Rekrutteringsfirma

Marketing Country Manager Germany (Tysktalende)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du en stærk profil med viden og erfaring indenfor markedsføring på det tyske marked og brænder du for udvikling og eksekvering af strategiske marketingstiltag?

Shaping new tomorrow har de seneste år haft en enorm vækst, og vi har et stærkt brand og en stærk identitet i Danmark. Vi har med success i 2018 startet vores Webshop i Tyskland, som er bygget til at skalere kraftigt og allerede fuldt supporteret af tysktalende kundesupport et markedsrettet logistisk set up m.v.
I dag udgør online delen den største del af forretningen. Det er en 360 graders strategi, hvor der er stor fokus på den digitale markedsføring i stærk kombination med events og fysiske butikker.

Shaping new tomorrow vil fokusere intensivt på det tyske marked. Vi søger derfor en person, der har indgående kendskab til dette marked, og både kan udvikle GoToMarket strategien for det tyske marked, og samtidig opbygge og lede et team der eksekverer strategien.
Ønsker du at blive en del af en ambitiøs og dynamisk marketingafdeling i en vækstende virksomhed, så er dette job helt sikkert noget for dig.

Jobbet
Som Marketing Country Manager Germany hos Shaping new tomorrow, bliver du en del af et professionelt team, der forstår at holde kunden i øjenhøjde, og samtidig tænke kommercielt. Shaping new tomorrow satser stort på at udvide uden for Danmark med største fokus på Tyskland. Der er tale om en vigtig strategisk stilling, hvor du vil referere direkte til CMO.
I denne stilling vil du starte med et ”lille team” som vil vokse med opgaven. Det kræver derfor udover strategiske marketing evner også et drive til at løbe markedet i gang.

Dine ansvarsområder
· Udvikle og GoToMarket strategi for det tyske marked
· Eksekvere GoToMarket strategien. Du vil have et mindre team dedikeret til opgaven, og vil derudover samarbejde med resten af marketingsafdelingen
· Kontakt samt relationsdannende opfølgning med tyske influencers og samarbejdspartnere.
· Koordinere events og videoshoots for det tyske marked
· Budget ansvarlig for det tyske marked

Der vil være rejseaktiviteter forbundet med jobbet i forbindelse med udførsel af events og content, herunder møder, film, billeder etc. Det forventes at det dedikerede team vil vokse i takt med at det tyske marked vokser, hvor du vil have indflydelse på at sammensætte det rette team.

Dine kvalifikationer
- Du er en kreativ og resultatorienteret person, der har erfaring fra lignende stilling.
- Du har en stor erfaring med markedsføring på det tyske marked
- Du er dygtig til at opbygge en historie via markedsføring
- Det ligger dig naturligt at tage ansvar for dine opgaver, og træde i karakter.
- Lederegenskaber og samtidig i stand til at strukturere arbejdsopgaverne for dit team.
- Du er udadvendt og forstår at kommunikere på tværs af organisationen.
- Du har en pragmatisk indstilling til dine arbejdsopgaver.
- Du kan lide at have mange bolde i luften.
- Entreprenør, der taler flydende tysk, og forstår tysk kultur og marked. Meget stor indflydelse på dit eget job og virksomhedens fremtid. Stor frihed under ansvar.

Det tilbyder vi
Du vil blive en del af en af landets mest vækstende startups, intet mindre. Vi går meget op i arbejdsglæde og at det skal være sjovt at komme på arbejde, da vi tror på drive og velvære er nøglen til succes. Kompetencerne i marketing teamet er meget brede og spænder over en række specialister inden for content creation, marketing automation og meget mere. På baggrund af den store viden internt håndterer vi i dag alt udarbejdelse af marketing selv, fra ide til eksekvering og lancering.
Du vil blive en del af et team på 23 ansatte, hvor du vil blive en del af en marketingsafdeling med 5 engagerede og kompetente medarbejdere.

- Meget stor indflydelse på eget job og virksomhedens fremtid
- Frihed under ansvar.
- At blive en del af et passioneret og kvalitetsbevidst marketing team.
- Sociale arrangementer, samt et stærkt socialt sammenhold i virksomheden.
- Professionelt arbejdsudstyr, i et godt arbejdsmiljø i hjertet af Aalborg.
- Mulighed for at deltage i relevante kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig.
De bedste hilsner
Shaping new tomorrow teamet.


Tiltrædelse
d. 1/8-2019, men vi venter gerne på den rigtige

Arbejdsplads:
Østerågade 17, 9000 Aalborg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 19
19. september 2024 19
18. september 2024 19
17. september 2024 21
16. september 2024 22
15. september 2024 23
14. september 2024 21
13. september 2024 24
12. september 2024 21
11. september 2024 21
10. september 2024 22
9. september 2024 21
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 22
5. september 2024 22
4. september 2024 22
3. september 2024 21
2. september 2024 21
1. september 2024 20
31. august 2024 20
30. august 2024 20
29. august 2024 20
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 20
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 20
22. august 2024 21
21. august 2024 21

Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!