Musik og dansklærer søges til fast stilling på Sødalskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Om jobbet:
Stillingen er en fast stilling og gerne fuldtids. Vi søger en lærer som udover musikken kan tage dansk i en 6. klasse, kristendom, historie og håndværk og design. Herudover må du gerne have erfaring med undervisning af tosprogede elever.

Din profil:
Du er en engageret person, fagligt dygtig indenfor musikken, har en god fornemmelse for børns forskellighed og en sikker hånd i din klasseledelse. Vi søger en person der vil indgå i tæt samarbejde med de øvrige kolleger - herunder musikkollega omkring drift og udvikling af undervisningen og skolen som helhed.

Derfor skal du vælge os:
Vi er en mangfoldig skole med mange og spændende kulturer i blandt os. Vi har et dejligt og nyligt renoveret musiklokale. Vores håndværk og designlokaler er også nyrenoverede og klar til god håndværk og design undervisning . På skolen er der desuden en velfungerende klub med musikstudie - her vil der også muligheder for et fremtidigt samarbejde.
Skolen er velbeliggende tæt på Brabrandsøen, med skov omkring sig og gode udfoldelses muligheder i naturen. Herudover er der naturligvis tæt til midtbyens aktiviteter, som skolens lærere aktivt benytter.

Om Sødalskolen
Vi er en mindre skole - en landsbyskole midt i storbyen - her kender vi alle hinanden, voksne og børn. Sødalskolen er en skole med et engageret lærer og pædagog kollegie, og en skole i udvikling, både pædagogisk og med vores udeområder, hvor skolegård og legeplads, cykeltrack og sø i skov ved siden af skolen, er under udbygning.
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: Fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Viceskoleleder, Mikkel Holm på telefon 4187 6785 eller skoleleder Karen Henriette Jessen på telefon 4187 4630

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2020

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 25. maj.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brabrand
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som lærere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1