Lærer til Ungdomsskolens heltidsundervisning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Lærer til Ungdomsskolens heltidsundervisning i Billund kommune

Er du uddannet lærer med stærke pædagogiske og relationelle kompetencer? Er du mester i pædagogisk rammesætning, stærke fællesskaber og positiv klassekultur? Kan du skabe tryghed, trivsel og glæde ved læring? Har du det sorte bælte i undervisningsdifferencering? Brænder du for at arbejde med en alsidig målgruppe af unge? Er du dygtig i det professionelle samarbejde, og trives du i et mindre og meget selvstyrende team, hvor åbenhed, ansvar, mod, nysgerrighed og begejstring er bærende værdier? Så læs med her

Ungdomsskolens heltidsundervisning består af den internationale klasse for unge med forskellig nationalitet i alderen 18-25 år, der har et modersmål, der ikke er dansk, som kan og vil videre på en ungdomsuddannelse, har brug mere sproglig træning for at gennemføre 9. klasseprøverne i dansk, matematik, engelsk. Målet for alle unge er gennemførelse af 9. klasseprøven i dansk, matematik og evt. engelsk i løbet af 2 år. Der undervises også i idræt, samfundsfag/historie, karrierelæring og planlægges virkelighedsbesøg til virksomheder, kulturinstitutioner mv. for at skabe fællesskab og åbne det danske samfund for de unge. Ligesom der arbejdes målrettet med en god overgang til ungdomsuddannelserne.

Derudover rummer heltidsundervisningen også skoletilbud for grundskolelever i 7.-9. klasse, der har behov for et 1:1 skræddersyet skoletilbud med afsæt i den unges aktuelle faglige niveau og personlige og sociale behov. Målet for disse unge er personlig, social og faglig udvikling og progression med 9. klasseprøven i dansk, matematik og evt. engelsk som mål, hvis de kan. For nogle af disse unge er udgangspunktet eneundervisning som start på skolegangen i heltidsundervisning.

Fælles for begge grupper af unge er, at de har vidt forskellige faglige, personlige og sociale læringsforudsætninger og behov, der kalder på undervisere med høj professionalisme og stærke didaktiske og pædagogiske kompetencer, hvor differentiering er et grundvilkår. Du skal derfor også være en dygtig teamplayer, der i samarbejde med dit team kan finde den vej, der virker for hver af vores unge, kan reflektere over og justere på din egen og jeres fælles praksis og bidrage til at der opbygges et stærkt fællesskab i den samlede elevgruppe og i teamet. Du skal være i stand til at håndtere opgaver, der kommer ind ad døren til her- og-nu løsning. Det er derfor afgørende, at du er fleksibel, løsningsorienteret og kan håndtere, at de specifikke arbejdsopgaver kan ændre sig i løbet af et skoleår. Den pædagogiske udvikling og tilrettelæggelse af undervisning og dagligdag foregår i teamet, hvor arbejdet også omfatter fælles planlægning, udvidet kontaktlærerfunktioner, studiecafe og faglige boostforløb i regi af Ungdomsskolens fritidsundervisning. Afsættet for skolevirksomhed i Billund kommune er den legende tilgang til læring, hvor vi arbejder motiverende, involverende og projektbaseret.

Det er et ufravigeligt krav, at du er læreruddannet, har erfaring og kan undervise på flere faglige niveauer og føre til prøve i mindst 2 af de følgende fag – dansk, matematik og engelsk. Erfaring med dansk som andet sprog er en fordel men ikke afgørende. Du vil får stor indflydelse på den pædagogiske og faglige udvikling og retning for heltidsundervisningen, ligesom dine øvrige linjefag og andre temaer, du har undervisningskompetence og/eller særlig interesse i, kan indgå i dit samlede skema. Dette ser vi frem til at læse mere om i en kort motiveret ansøgning, hvor du dokumenter, at du opfylder de faglige kvalifikationer til stillingen.

Vi forventer at kunne byde vores nye lærer velkommen hurtigst muligt og senest 1. marts 2022.

Arbejdspladsen er beliggende på Tinghusgade 12, Grindsted midt i Campus og tæt på Unge- og Kulturhusets forskellige musiske, kreative og kulturelle faciliteter, hvor Ungdomsskolens administration og SSP har til huse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er fast stilling på fuldtid. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst samt efter principperne for lokal løndannelse.

Der indhentes børne- og straffeattest.

For yderligere oplysninger

Kontakt Ungdomsskoleleder Rikke Nedergaard, [email protected], mobil 41721494.

Læs mere om Billund ungdomsskole www.ungbillund.dk

Læs mere om Billund kommune www.billund.dk

Ansøgningsfrist 20. januar 2022 kl. 12.00

Der indkaldes løbende til samtaler.

Ansøgninger modtages udelukkende via nedenstående link.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=39631d90)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Grindsted
  • Tirsdag den 18. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1