Erfaren og ambitiøs pædagogisk afdelingsleder til Kalvebod Fælled Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

For at tiltrække flere kvalificerede ansøgere har vi valgt at lave et genopslag på denne stilling.

På Kalvebod Fælled Skole søger vi pr. 1. februar 2020 en erfaren og ambitiøs pædagogisk afdelingsleder. Kalvebod Fælled Skole er en helt nyåbnet skole, og man skal derfor trives i et udviklingsmiljø, hvor alt skabes fra bunden, og hvor alle i fællesskab er travlt optaget af at forme en af Danmarks bedste skoler.

Det er et job for den nærværende, inspirerende og relationsstærke leder, der sammen med skolens øvrige ledelse vil være med til at opbygge en organisation, der hviler på værdierne: Samhørighed, Stræben, Visdom, Mod og Leg.

Vi er for kun 18 måneder siden flyttet ind i vores netop færdigbyggede skolebygning
Kalvebod Fælled Skole ligger tæt på skønne naturområder ved Kalvebod Fælled, og vi har et særligt fokus på idræt og bevægelse. Dette afspejler sig både i børnenes skole og fritidsliv, samt i selve den nye skolebygnings udformning og arkitektur.

I dette skoleår består skolen af fem 0. klasser, fire 1. klasser, fire 2. klasser, tre 3. klasser, to 4. klasser og to 5. klasser.

På Kalvebod Fælled Skole arbejder lærere og pædagoger fra KKFOen tæt sammen i teams og er fælles om ansvaret for at skabe barnets hele dag. Vi leder derfor efter en pædagogisk afdelingsleder, der ligesom resten af de ansatte ser, at lærernes og pædagogernes fagligheder komplementerer og understøtter hinanden, og at begge fagligheder i et samspil skaber den allerbedste ramme for gode, trygge og lærerige dage for børnene. En ramme, der på sigt skal føre til gode voksenliv for vores børn.

Vi er optaget af at lave stærke inkluderende læringsmiljøer, hvor alle vores børn kan trives, og vi udvikler kontinuerligt vores undervisning med brug af specialpædagogiske værktøjer, CO-teaching og ikke mindst et stærkt fokus på at lade leg, idræt og bevægelse indgå som daglige elementer i både undervisning og fritid.

Vi forventer, at du

  • Er en erfaren, læreruddannet leder: Du lægger særlig vægt på personaleledelse, pædagogisk udvikling samt på samarbejdet med forældre og andre interessenter. Du har desuden relevant efteruddannelse, fx en diplomuddannelse i ledelse.
  • Er en pædagogisk inspirator: Du skal med faglig og professionel, pædagogisk indsigt og viden være inspirator og tovholder for, at vi får implementeret de mange processer, vi har sat gang og følge dem til dørs.
  • Er en dygtig og empatisk personaleleder: Du skal kunne motivere, inspirere og anerkende personalets forskellige faglige kompetencer, samt fastholde og rammesætte et tilbagevendende fokus på den pædagogiske kerneopgave.
  • Vil stå i spidsen for opbygningen af vores Pædagogiske Læringscenter, der på sigt skal flettes sammen med skolens Ressourcecenter.
  • Er indstillet på, at stillingen i det første halve år indeholder 50% undervisning.
  • Trives med det administrative arbejde, der følger med opgaverne.
  • Er modig, ser muligheder og vil brænde for at bidrage til skolens opbygning og udvikling.
  • Ser et tæt og tillidsfuldt forældresamarbejde som en forudsætning for et godt pædagogisk arbejde: Du skal prioritere et godt samarbejde med forældrene, hvor inddragelse og løbende kommunikation er nøgleordene, og hvor der åbent lyttes til ris, ros, begejstring og bekymringer, og hvor der handles aktivt på relevant kritik.
  • Er indstillet på, at der i den første tid skal bruges tid på at co-teache med lærere og pædagoger i klasserne, bruges tid på observation af undervisning og metodevalg i klasserne og at du kan se de muligheder, der ligger i at være helt tæt på det pædagogiske arbejde, undervisningen, fagteams og klasseteams.
  • Kan trives i et ledelsesfællesskab, hvor opgaver, roller og ansvar fastlægges ud fra vores kompetencer, og hvor vi forventer at skulle udvikle vores porteføljer løbende i takt med skolens udvikling
  • Er lyttende, uhøjtidelig, rummelig, kan se tingene fra den humoristiske side og har et positivt livssyn.

På Kalvebod Fælled Skole kan vi tilbyde

  • Varierede og spændende arbejdsopgaver kontinuerligt relateret til skolens opbygning og udformning
  • En positiv og engageret forældrekreds og skolebestyrelse
  • En åben, udviklingsorienteret og positiv personalegruppe med pionérånd og stor lyst til at være med til at skabe en helt ny skole
  • En god atmosfære i personalegruppen
  • Et godt samarbejde i et velfungerende ledelsesteam, der p.t. består af en skoleleder, en souschef og en KKFOleder
  • Et alsidigt, uhøjtideligt og spændende arbejdsmiljø, hvor du får råderum til at udvikle og afprøve dine professionelle og personlige egenskaber i samarbejde med medarbejdere, ledelse og bestyrelse
  • En arbejdsplads, hvor hjælpsomhed og det gode fællesskab er i højsædet
  • En flok glade børn, hvor din indsats som leder gør en forskel
  • Et tæt samarbejde med øvrige skoler, samt daginstitutionerne og fritidscenteret i Ørestad

Ansættelsesvilkår
Ansættelse ønskes pr. 1. februar 2020 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.
Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.

Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Maria Bælum på 8256 6990 for yderligere information og aftaler om rundvisning.

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 3. december 2019
Der indkaldes til samtaler fredag dag den 6. december.
Der afholdes samtaler tirsdag den 10. december (1. runde med fremlæggelse) samt mandag den 16. december (2. runde). Begge dage afholdes samtalerne fra kl. 17.00 og frem.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København NV
  • Tirsdag den 03. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0