Ambitiøs lærer som kan sit håndværk indenfor dansk og AKT-vejledning til Oehlenschlæger...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at sætte det faglige niveau højt i? Ser du det som en af dine fornemste opgaver at uddanne socialt og fagligt kompetente børn til det næste skridt videre fra folkeskolen? Ser du muligheder i skolereformen og ønsker du at bidrage til fortsat at udvikle reformens potentiale? Så tilbyder vi dig en spændende stilling på Oehlenschlægersgades Skole.

Oehlenschlægersgades Skole ligger centralt på Vesterbro – en bydel i en rivende udvikling og forandring. Det betyder mange aktive forældre og forventningsfulde børn, som vil gå i skole her hos os.

Du møder en gammel Vesterbroskole fra 1885, som er kendetegnet ved sjæl og nærvær. Skolen har ca. 600 elever og et samlet personale på 49, heraf 38 lærere og børnehaveklasselærere. Vi er en delvist udbygget tresporet skole. På nuværende tidspunkt er skolen tresporet til og med 5. årgang. På 2. årgang har vi fire spor.

Skolen er midt i en byggesag og indskolingen (0.-4. årgang) er derfor genhuset i nye pavilloner på Otto Busses Vej. Det vil også være her dit arbejde primært vil foregå. Skolens fritidshjem, Saxoly, er ligeledes genhuset her.

Jobbet
Vi søger en fagligt dygtig og engageret lærer, som har lyst til at forankre og styrke børnenes kompetencer og læring fra 0.-4. årgang.

Vi forventer, at du er en dedikeret teamplayer, som har lyst til at videre udvikle skolereformens tiltag, herunder at bidrage konstruktivt og engageret til at udvikle skolens Cooperative Learning, selvledende årgangsteam og teamets kompetencer. Evnen til at samarbejde er afgørende betydning.

Vi forventer også, at du har en fagfaglig kombination med hovedvægt på dansk og AKT-vejledning. Af andre undervisningskompetencer vil engelsk og billedkunst blive prioriteret.

Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt.

Kvalifikationer
Vi forventer, at vores elever mødes af:

  • et anerkendende og inkluderende pædagogisk synspunkt
  • en stærk fagprofessionel tilgang til arbejdet
  • humor og en pragmatisk tilgang til hverdagens udfordringer og skæve vinkler

Din fremtidige arbejdsplads
Oehlenschlægersgades Skole har fokus på det gode børneliv. Det betyder, at vi på Oehlenschlægersgades Skole skaber mening for børnene når…

  • børnene mærker at de er blevet bedre til noget
  • det enkelte barn oplever at det har en værdi for fællesskabet
  • der også bliver plads til at tænke med hænderne
  • børnene kan mærke lærerens faglige begejstring

På Oehlenschlægersgades Skole er vi kendt for at være et levende og energisk personale, som giver hinanden plads og anerkendelse. Der er plads til gode faglige samtaler og videndeling uden at vi ønsker at gå på kompromis med det daglige nærvær som kollegaer og i forhold til børnene.

Skolen er afdelingsopdelt med en indskoling fra 0.-4. årgang og en udskoling fra 5.-9. årgang. Den enkelte lærer er knyttet til én afdeling og et årgangsteam, og der arbejdes i selvledende årgangsteam. I indeværende skoleår arbejdes der særligt med Cooperative Learning, læringsmål, faglig progression samt skolens identitet.

I indeværende skoleår arbejder vi videre med folkeskolereformens implementering, hvor vi fortsat har en lang dag om ugen. Elever og personale har en dag om ugen en skoledag fra kl. 08.15-16.00. De andre dage er tilrettelagt tilsvarende med et kortere tidsrum i ønsket om, at børnene har mulighed for at deltage i deres fritidsaktiviteter, og samtidig at skabe en større sammenhæng i børnenes hverdag. Vi arbejder ud fra en ledestjerne ”det gode børneliv”. På skolens lange dag og de kortere dage har vi skabt gode muligheder for at afprøve forskellige pædagogiske og didaktiske tiltag i forbindelse med skolereformen.

Skolen arbejder i årgangsteam, hvor vi ser årgangens klasser/børn som én enhed og bruger det konstruktivt i organiseringen af læringen. Du vil være en del af 2. årgangsteam.

Løn- og ansættelsesvilkår
Barseksvikariatet ønskes besat hurtigst muligt. Aflønning og ansættelsesvilkår vil ske i forhold til ”Aftale om løn i Folkeskolen – Københavns Kommune”, samt ”Forhåndsaftale mellem Børne- og Ungdomsforvaltningen og Københavns Lærerforening”.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skolen på 3326 7800.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med angivelse af tidligre beskæftigense og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 2. december 2019.
Vi afholder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Mandag den 02. december 2019

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1