehus.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med Sjællands Universitetshospitals overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV snarest muligt og senest fredag d.26 november 2021, og der vil blive afholdt samtaler mandag d.29 november. Vi ønsker at du kan starte d.1 januar 2022 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du velkommen til at kontakte:

Ledende oversygeplejerske Stella Sandfeld på tlf. 22 12 65 08 eller [email protected]

Afdelingssygeplejerske Pernille Kristensen på tlf. 93 57 69 64 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Næstved over tid

Dato Alle jobs som læger
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 7
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7
15. august 2024 7
14. august 2024 8
13. august 2024 7
12. august 2024 6
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 8
8. august 2024 8