Dygtig og engageret skibsinspektør til fremme af skibssikkerheden i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Myndighedssektionen, ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, sikrer håndhævelse af lovgivningen vedrørende skibssikkerhed. Hvis du har interesse, kompetencer og lyst til at arbejde med rådgivning, tilsyn og kontrol med forhold vedrørende den skibstekniske sikkerhed for forsvarets skibe, fartøjer og skibstekniske materiel, bør du søge stillingen.

Om os

Sikkerheds- og Kvalitetsafdelingen (SK) under Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelses (FMI), bidrager til materielanskaffelser, i form af bl.a. skibe, fly, kampvogne, kommunikationssystemer, it-systemer, uniformer og alt det materiel, der indgår i disse og udøver produktkvalitetssikring med henblik på at sikre og styrke den operative opgaveløsning.

Adelingen er bl.a. også ansvarlig for at sikre indsigt i - og opfylde gældende lovgivning, internationale og nationale regler samt standarder vedrørende personel- og materielsikkerhed til land, til vands og i luften samt hensynet til miljøet. Du vil derfor opleve et stærkt og bredt fagligt fællesskab i afdelingen.

Myndighedssektionen (MY) er en del af Sikkerheds- og Kvalitetsafdelingen og er opdelt i seks elementer. Disse løser opgaver svarende til de civile kompetente myndigheder på fagområderne: Skibssikkerhed, køretøjssikkerhed, våbensikkerhed, eksplosivstofsikkerhed, farligt gods transport samt arbejdsmiljø.

MY består af 10 medarbejdere – både civile og militære - med brede og stærke faglige kompetencer.

Om stillingen

Du kommer som skibsinspektør til at indgå i et fagligt inspektørteam i Myndighedssektionens skibssikkerhedselement, hvor forsvarets skibssikkerhedsinspektør er faglig ansvarlig.
Du kommer til at arbejde med en forskellige varianter af skibe og fartøjer, og får en unik mulighed for at få en central rolle inden for skibssikkerhedsområdet.

Vi forventer, at du gennem din faglige indsigt og dit personlige engagement, i samarbejde med skibssikkerhedsinspektøren, skal medvirke til at:
• udføre sagsbehandling og tilsyn med forsvarets skibe og fartøjer og derved kontrollere, at de opfylder forsvarets skibssikkerhedspolitik.
• udarbejde og revidere forvaltningsgrundlaget på skibssikkerhedsområdet.
• udstede pålæg om afhjælpning af fejl eller mangler ved skrog, maskineri, sikkerhedsudstyr, lasteforhold eller andre materielforhold, der udgør en fare for personellets sikkerhed eller miljøforurening,
• rådgive om materielfaglige forhold vedrørende sikkerhed for forsvarets skibe og fartøjer, rådgive om generel skibssikkerhed, herunder rådgivning i forbindelse med materielanskaffelser.
• bidrage til det fagtekniske indhold i aftaler indgået med anerkendte klassifikationsselskaber
• følge udviklingen inden for fagområdet nationalt og internationalt.

Vi tilbyder dig:
• en stor både internt og eksternt kontaktflade,
• mange spændende og alsidige opgaver,
• opgaver i forskellige internationale regeldannende fora,
• et frit arbejdsmiljø, hvor du i stor udstrækning selv tilrettelægger din arbejdsdag,
• en fornuftig work/life balance,
• mulighed for faglig udvikling,
• et spændende og fagligt arbejdsmiljø og
• et godt kollegialt samarbejde. Vi bruger hinandens kompetencer, og det er vigtigt for os at spare med hinanden i opgaveløsningen.

Arbejdsstedet er i Ballerup, men i forbindelse med især tilsynsvirksomheden skal du påregne nogen rejseaktivitet primært inden for Danmarks grænser og enkelte rejser i forbindelse med internationalt arbejde.

På sigt vil der være mulighed for, at overtage stillingen som skibssikkerhedsinspektør.

Om dig

Du har en militær baggrund og ,er uddannet maskinmester eller navigatør med erfaring fra projektering og bygning samt drift af skibe.

Som person trives du godt i et dynamisk miljø i en stor og kompleks organisation, hvor arbejdet er krævende, men også spændende. Vi lægger vægt på trivsel og har en åbenhjertelig, humoristisk og ærlig omgangstone. Du er analytisk og metodisk og forstår at tænke din opgaveløsning ind i et helhedsorienteret perspektiv.

Du er god til at kommunikere, kan skabe egne netværk og evner at formulere dig godt både skriftlig og mundtligt. Du fungerer godt socialt i både store og små teams og kan tilrettelægge og arbejde selvstændigt med opgaver. Du er imødekommende, engageret, respektfuld og kan kommunikere i øjenhøjde med alle.
Du er endvidere struktureret og målrettet, og tager aktivt ansvar for opgaveløsningen.

Det vil være en fordel, hvis du har:
• kendskab til myndighedsrollen ud over kendskab til skrogkonstruktion, stabilitet, brandsikring, skibsmaskineri, udrustning og redningsmidler samt navigations- og kommunikationsudstyr.
• erfaring fra ansættelse inden for følgende områder: inspektion af skibe og fartøjer, værftsindustrien, klasseselskaber.
• indgående kendskab til de internationale konventioner, der gælder for skibe samt de tilhørende danske regler.

Alt efter dit erfaringsniveau og dine kompetencer, sørger vi for, at du bliver klædt på til jobbet, og vi vil investere i dig og din udvikling i form af oplæring, kurser og uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er militær, og besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen for Myndighedssektionen orlogskaptajn Jimmy Skelmose på telefon 7281 4070 eller chefen for Sikkerheds- og kvalitetsafdelingen Kommandørkaptajn Thomas Vestergaard 2541 5987.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Ask Blicher, på telefon 7281 9140.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som eksamensbevis mv.

Ansøgningsfristen er onsdag den 14. juni 2022.
Stillingen er til besættelse snarest muligt - vi forventer derfor at afholde løbende samtaler, så tøv ikke med at søge stillingen.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videns center og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værns kommandoer sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Karup J
  • Tirsdag den 14. juni 2022

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i Ringkøbing

    You will grow to be an important part of our Offshore Team, where you primarily will be working in the European markets, but global assignment is also in the pipeline.In addition, you will also..
    • Maritim medarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Hele Danmark

    Are you our new Offshore Operations and Service Manager?Then you will be part of a newly established Offshore team, where your main focus will be to establish and manage the offshore service team..
    • Maritim medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0