Lægesekretærstilling uden nattevagter til Gentofte Akutklinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi søger en ny medarbejder til vores lille team af lægesekretærer på Gentofte Akutklinik!

Vi brænder for vores arbejde og ønsker hver dag at gøre en positiv forskel for patienter og pårørende, så de føler sig velkomne i vores afdeling. Vi har et stort fokus på korrekt registreringspraksis, fordi vi ønsker at sikre, at vores patienter får et godt forløb på hospitalet, uanset om vi kan udskrive dem direkte, eller de skal videre til en anden afdeling.

Dine kerneopgaver vil bestå i at give vores patienter en god start på deres behandlingsforløb, og det er dig, der har første og sidste hånd på registreringen af deres forløb. Vi er et lille team på fem medarbejdere, og det betyder, at du hurtigt bliver et kendt ansigt i afdelingen og får et tæt og godt samarbejde med afdelingens sygeplejersker og læger.

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker os en kollega, som kan sætte flueben ved følgende:

Du er både serviceminded og en dygtig kommunikatør. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle situation.

Du er fagligt nytænkende. Lægesekretærens rolle samt arbejdsopgaver er i forandring, og vi har brug for en kollega, som ser udviklingspotentiale og muligheder i hverdagens opgaver.

Du er omstillingsparat og robust, så du kan håndtere en hektisk arbejdsdag. Du kan skifte tempo, når der er behov for det, og du har en rolig udstråling og kan bevare et godt overblik, også når vi har travlt.

Desuden forestiller vi os, at:

Du er uddannet lægesekretær – har du erfaring med Sundhedsplatformen, er det en fordel, men det er ikke et krav, da vi arbejder i vores eget modul og sørger for grundig oplæring.

Hvad kommer du til at beskæftige dig med?

Efter at du har gennemgået et grundigt introduktions- og oplæringsprogram, vil du arbejde med forskellige arbejdsopgaver.

Vores arbejdsopgaver er blandt andet:

◾ Modtagelse af patienter, bestilling af prøver, portør osv. i vores teamfunktion.

◾ Modtagelse af patienter i skadespor og skadeambulatorium, hvor vi arbejder tæt med læge og sygeplejerske om at skabe flow og korrekt registrering.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et stærkt fagligt team. Vi vægter et godt arbejdsmiljø med god omgangstone højt. Vi holder faste morgen- møder og personalemøder. Vi er i dialog med hinanden, og ledelse og medarbejdere sparrer og udveksler ideer med hinanden.

Fleksibilitet og gode muligheder for at tilrettelægge egen arbejdstid. Selvom vi er en akutklinik, har vi ingen nattevagter i vores funktion. Du har stor frihed i de skiftende vagter og kan selv spille ind med ønsker til tilrettelæggelsen af din arbejdstid.

Udvikling til den enkelte. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil blive fulgt af vores faglige mentor det første år. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med lønaftale i forhold til indplacering på kompetenceniveauer. Vi har indgået et samarbejde med Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) og har udviklet et formelt kompetencegivende forløb, der klæder akutmodtagelsens lægesekretærer på til fremtidens opgavevaretagelse. Forløbet tager udgangspunkt i 3 moduler fra Sundhedskommunomuddannelsen, som vi har skræddersyet til vilkår, behov og praksis i akutmodtagelsen.

Vi er forandringsparate og medinddragende. Vi er nysgerrige på vores medarbejderes observationer og forslag til ændringer, og vi prioriterer at inddrage medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange. Vi har fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel, og det er vigtigt for os at vores medarbejdere føler sig lige så Ventet og Velkomne, som vores patienter.

Ansøgningsfrist og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 32-37 timer om ugen i blandede vagter og fast vagt hver 3. weekend. Stillingen er til besættelse pr. 1.8.2021 eller efter aftale.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er fredag 25.06.21, kl. 12:00.

Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i uge 26.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Pernille Fris Kriegsbaum Stender på [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Hellerup
  • Fredag den 25. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
8. august 2024 1