Rekrutteringsfirma

Kommerciel orienterede IT Infrastruktur konsulenter søges til Devoteam København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Udfordrene rolle indenfor forretningsområde I kraftig vækst i Devoteam
Som Senior Operations, Infrastructure & Sourcing (ITO) konsulent arbejder du både med private og offentlige kunder. Du indgår i et team på 14 konsulenter, hvis kompetencer spænder over:
  • It-infrastruktur og -platformsteknologier
  • It- og løsningsarkitektur
  • Processer og organisering omkring tilvejebringelse af it-services
  • Markedsydelser inden for it-outsourcing og cloud
  • It-drift
  • Du har minimum 5 års erfaring indenfor 1-2 af disse områder (enten fra konsulenthus, IT serviceleverandør eller IT-afdeling) og skal også have erfaring med teknisk projektledelse. Du har erfaring med rådgivning til beslutningstagere og evner at overskue en virksomheds samlede IT-miljø.Du vil arbejde sideløbende med 3-4 kunder og have mange forskellige arbejdsopgaver, herunder:
  • Yde rådgivning indenfor IT, sourcing og udbud
  • Kortlægge kundens IT-miljø, herunder processer, økonomi og organisering
  • Udarbejde IT-strategier og anbefalinger til teknologivalg
  • Klarlægge optimeringsområder indenfor infrastrukturen
  • Udarbejde beslutningsgrundlag til kundens beslutningstagere
  • Omsætte kundens ønsker til fremtidig IT-services i kravsspecifikationer i udbud
  • Organisere, planlægge og projektlede IT-implementeringer
  • Fleksibilitet og store udviklingsmuligheder
    Du har her muligheden for at blive en del af en organisation på 130 kompetente medarbejdere, der med stolthed har været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de sidste mange år. Det skyldes en lang række forhold og initiativer, ikke mindst deres åbne og tæt integrerede netværksorganisering, hvor man indgår i projektteams baseret på roller og processer. Du har derudover også mulighed for selv at vælge din personaleleder. Deres ledelsesstil er baseret på ’den coa­chende leder’ og visionen er at være ”bran­chens bedste til at udvikle medarbejdere”. Deres passion omkring teknologi og høj faglighed bliver i høj grad understøttet af de mange muligheder for videreuddannelse, certificeringer mv. Hvis du er selvstændig, nysgerrig og dedikeret, vil du passe godt ind i Devoteam. Der er frihed under ansvar og stor fleksibilitet – og fokus på samarbejde og vidensdeling på tværs i organisationen.Interesseret?
    Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Ib Sørensen på tlf. +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.Om Devoteam A/S:
    Devoteam A/S er en del af europæiske Devoteam Group med 6.700 ansatte i 18 lande på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Devoteam Group har HQ i Paris, Frankrig. Siden 1978 har Devoteam Danmark leveret rådgivning og løsninger til mere end 1.000 danske virksomheder – offentlige som private. De rådgiver i feltet mellem forretning og teknologi bl.a. inden for områderne: it-strategi, digitalisering, it-effektivisering, procesoptimering, projekt- og forandringsledelse, it-sourcing, it-arkitektur, business intelligence, it-sikkerhed, it-governance og telerådgivning. Som løsnings­hus implementerer de markedets førende løsninger til understøttelse af forretnings- og it-processer.Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
    Arbejdssted:
    København
    Reference:
    1820.234
    Virksomhed:
    Devoteam A/SKontakt:


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i København

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • IT-chef
    • København

    Lignende jobs

    • Senior Credit Officer / Credit Officer to Team 2 -...

      Job ID: 22253 Would you like to join us? In Corporate Credit Management DK, Team 2, we are looking for a Credit Officer to handle credit decisions primarily related to Agriculture customers..
      • IT-chef
      • København S
      Få mere info
    • Audit Manager - UK and Financial Crime

      About The JobWe are growing our team in Saxo Group Internal Audit (GIA) and therefore, we are looking for more great colleagues to join us!GIA is responsible for carrying out risk-based ope..
      • IT-chef
      • København
      Få mere info
    • Head of IT for Banijay Nordic

      About Banijay Banijay Group is the world’s leading tv-production company. In the Nordic region, Banijay Nordic consists of 17 individual production companies, physically located in Sweden, Denm..
      • IT-chef
      • København K
      Få mere info
    • Head of IT til vækstende virksomhed

      Ledelse, sikkerhed og stabil drift som fundament for udviklingFor vores kunde, en større virksomhed i København, søger vi en erfaren Head of IT, som både har kompetencerne og motivationen til a..
      • IT-chef
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København

    Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i København.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte it-chefer i København over tid

    Dato Alle jobs som it-chefer
    7. september 2024 25
    6. september 2024 25
    5. september 2024 26
    4. september 2024 23
    3. september 2024 23
    2. september 2024 23
    1. september 2024 23
    31. august 2024 23
    30. august 2024 24
    29. august 2024 25
    28. august 2024 23
    27. august 2024 23
    26. august 2024 25
    25. august 2024 26
    24. august 2024 26
    23. august 2024 28
    22. august 2024 28
    21. august 2024 27
    20. august 2024 26
    19. august 2024 23
    18. august 2024 22
    17. august 2024 22
    16. august 2024 22
    15. august 2024 24
    14. august 2024 23
    13. august 2024 23
    12. august 2024 23
    11. august 2024 25
    10. august 2024 25
    9. august 2024 25
    8. august 2024 24

    Værd at vide når du søger job som it-chef i København

    Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

    Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

    Bydele i København

    København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

    Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

    Find ledige jobs i Indre By

    Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

    Find ledige jobs i Østerbro

    Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

    Find ledige jobs i Nørrebro

    Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

    Find ledige jobs i Vesterbro

    Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

    Find ledige jobs i Valby

    Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

    Find ledige jobs på Amager

    Mere information om København

    Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer