Søhøjskolen søger kompetent tysk- og matematiklærer på fuld tid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølstykke

Søhøjskolen i Ølstykke søger en lærer til tysk og matematik i udskolingen. Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af lærere og pædagoger, der i fællesskab og på tværs af årgangene og på hele skolen arbejder for, at eleverne bliver så dygtige, som de kan.

Om stillingen
På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere – en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag. Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om at alle børn skal blive så dygtige som de kan - med undervisere, der lærer af og med hinanden. Det har vi rigtig mange gode forudsætninger for, da skolen har et stærkt fundament.
Vi arbejder bl.a. med co-teaching som metode i samarbejdet omkring to-voksen-timerne, hvor lærere og pædagoger indgår i et ligeværdigt samarbejde.

Hos os vægtes teamsamarbejdet særdeles højt. Vi er organiseret i selvstyrende team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Vi har lagt mange to-lærer-ressourcer i teamene, således at det er muligt at arbejde fleksibelt, fordi vi tror på, at det giver den mest effektive ressourceudnyttelse, hvor der prioriteres tæt på kerneopgaven.

Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og vores muligheder gennem dialog, observationer og data, hvor vi i fællesskab sætter mål og udvikler de bedste rammer for elevernes læring og skolegang. Vi arbejder databaseret og har løbende drøftelser af, hvilken effekt undervisningen har på elevernes læring og trivsel.

Vi er en skole, der er en del af distriktsskole Ølstykke, som består af to afdelinger: Maglehøjskolen med ca. 500 elever og Søhøjskolen med ca. 600 elever. Skolerne skal i de kommende år renoveres og tilbygges, således at basis- og fællesarealer bliver fleksible og moderne læringsmiljøer, og de faglige områder opdateres og ombygges, så de bliver tidssvarende.

Arbejdsforhold: Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer god tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen. Der er fast mødedag tirsdage til kl. 16.00, og den øvrige arbejdstid er meget fleksibel.

Vil du vide mere, kan du kontakte pædagogisk daglig leder Stefan Mørk Bendtsen på 72598711 eller afdelingsleder for udskolingen Kai Kongsgaard på 72599103

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på www.distriktsskole-oelstykke.dk

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket på kommunens hjemmeside senest torsdag den 12. august 2021 kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølstykke.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ølstykke
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Det mener vi på Stavnsholtskolen i allerhøjeste grad, at man kan. Og vi vil gerne fortælle dig, hvordan vi gør :)Vi starter med arbejdsmiljøet, hvor vi sammen har fokus på tid og nærvær:Vi .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Gruppeordningen på Hareskov Skole er en del af Furesøs gruppetilbud i kommunen og er placeret på den hyggelige skole i Hareskoven i dejlige grønne omgivelser.Vores tilbud har elever fra 0.-5. kla..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Vi søger en lærer, der ligesom vi mener, at Folkeskolen er for alle eleverVi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    NU har du chancen for at skyde det nye skoleår ind med et BRAG af en mulighed for at blive en del af et fantastisk skolemiljø. På [xxxxx] i Farum har vi nemlig fået mulighed for at ansætte..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ølstykke

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ølstykke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Ølstykke over tid

Dato Alle jobs som lærere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1