Lærer til håndværk/design og fysik/kemi i udskolingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Vi søger en dygtig lærer til håndværk/design, fysik/kemi og matematik i vores Udskoling.
Stillingen er en fuldtidsstilling.


Lidt om os
At turde at prøve. Det er det vigtigste, vi kan lære børn og unge i dag. Hvordan skal vi ellers finde løsninger på udfordringer med mange svar? Opdage bedre måder at bidrage på? Og udvikle de kompetencer, der er brug for i fremtiden?
Hos os dyrker vi nysgerrigheden i alt, hvad vi gør. Hos os tør vi godt at kaste os ud i det ukendte og, vi tør godt at stille spørgsmålstegn ved det, som vi laver.

Blandt de ældste klasser gør vi det blandt andet ved at tilbyde eleverne en lidt anderledes skolegang. 8. og 9. klasse går alle sammen på linjer, hvor de får mulighed for at fordybe sig i eks. science eller internationale forhold.
Vores nye 7. klasser har alle valgt at fordybe sig i digital kommunikation, science eller e-sport. Hos os gør vi alt, hvad vi kan for at skabe rammer for læring på nye måder og har tårnhøje ambitioner på alles vegne.
Personalet i udskolingen har nemt til latter, har ambitioner på hinanden og elevernes vegne. Derudover brænder de for, at eleverne har en stemme i deres egen skolegang.
Vi vil samarbejde med forældre, vi vil at eleverne oplever medindflydelse og, vi vil medarbejderinvolvering og medarbejderbeslutninger om alt det, der handler om måden, vi laver skole på.
Det er blandt andet medarbejderne i ansættelsesudvalget, der beslutter, hvem der skal ansættes.

Lidt om dig
Vi håber, at du kan se dig selv arbejde et sted, hvor dig eget handlerum er kæmpe stort så længe, at du har vores formål for øje.
Du er ikke bleg for at træffe beslutninger, der kommer eleverne til gode. Du trives i, at arbejde et sted, hvor formålet er tydeligt, men du ikke nødvendigvis arbejdet på samme måde som din kollega.
Du er nysgerrig på, hvordan vi som skole kan lykkes med inklusion og du ser en lærerig udfordring i, hvordan man skaber den bedste skole et sted, hvor elevgrundlaget er repræsentativt for hele Danmark.

Lyder det som noget for dig?
Skolerne i Snekkersten er en afdelingsopdelt skole.
Udskolingen er placeret på sine egen matrikel og har ca. 420 elever. Her huser vi desuden også Helsingør Kommunes idrætsklasser for elever, der dyrker idræt på eliteplan. Ydermere er Helsingør Kommunes klasser for elever med ADHD også en del af vores udskoling.
Der er højt til loftet, der er yderst fleksible arbejdstider og vi elsker, at gøre tingene sammen.
Vores skoledistrikt er en naturrig lille kystby. De miljøer matriklerne ligger i, er til gengæld vidt forskellige – fra Strandvejen til boligområdet Vapnagård. Diversiteten gør det nødvendigt at udvikle måden, vi driver skole på, skaber læring og former mennesker.

Hvis du har spørgsmål, vil vi rigtig gerne tale med dig. Du er altid velkommen til at ringe direkte til os eller sende os en mail.
Er du til kaffe, så drikker vi rigtig gerne én sammen med dig til en uformel snak.
Du kan kontakte daglig pædagogisk leder Morten Sieling på telefon 25311942 eller mail [email protected]

Ansættelse er pr. 1.august 2021 eller hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Helsingør
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2