Undervisere søges til SOSU Nykøbing Falster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster



Vil du være med til at uddanne fremtidens SOSU-medarbejdere? Har du en solid sundhedsfaglig ballast og lyst til at skabe læring? Så er dette job måske noget for dig.

I disse år vokser behovet for medarbejdere med stærke SOSU-uddannelser. Det gør aktiviteterne på SOSU Nykøbing Falster dermed også. Derfor søger vi nye undervisere med en relevant faglig baggrund, der skal undervise på skolens uddannelser, kurser samt diverse korte forløb.

Som underviser på SOSU Nykøbing Falster bliver du primært knyttet til en af skolens uddannelser, men kommer til at varetage mange forskellige typer af opgaver, der handler om at skabe god læring og trivsel for vores elever.

Undervisning hos os handler bl.a. om at give eleverne et realistisk indtryk af de opgaver, der venter dem i praksis og om at løfte deres faglighed. Vi tænder vores elevers nysgerrighed ved at lade dem få hænderne på opgaverne samtidig med at de får et godt teoretisk fundament.

Vores elever har meget blandede forudsætninger og et af vores vigtigste mål er, at flere skal gennemføre deres uddannelse. Det betyder, at du som underviser skal have øje for hver enkelt elevs behov, fx ved at differentiere undervisningen og ved at yde en ekstra indsats for de elever, som har brug for særlig faglige og personlig støtte.

En del af et team
Du bliver en del af en engageret undervisergruppe med høj faglighed, der arbejder tæt sammen om at skabe det bedste uddannelsesforløb for vores elever og kursister. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau, og vi er derfor som skole også optaget af pædagogisk, didaktisk og faglig udvikling.

Som underviser får du en plads i et kontorfællesskab, der består af undervisere med forskellige faglige baggrunde. Du bliver en del af et team, hvor faglig sparring og deling af undervisningsmateriale er i højsædet. I teamet er der møder og fællesforberedelse.

Dine kvalifikationer
  • Du har en stærk faglig profil, og har en for SOSU Nykøbing Falster relevant uddannelse.
  • Du har en sundhedsfaglig uddannelse.
  • Du har en relevant arbejdserfaring, der gør dig i stand til at undervise i fag som psykiatrisk sygepleje, farmakologi, kvalitet og udvikling mv.
  • Måske har du en relevant videreuddannelse.
  • Du brænder for uddannelse, har erfaring med eller lyst til at undervise og kan se dig selv som facilitator af læreprocesser.
  • Du har stærke relationelle kompetencer, der sætter dig i stand til at motivere og inspirere vores elever samt sætter dig i stand til at arbejde tæt sammen med kollegaer og skolens samarbejdspartnere.
  • Du engagerer dig i vores elever og er parat til at støtte dem i deres uddannelsesrejse.


Derudover er du som person imødekommende, tillidsfuld, ærlig og åben, og du har ambitioner på skolens vegne.

Du ser stillingen som en unik mulighed for at samarbejde med andre faggrupper og du brænder for at skabe læring og trivsel for eleverne. Du møder vores elever i øjenhøjde og med respekt - og så glæder du dig til en sjov hverdag blandt gode kollegaer.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til kontakte uddannelseschef Hanne Stilling-Meilgaard på 5131 5685.

Stillingerne er på 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. november 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38 2021.
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist den 19. september 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SOSU Nykøbing Falster kort fortalt
Vi uddanner elever og medarbejdere inden for omsorg, sundhed og pædagogik i Nykøbing Falster, Vordingborg og fra 2021 også i Nakskov. Vi er ca. 400 årselever, 1500 kursister og 75 medarbejdere, og dermed en af landets mindste selvstændige SOSU-skoler. Men når elevernes og medarbejdernes trivsel måles, er vi blandt de bedste. Vi har høje faglige ambitioner, hvor aftagernes behov og elevernes læring og trivsel er i centrum. Derfor stiller vi store krav til hinanden, samtidigt med at vi lægger vægt på, at skolen er en god og rummelig arbejdsplads. Du kan læse mere om os her: www.sosunyk.dk
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a959d16c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Nykøbing Falster

    Har du styr på ridningens svære kunst og er du god til at lære fra dig? Så skal du søge stillingen som ridelærer i Nykøbing Falster Rideklub. Vi søger en engageret underviser til rideskolen 2 h..
    • Lærer
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Lærer i Maribo

    Spiller du tværfløjte? Så er du måske vores nye træblæser-underviser! FællesskabTrives du i fællesskab, og vil du gerne arbejde på tværs af forskellige musikgenrer – både klassisk og rytmisk?.
    • Lærer
    • Maribo
    Få mere info
  • Lærer på Lolland og Falster

    Vi søger en engageret lærer til vores inkluderende mellemform Flex, der har en bred interesse i skolens fag samt i tværfaglig undervisning.Er du god til at skabe deltagelsesmuligheder for alle bø..
    • Lærer
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Lærer i Søllested

    Er du erfaren læsevejleder eller brænder du for matematikfaget? Vil du være en del af en nytænkende arbejdsplads med høj grad af medindflydelse? Og vil du møde ind på en arbejdsplads til imødekomme..
    • Lærer
    • Søllested
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3