Marketing- og kommunikationsmanager med forretningsforståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Brænder du for marketing og kommunikation? Ønsker du at udvikle virksomhedens digitale markedsføringsstrategi? Holder du af at eksekvere projekter samt kampagner? Kan du omsætte markedsanalyser og derigennem være med til at skabe resultater? Vil du gerne være en del at en vækstfyldt virksomhed, der har succes? Så er muligheden her!

dol-sensors i Aarhus søger en markering- og kommunikations manager, der bliver en del af ledergruppen, og refererer direkte til virksomhedens Director.

Om virksomheden:
dol-sensors holder til i skønne omgivelser i Aarhus N, Argo Food Park. Virksomheden beskæftiger godt 20 medarbejdere, og er et datterselskab til SKOV A/S. dol-sensors er i vækst, og er velkonsolideret. dol-sensors udvikler, producerer og markedsfører kapacitive sensorer, klimasensorer og produktionssensorer. Produkterne bruges primært til automatiserede opgaver indenfor landbrug og fødevareproduktion. Gennem de seneste 40 år har dol-sensors selv udviklet sit sortiment af sensorer og er den førende virksomhed i branchen. De lægger stor vægt på at teste produkter igennem hele udviklingsprocessen, hvilket sikrer robuste og pålidelige produkter med en ekstrem lav fejlrate. Du kan læse mere og virksomheden på www.dol-sensors.com

Om stillingen:
dol-sensors søger en kreativ og strategisk marketing- og kommunikations manager, der trives med taktiske og operationelle opgaver. Virksomhedens produkter sælges globalt igennem et stort netværk af OEM kunder, forhandlere og agenter. Dette kræver en effektiv digital markedsføring af produkterne og en videreudvikling af dol-sensors branding på globalt plan.

Virksomhedens vækst kræver øget markedsføring og kommunikation for at fastholde udviklingen samt deres brandposition på markedet. Som marketing- og kommunikations manager besidder du en høj grad af forretningssans, og er drevet af resultater. Du vil bidrage til levering af strategiske samt operationelle marketingsprojekter, og derigennem sikre at alle marketings- og kommunikationsaktiviteter er tilpasset den overordnede marketingstrategi og virksomhedens værdier. Du vil i stillingen arbejde sammen med flere eksterne samarbejdspartnere

Dine primære opgaver:
• Udvikle den digitale markedsføringsstrategi
• Planlægge, skabe og eksekvere indhold til effektive automatiserede EDM-kampagner
• Overvåge og administrere effektiviteten af digitale marketingkampagner (Google Ads.
Søgning, LinkedIn, Facebook, Kampagner, salgsaktiviteter, CRM).
• Strømline marketingkampagner med salgsteamet
• Administrere og optimere lead generering fra kampagneannoncer, aktive kampagner og
salgsindsatser
• Lede produktlanceringer
• Oprette og administrere årlige marketingbudgetter
• Udvikle kreativt grafik-, video- og tekstforfatningsindhold til kampagner
• Sikre styring med interessenter

Du vil få ansvaret for alle markedsføringskontakter for interne og eksterne interessenter. Du støtter salgsteamet med at etablere og vedligeholde forhandlerrelationer samt forskning i forretningsudvikling på nye markeder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med interne og eksterne interessenter for at udvikle og implementere nye værktøjer samt automatisering til marketing- og salgsafdelingerne. Du vil stå i spidsen for at planlægge, koordinere og eksekvere messer i samarbejde med forhandlere over hele verden.

Din baggrund:
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du har erfaring i at skabe og eksekvere effektive produktlanceringer, branding og eventkampagner. Du har formentlig erfaring i at administrere platforme som Wordpress CMS, Active Campaign EDM, Salesmate CRM, YouTube og SoMe. Du er drevet af at inkorporere SMART i alt, hvad du gør - dataanalyse og datadrevet beslutningstagning for at evaluere og skabe effektive marketingstrategier og kampagneudførelser. Du er en fremragende storyteller, og er dygtig til at kommunikere. Du er god til at opbygge og vedligeholde stærke relationer med interne og eksterne interessenter. Du har gode projekt- og tidsstyringsevner, hvor der er fokus på fremdrift. Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau.

Du tilbydes:
En utrolig spændende stillingen hvor du i høj grad kan sætte målene og retningen for marketing. Du bliver en del af en mindre organisation med en meget effektiv beslutningsstruktur. Du vil få muligheden for at arbejde med strategien og bidrage til virksomhedens fortsatte vækst. Du kommer til at arbejde tæt sammen med salg, og vil også få et indblik i produkterne og branchen. dol-sensors leverer high-end produkter, og er kendt i markedet. Løn og ansættelsesvilkår afhænger af kvalifikationer.

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Allan Jessen hos Peak Rekruttering på 2779 5449.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus N
  • Mandag den 03. januar 2022

Lignende jobs

  • Digital Marketing Internship

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2