Medarbejder til Danmarks Kvægforskningscenter (DKC), AU-Foulum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tjele

Har du styr på læssemaskiner og forståelse for vigtigheden af præcision, så har du nu muligheden for at blive en del af teamet på Danmarks Kvægforskningscenter (DKC).

Vi søger en medarbejder til blanding af forsøgsfuldfoder og generel vedligehold, herunder opbygning af diverse staldafsnit til forsøg og vedligeholdelse af teknisk udstyr.

På DKC gennemfører vi forsøg med kvæg – primært malkekøer og kalve. Besætningen består af ca. 260 køer med opdræt. Derudover har vi 10-20 intensivkøer, der er fistulerede, og som er opstaldet i en særskilt afdeling.
Vi har nyere forsøgsfaciliteter, og du vil derfor komme til at arbejde i topmoderne og tidssvarende rammer med mulighed for at blive en del af en spændende hverdag.

DKC indgår i Center for Husdyrfaciliteter, som er en enhed under Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet.
Der er ca. 50 medarbejdere ansat i centeret, som varetager vores husdyrfaciliteter, hvoraf du bliver én af ca. 20 engagerede kollegaer på DKC, som tager sig af det daglige arbejde med kvæg. Der vil i perioder også kunne forekomme opgaver på tværs af Center for Husdyrfaciliteters øvrige driftsenheder.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Blanding af forsøgsfuldfoder til kvæg
  • Generel vedligehold og renholdelse
  • Reparation og vedligehold af teknisk udstyr
  • Opbygning af diverse staldafsnit til forsøg.


Det er en fordel, hvis du har erfaring med blanding af fuldfoder til kvæg, men det vigtigste er, at du er rutineret i kørsel med diverse maskiner, herunder teleskoplæsser, traktor, minilæsser m.m.
Da der gennemføres forsøg, er præcision i foderblandingerne, krav om anvendelse af ensartede procedurer og registreringer afgørende. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for vigtigheden heraf og gerne flair for IT. Der er ofte mange forskellige foderblandinger, du skal derfor gerne kunne bevare overblikket og have mange bolde i luften samtidig.

Vi forventer, at du som person er hjælpsom, løsningsorienteret og engageret. At du er god til at arbejde selvstændigt, men også i teams. At du har hænderne rigtigt skruet på, har flair for teknik, en masse gå-på-mod og ikke mindst et godt humør.
Da vi er en del af et universitet, hvor der også er udenlandske studerende og medarbejdere, kan der være tidspunkter, hvor det vil være at foretrække, hvis du kan begå dig på engelsk.

Arbejdstid og sted

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer.
Timerne omfatter fast weekendvagt hver 3. weekend.

Arbejdsstedet er Burrehøjvej 49, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Allan Mikkelsen, mobil 2066 3000.

Du kan læse mere om Institut for Husdyrvidenskab på http://anis.au.dk og om Danmarks Kvægforskningscenter på https://anis.au.dk/danmarks- kvaegforskningscenter/

Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) vedr. løn- og ansættelsesvilkår for landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejder
eller
i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) vedr. løn- og ansættelsesvilkår for landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejder.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside. Følg linket hvor du kan søge stillingen direkte: https://au.career.emply.com/apply/medarbejder-soges-til-danmarks-kvaegforskningscenter-dkc-au-foulum/6b9rt6

Om Aarhus Universitet

Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tjele.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Tjele

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Thorsø

    Mosegården søger to nye elever, da vores nuværende skal på skole til august. Der ønskes elever med stor interesse for malkekvæg.Vi forventer af dig, at du har gå på mod og er imødekommende. D..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Thorsø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder (vikar) i Bjerringbro

    Vi søger hos Rugballegaard A/S en ny medarbejder til et barselsvikariat, gerne med efterfølgende fastansættelse. Vikariatet strækker sig over ca. 1,5 år, da vores medarbejder bliver sygemeldt .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Bjerringbro

    Vi har travlt hos DanRoots, og derfor søger vi nu en ny kollega, som kan være med til at styrke vores markteam. Vi er inde i en meget positiv udvikling og alle afdelinger er i spil for at imøde..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Midtjylland

    [xxxxx] søger en ny kollega i Team landbrugFagområde Miljø søger en ny kollega i Team Landbrug. Teamet løser en bred vifte af landbrugsrelaterede opgaver som f.eks. miljøtilsyn med og m..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Tjele

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Tjele over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Tjele over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2