Underviser, finansøkonom Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Underviser til finansøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg

Ønsker du en udfordrende og udviklende hverdag i et tæt samspil med dygtige kolleger, hårdtarbejdende studerende og et tæt tilknyttet erhvervsliv? Så er det måske dig, vi søger som underviser til finansøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Her vil du sammen med underviserteamet komme til at designe forløb og undervisning med fokus på de studerendes læring og i samarbejde med erhverv og samfund.

Vi søger en faglig bred profil, der kan undervise i en kombination af disse fag:

· Ejendomshandel og -formidling, erhvervsøkonomi, finansiel rådgivning, kreditvurdering, privatøkonomi, investering, pension, formueforhold, finansiering og lånemuligheder

· Og da vi jævnligt leverer undervisere til Dania Erhverv, som udbyder deltidsuddannelser, har vi også brug for kompetencer i at undervise i rådgivning til storkunder (”rundt om virksomhedsejeren”), forretnings- og kundeforståelse, kundesamspil, projektledelse, salgsledelse og bæredygtige forretningsmodeller.

Dine kompetencer
Det er ikke et krav, men det kan være en fordel, at du har en uddannelse på kandidatniveau. Du kan arbejde selvstændigt og har viljen til at skabe resultater. Du er ambitiøs og har erfaring fra erhvervslivet. Du er engageret og samarbejdsorienteret, og du har gode kommunikative evner. Du trives med frihed og ansvar for egne indsatser og resultater. Du har lyst og kompetencer til at kunne undervise i flere af de merkantile fag og kan bidrage til den fortsatte udvikling af uddannelserne. Da vi årligt optager ca. 140 studerende på den fysiske udgave af finansøkonomuddannelsen og ca. 100 studerende på den rene online udgave af samme uddannelse, er det afgørende, at du også kan begå dig som onlineunderviser - både i forhold til teknikken og didaktikken.

Succeskriterierne er, at du:

· er en dygtig, inspirerende og motiverende formidler af dine fag og kan planlægge og strukturere dit arbejde, så du kommer i mål med dine opgaver inden for de givne rammer

  • mestrer at undervise studerende på fysiske, online og blandede hold

· bringer dig selv og din faglighed i spil i en faglig dialog og finder fælles løsninger på faglige udfordringer i samarbejde med dine kolleger

  • har en betydelig praktisk erfaring og et stort netværk fra erhvervslivet, som du kan anvende i din undervisning ved gennemførelse af blandt andet virksomhedscases
  • stortrives med projektorienteret undervisning og samarbejdet i et professionelt læringsfællesskab

  • har undervisningserfaring og gerne fra en videregående uddannelse.

Vi tilbyder
En fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer med spændende og udfordrende opgaver inden for primært undervisning - herunder:

  • varierende opgaver som placerer dig i et spændingsfelt mellem teori og praksis
  • et stærkt fagligt miljø inden for de kortere videregående uddannelser
  • en uhøjtidelig omgangsform og en høj grad af frihed under ansvar.

Vilkår

Jobbet som underviser indeholder undervisning, opgaver i faglige fora og andre interne og eksterne samarbejdsfora samt forberedelse. En del af arbejdstiden er således bundet til bestemte tidspunkter, men du skal også selv planlægge en væsentlig del af din arbejdstid. Arbejdstiden opgøres over et år, og arbejdsbelastningen kan variere hen over året.

Job

Du ansættes som adjunkt, hvis du ikke i forvejen er lektorbedømt på et erhvervsakademi eller ved en professionsbacheloruddannelse. En adjunktansættelse er en 4-årig uddannelsesstilling, hvor du skal arbejde med undervisning, udviklingsaktiviteter og internationale opgaver. Som afslutning på perioden skal du skrive en lektoranmodning, og når den er godkendt, ændres ansættelsen til en fastansættelse som lektor.

Ansættelsesforhold

Ansættelsesstedet er som udgangspunkt ved Campus Silkeborg på adressen Bredhøjvej 18, 8600 Silkeborg. Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringsmodul på https://eadania.dk/om-os/job/ledige-stillinger/ og være os i hænde senest den 5. december kl. 12.00.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Løn og pension i stillingen følger gældende overenskomst.

Første samtalerunde afvikles den 14. december og anden samtalerunde den 20. december.

Der vil blive anvendt personlighedstests i forbindelse med ansættelsen forud for anden samtalerunde.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte campuschef Kaj Aage Højgaard på tlf.: 6195 3554 eller mail [email protected].

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Silkeborg
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Herning

    Ser du det som en af dine fornemmeste opgaver at vejlede og uddanne børn? Brænder du for at sætte dit aftryk i en varieret skoledag? Går du ekstra glad hjem de dage, hvor en af dine elever lærte no..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Vi søger en lærer til tre matematikhold, og lidt musik, billedkunst eller madkundskab fordelt i indskoling og på mellemtrinnet med opstart snarest muligt. Stillingen er et vikariat (12 mdr.) på ful..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Vi søger en lærer, der med højt fagligt niveau formår at agere bindeled og skabe en rød tråd i vores specialklasserække. Desuden skal du undervise i specialklassen. Som udgangspunkt vil ca. halvdel..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Her er muligheden for at blive en del af vores fantastiske skole! På Lindbjergskolen mangler vi en lærer til mellemtrinnet i det kommende skoleår. Stillingen er en fast og på fuld tid.Vi søger .
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1