Vi søger dig som vores nye kollega. Uddannet lægesekretær eller sekretær med SP-erfaring, søges til fast stilling 32-...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi leder vi efter dig, der elsker at være patienternes og kollegaernes naturlige kontaktperson i afdelingen.

Vi er en sekretærgruppe på 14, der alle er engagerede, ansvarsfulde og stabile med en hverdag præget af en god og humoristisk omgangstone og en opmærksomhed der gør, at vi får passet bedst muligt på hinanden samtidig med, at vi kommer i mål med vores opgaver. Men vi mangler dig, der med dit sorte bælte i god service og administration vil være en del af vores gruppe. Så kan du smile med stemmen, sætter du en ære i høj faglighed og veludført arbejde og samtidig nyder at bidrage til det gode arbejdsmiljø og det tværfaglige samarbejde, så er det lige dig, vi ønsker og leder efter.

Stillingen:

Stillingen er en fast stilling på 32-35 timer i Allergi-, Hud- og Kønssygdomme på Gentofte Hospital med placering i Klinik for Hudsygdomme i stort lyst kontor. Vi er et ambulatorium, dvs. ingen weekend eller aftenvagt. Det daglige arbejde består af en bred vifte af lægesekretæropgaver som f.eks. booking, registrering og kodning i Sundhedsplatformen, oprette og afslutte patientforløb, receptionsfunktion ifm. ferie eller anden fravær, fælles callcenterfunktion på tværs af Hud- og Allergisygdomme med patient- og pårørendekontakt samt andre administrative opgaver som f.eks. kontaktperson for et antal læger.

I sekretærgruppen arbejder vi efter en arbejdsplan og -rul, der sikrer en høj faglighed og variation i arbejdsopgaverne og som understøtter vores gode arbejdsmiljø, hvilket vi vægter højt.
Der vil også være mulighed for indimellem at arbejde hjemmefra.

On boarding er en prioritet hos os, og der vil blive tilrettelagt et individuelt oplæringsprogram til dig, så du klædes på til de forskellige opgaver, ligesom du vil få tildelt en buddy.

Se video om afdelingen her:
https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/laegesekretaer-soges-til-afd-for

Vi søger:

  • En sekretær gerne med SP-erfaring som elsker det administrative arbejde og god service
  • En sekretær, der er fleksibel med forståelse for den levende og dynamiske hverdag, vi arbejder i
  • En sekretær, med godt humør og en positiv tilgang til mennesker og opgaver
  • En teamplayer, der evner samarbejdets kunst og sætter en ære i at levere veludført arbejde og at følge opgaverne til dørs

Vi tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold i store lyse kontorer med dygtige og engagerede kollegaer
  • En hverdag i et godt arbejdsmiljø med god og humoristisk omgangstone
  • En sekretærgruppe der passer på hinanden og drager fordel af og udnytter hinandens styrker og kompetencer
  • Et godt tværfagligt arbejdsmiljø

Kort om afdelingen:

Allergi-, Hud- og Kønssygdomme omfatter Hudsygdomme klinik 1, Kønssygdomme klinik 1, Allergisygdomme klinik 1, Laboratorium for medicinsk allergologi og Videncenter for allergi.
Samlet har afdelingen ca. 190 ansatte. Vi arbejder i tværfaglige teams og vægter det tværfaglige samarbejde højt. Derudover lægger vi vægt på høj faglighed, patienttilfredshed og et godt arbejdsmiljø.

Hudsygdomme klinik 1 udreder, behandler og plejer børn og voksne med forskellige hudsygdomme som f.eks. psoriasis, hudkræft, eksem og kontaktallergi.
Allergisygdomme klinik 1 udreder børn fra 6 år og voksne med allergiske reaktioner eller mistanke om f.eks. fødevare-, lægemiddel-, bi-/hvepse- og pollenallergi.

Allergi, Hud- og Kønssygdomme er en afdeling med både korte og lange patientforløb. Dette stiller krav til faglighed, samarbejde og kommunikation.

Du kan se mere om Allergi-, Hud- og Kønssygdomme, Gentofte Hospital på www.gentoftehospital.dk

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 16.11.22
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Samtaler forventes afholdt: Mandag d. 21.11.22

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller er du nysgerrig på at se vores afdeling, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Julie Gosch Kundby, tlf.nr. 3867 3536.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Hellerup
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hvidovre

    Vores ambulatorium er udvidet – og vi har brug for to uddannede lægesekretærer eller sundhedsadministrative koordinatorer 37 timer om ugen, med start enten september, oktober eller november. Andet .
    • Lægesekretær
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Lægesekretær i Ballerup

    Vi mangler dig, som har blik for og lyst til at strukturere, tilrette og optimere arbejdsgange, så vi arbejder smart og understøtter vores behandlere bedst muligt. Du som synes det er sjovt, at løs..
    • Lægesekretær
    • Ballerup
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hellerup

    Afdeling for Led- og Knoglekirurgi søger lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator til fast stilling, 37 timer ugentligt, med tiltrædelse den 01.10.24 eller efter aftale.Afdeling for..
    • Lægesekretær
    • Hellerup
    Få mere info
  • Lægesekretær i Herlev

    Er du en proaktiv holdspiller, der nyder at have det forkromede overblik? Har du lyst til at udfolde dit organisatoriske talent i sekretariatet på en af Danmarks største medicinske afdelinger? Så h..
    • Lægesekretær
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2