Lægesekretær til Kriminalforsorgen Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at opbygge Kriminalforsorgen Sjællands nye samlede sundhedsenhed? Ønsker du et anderledes arbejde som lægesekretær – kun dagvagter, fri i weekender og på helligdage? Er du glad for flad struktur og højt til loftet? Og ikke mindst – ønsker du at arbejde med noget, hvor du gør en forskel?

Hvis du kan sige ja til ovenstående er muligheden her!

Kriminalforsorgen Sjælland søger lige nu 1 lægesekretær, der sammen med de allerede ansatte erfarne fængselssygeplejersker og læger skal være med til at sikre, at de indsatte får en patientsikker og relevant sundhedsbetjening.

Stilingen er nyoprettet, så du skal have mod på og lyst til at være med til at opbygge din egen funktion inden for de givne rammer. Dit arbejdssted vil være Storstrøm fængsel, men løsningen af nogle sekretæropgaver vil også være i arresterne i Slagelse, Næstved, Ringsted og Nykøbing Falster.

Dine daglige samarbejdspartnere vil ud over sundhedsenhedens personale være øvrige ansatte i Kriminalforsorgen, f.eks. fængselsbetjente, socialrådgivere mv.

Dine opgaver vil være forskelligartede, et samspil mellem opgaver en lægesekretær udfører i almen praksis og øvrige administrative opgaver, der understøtter den daglige drift i sundhedsenheden.

Det primære arbejde vil bl.a. består i:

  • Administrative opgaver for sygeplejersker, læger og sundhedsenhedens ledelse
  • Diverse kopierings- og arkiveringsopgaver
  • Kalenderstyring, booking af interne konsultationer, f.eks. sygeplejerske, læge, psykiater
  • Bestilling af tider på hospitaler
  • Bestilling af undersøgelser og behandling hos eksterne samarbejdspartnere
  • Koordinering af transport med vagter og kørerposten vedr. behandlinger på sygehus, samt øvrige eksterne samarbejdspartnere
  • Rekvirering af sundhedsoplysninger
  • Indberetning til Direktoratet for Kriminalforsorgen

Hvem er du?

  • Det er afgørende, at du arbejder meget struktureret og selvstændigt og at du er optaget af, at de daglige arbejdsgange er effektive, og at du prioriterer patientsikkerhed og lovkrav i arbejdet højt.
  • Du er en god kommunikator, og koordinator internt og eksternt
  • Du trives med en uforudsigelig hverdag, hvor dagene sjældent er ens
  • Du vil være bindeled og den der skaber struktur i dagligdagen
  • Du syntes, det er sjovt at finde løsninger på både store og små opgaver
  • Du trives i et tværfagligt miljø og evner at samarbejde internt såvel som eksternt
  • Du har lyst til at investere i at udvikle og videreudvikle arbejdsgange

For at opnå succes i funktionen kræver det, at man:

  • Arbejder systematisk.
  • Yder professionel service.
  • Er fleksibel, ansvarsfuld og selvstændig i sin opgaveløsning.
  • Har en saglig og faglig tilgang til opgaveløsningen.
  • Er åben for nye ideer og initiativer til forandring.

Vi tilbyder dig et spændende arbejde i nogle anderledes rammer, hvor du skal kunne samarbejde i et tværfagligt miljø med bl.a. fængselsbetjente og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler.

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere, løngruppe 2, trin 2.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdstiden vil være med fremmøde mellem kl. 08.00 – 09.00 og fri mellem kl. 15.30 – 16.30.

Der er mulighed for at få en vis indflydelse på planlægning af egen arbejdstid med udgangspunkt i driften.

Der arbejdes ikke i weekender og på helligdage. I ferier og vedr. evt. sygdom, kursus og lignende er sundhedsenhedens medarbejdere overvejende selvdækkende med udgangspunkt i, at man efter bedste evne dækker ind for hinanden.

Du skal deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Storstrøm fængsel, Blichersvej 1, Nørre Alslev, men du må påregne at skulle varetage opgaver på alle områdets institutioner.

Hvem er vi?

Sundhedsenheden i Kriminalforsorgen Sjælland er en nyetableret enhed, som er sat i spidsen for at samle sundhedsbetjeningen i området med en fælles central ledelse. Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 830 indsatte i fængsler og arrester. Sundhedsbetjeningen i Kriminalforsorgen har en særlig og vigtig opgave i at samarbejde med sikkerhedsenheden om de særlige sikkerhedshensyn, som typisk knytter sig til de indsatte. Sundhedsenheden er en del af de tilbud, der er til de indsatte i lige tråd med f.eks. beskæftigelsesindsats, social indsats og uddannelse.

Lægesekretærarbejdet i fængsler og arrester vil i store træk svare til arbejdet i en almen praksis, men de fysiske rammer og kommunikationsvejene internt mellem enhederne og eksternt til det øvrige sundhedsvæsen vil være væsentlig anderledes.

  • Organiseringen har vi valgt skal medvirke til at
  • Alle har kollegaer, der kan sparres med i hverdagen
  • Alle indgår i et fagligt fællesskab med fælles udvikling for øje
  • Og ikke mindst – at alle indgår i et fællesskab, hvor gensidig fleksibilitet og villighed til at afløse for hinanden skal sikre, at sundhedsenhedens samlede opgavevaretagelse sker for at opnår kontinuitet og kvalitet for vores patienter.

Sundhedsenheden har allerede en ansat lægesekretær i Jyderup fængsel, og I vil komme til at bruge hinanden som faglige sparringspartnere.

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, herunder 1 åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke), 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Områdekontoret har ca. 70 medarbejdere, hvoraf ca. 40 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads på Områdekontoret. Områdekontoret varetager ledelse og styring af driften i området. Områdekontorets opgaver er derfor styring, controlling og kvalitetssikring i forhold til områdekontorets institutioner, samt bistand til løsning af klientnære opgaver. Det vil endvidere være områdekontorets ansvar at prioritere og koordinere områdets samlede ressourcer og aktiviteter.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 28. april 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende sygeplejerske Ulla Lund Eskildsen, tlf. 7255 4720 eller på mail: [email protected] eller klinisk overlæge Mette Nolde Malling, tlf. 7255 4729 eller på mail. [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 7255 5599.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Ringsted
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0