Marketingkonsulent med interesse for it søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en del af et team, der brænder for marketing, it og vores kunder? Er du en skarp marketingkonsulent, der kan eksekvere på mange forskellige marketingaktiviteter og dermed drive værdi for forretningen? Har du lyst til at være en del af at dynamisk team, der har rigtig travlt? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Som en del af afdelingen
Du bliver en del af afdelingen Marketing & Communications i eg, hvor vi i dag sidder 14 personer med mange forskellige profiler. Vi vægter sparring samt åben dialog og samarbejde meget højt. Vores vigtigste fokus er at få skabt en dyb integration mellem marketing og salg, så vi kan drive værdi for forretningen og eg.

Fokus på eksekvering af marketingkampagner

De konkrete arbejdsopgaver vil blandet andet bestå af afvikling og evaluering af webinarer samt messer/seminarer. Derudover vil du skulle arbejde med opsætning af nyhedsbreve/kampagner, samt evaluere på performance af disse, så vi hele tiden bliver bedre og mere effektive. Du kan hjælpe med grafisk support samt drive udvalgte marketing-kampagner selvstændigt. Du er god til at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at følge ting til dørs, og sikre at relevant opfølgning og evaluering.

Du er den ideelle kandidat, hvis

  • Du kan tage fuldt ansvar for en marketingaktivitet og kommunikerer og afstemmer åbent og løbende med salg og dine teammedlemmer
  • Du har benhårdt fokus på eksekvering og formår at få aktiviteter hurtigt udover rampen, og har ingen fine fornemmelser i forhold til, hvilke arbejdsopgaver, der skal løses.
  • Du trives med en hverdag fyldt med mange forskellige opgaver og kan holde fokus, selvom der er mange bolde i luften
  • Du har gode kommunikationsevner, både skriftlige og mundtlige.
  • Du har tidligere arbejdet med e-mail marketing samt marketing automation. Det er en fordel, hvis det har været i Pardot/Salesforce.
  • Du har kendskab til afvikling af fysiske messer og digitale events som f.eks. afholdelse af webinarer.
  • Du har en relevant uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation samt minimum 2 års erhvervserfaring fra lignende stillinger, hvor du har skabt solide resultater med marketing

Som person har du et kommercielt mindset, der gør, at du kan se sammenhænge mellem muligheder og fremtidigt salg. Du motiveres af at skabe målbare resultater af din indsats, og du sætter pris på en uformel og udfordrende hverdag.

Hvad kan du forvente af os?

  • En spændende arbejdsplads på vej mod ambitionen om at blive Skandinaviens førende vertikale softwarehus
  • Højt til loftet, kort vej til beslutninger og masser af potentiale, som du kan være med til at indfri
  • Gode muligheder for indflydelse på eget arbejdsområde og personlig udvikling
  • Godt humør og kollegaskab i afdelingen samt en uformel omgangstone
  • Arbejdssted er enten Aarhus eller Ballerup.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte VP Marketing & Communications, Nina Maj Fjordvald på telefon +45 2060 9743 eller mail [email protected]. Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om eg

I eg A/S finder du mere end 1.400 af markedets skarpeste og mest empatiske hjerner. I hverdagen arbejder du sammen med engagerede kolleger drevet af en fælles passion om at levere værdiskabende softwareløsninger i verdensklasse til vores 20.000 private og offentlige kunder. Tilsammen udgør vi et ambitiøst og uformelt team med plads til mangfoldighed og respekt for forskellighed. Derfor kan vi både grine sammen og knokle benhårdt med at opfylde kundernes behov for robust og branchespecifik software. Læs mere på eg.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4