Vikarstilling: Online/SoMe Manager - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

ALDI søger en dedikeret Social Media & Online manager, som har lyst til at blive en del af vores dygtige og engagerede marketingteam på 11 m/k.

ALDI har en lang historie bag sig på det danske marked. I maj 2019 kickstartede vi en stor revitaliseringskampagne rettet mod forbrugeren, som har til formål at repositionere og re-brande ALDI og gøre os relevante for den danske dagligvareforbruger med alt hvad det indebærer. Vi oplever en stigende interesse for vores brand og vores varer, og det betyder, at vi konstant har gang i nye og spændende tiltag, der skal øge ALDI’s synlighed og tilstedeværelse i forbrugernes bevidsthed på alle digitale platforme og på SoMe i særdeleshed.

Din hverdag

Vores nye SoMe & Onlinemanager vil være ansvarlig for retningen og effektueringen af vores SoMe strategi i samarbejde med vores mediebureau. Personen vil desuden være tovholder og igangsætter på alle vores øvrige onlineindsatser – fra udarbejdelse af spændende indhold til hjemmesiden, jævnlig opdatering og vedligeholdelse af ugens tilbud, eksekvering og planlægning af marketing kampagner, email-marketingindsatser og ugentlige onlineannonceringer/SEO-optimering.

Som SoMe/online manager vil du arbejde tæt sammen med dit team bestående af 3 dygtige medmedarbejdere samt vores eksterne bureauer. Du skal forstå og formidle den overordnede strategi, være i stand til at håndtere og motivere dit team og sikre en solid udførelse af ovenstående initiativer på tværs af vores online kanaler.

Din profil

Vi forventer at…

• Du har praktisk erfaring med digital branding, marketing og kommunikation
• Du har minimum tre års erfaring med planlægning og udførelse af strategisk marketingindsats på digitale medier og SoMe
• Du er initiativrig, kreativ, strategisk tænkende og struktureret
• Du formår at sikre, at alle indsatser og kreative inputs er konsistente og sker i overensstemmelse med ALDI’s brandstrategi og forretningsplan
• Du har ledelseserfaring
• Du har en relevant uddannelse inden for digital kommunikation
• Er i stand til at gribe bolde og arbejde under pres i et fornuftigt tempo

Vores fordele

  • Du får muligheden for at påvirke ALDI's fremgang på markedet.
  • Du får adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og flot tøj til forskellige sjove events.
  • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.


Kontakt

Stillingen er et fuldtidsbarselsvikariat på ca.12 måneder og er lokaliseret i Albertslund. Du vil referere til Marketingchef Carsten Kure.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Carsten Kure på telefon 60406794.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 12/12/2019. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende og ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Albertslund
  • Torsdag den 12. december 2019

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2