Faglærer til stilladsuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Du er en kompetent og engageret faglærer. Du skal undervise på den 2-årige stilladsuddannelse og systemstillads på erhvervsuddannelserne. Du kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningens form og indhold i samspil med stilladsbranchen.

Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø.

Om dig

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover

  • har du en faglig uddannelse som stilladsmontør og mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • har du et højt fagligt engagement, og din tilgang til eleverne er anerkendende
  • har du gode kommunikationsevner og gennemslagskraft i mødet med eleverne
  • er du god til at arbejde i team, men du kan også arbejde selvstændigt
  • er du stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste


Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørge selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder et alsidigt job i en travl organisation med dygtige, motiverede og engagerede kolleger. Du bliver en del af et team, som består af en uddannelsesleder og 8 faglærere, der sammen tegner den faglige profil og tilrettelægger undervisningen. Der er gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere

Se mere på nextkbh.dk/eud/bygge-anlaeg Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan Laursen på tlf. 3053 4009, mail [email protected].

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med primær adresse på Fabriksparken i Glostrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct.

Vi ønsker, at du begynder den 1. september 2021, eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 30. august 2021. Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Valby
  • Mandag den 30. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Valby over tid

Dato Alle jobs som lærere
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2