Rekrutteringsfirma

Eksportassistent fødevarevirksomhed (Nordic Seafood)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

STILLINGEN
Du indgår i virksomhedens logistikafdeling, hvor dine primære opgaver vil være ordrebehandling i form af udarbejdelse af produktionsordrer, indkøbsordrer til vores eksterne leverandører, salgsordrer, fakturering og ikke mindst udarbejdelse af import- og eksportpapirer, tolddokumenter, udførselsangivelser, varecertifikater og fragtdokumenter. Virksomheden har en stor eksport til lande udenfor EU, hvilket afføder en del dokumenter. Du vil få tæt kontakt til transportører og myndigheder. Endvidere vil du være backup til salgsafdelingen i øvrigt og håndtere forskellige andre opgaver i salgsafdelingen.

DIN BAGGRUND
Du har formentligt din baggrund indenfor international spedition og har måske efterfølgende stiftet bekendtskab med salgsopgaver i en produktionsvirksomhed eller handelsvirksomhed. Vigtigst er dog, at du forstår at håndtere de mange eksport/importdokumenter i en travl hverdag. Det er et krav, at du kommunikerer ubesværet mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. I forhold til IT er du en rutineret bruger, der er hurtig på tasterne og hurtig til at sætte dig ind i nyt. Struktur og ordenssans samt blik for detaljen er væsentligt for at sikre en optimal kundebetjening.

Du har et godt humør og forstår vigtigheden af tæt samarbejde i afdelingen og mellem afdelingerne. Vi har travlt, men der er altid plads til et smil og en frisk bemærkning.

VI TILBYDER
En alsidig stilling i et stærkt team af dygtige kollegaer, hvor sammenhold og hjælpsomhed er i højsædet. Stillingen er normalt 37 timer pr uge som placeres indenfor tidsrummet 7-16, og der er ikke weekendarbejde eller vagttelefon. Virksomheden er i konstant udvikling, og der er plads til at udvikle dig. Lønpakken inkluderer pensionsordning og sundhedsordning.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Alle spørgsmål om stillingen rettes til Flemming Lund på mail eller telefon


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hirtshals

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Støvring

    Har du gennemført et merkantilt grundforløb i handel? Så har vi elevpladsen! Du skal have gennemført en hg2, hgv eller hgs som giver adgang til handelsuddannelsen med specialer. Har du en hhx, .
    • Logistikmedarbejder
    • Støvring
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Nørresundby

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Nordjylland

    Brænder du for fysisk planlægning og byudvikling med fokus på bæredygtighed og arkitektur ?Nu har du muligheden for at blive en del af Team Plan, som både er et ungt, kreativt og fagligt stærkt..
    • Logistikmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Aalborg

    Logistikbefalingsmand til Logistiksektionen ved Militærpolitiet i Aalborg (genopslag) Kan du nav..
    • Logistikmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hirtshals over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1