Marketing Automation Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Dwarf er et digitalt bureau, hvor vi arbejder med den samlede kunderejse, fra strategiproces over design og UX – til backend- og frontend-udvikling samt marketing automation.

Vi søger en Marketing Automation konsulent til at udtænke og eksekvere e-mail kampagner og automatiske flows for bureauets kunder.

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af specialister med stærke kompetencer inden for forretningsudvikling, kommunikation, automation, brugervenlighed og design, teknologi og projektledelse. Hos Dwarf laver vi gennemtænkte, kundetilpassede løsninger baseret på forretningskritisk strategi, design thinking, indsigtsfuld teknologisk viden og gennemført eksekvering af datadrevet marketing.

Dwarf blev etableret i 2000 og tæller nu over 40 medarbejdere, som dagligt arbejder på at udvikle, konceptualisere og skabe innovative digitale løsninger for bureauets kunder. Succesen hos Dwarf tager afsæt i et stærkt kompetencesæt inden for online forretningsudvikling, design- og konceptudvikling samt avanceret backend-udvikling og -integration.

Dwarfs forretningsmodel bygger på løsning af opgaver, der tager udgangspunkt i kundernes forretningsmæssige præmisser. Fokus er på at integrere kundernes forretningsmodel med den rette digitale løsning for derigennem at skabe mere værdi for kunden og drive kunden fremad digitalt. Dwarf tilbyder løsninger baseret på avanceret teknologisk håndværk af høj kvalitet og med en kundetilpasset og enkel brugerflade. Dwarf er en digital frontløber, der over de seneste år har formået at præsentere innovative løsninger fra marketing automation til digital selvbetjening og procesoptimering. På Dwarf går vi sindssygt meget op i at skabe værdi sammen med vores kunder. Vi tænder på de digitale muligheder, så hvis du skal passe ind, skal der brænde en digital ild i dit hjerte, mest af alt. Vi har lovet os selv og vores kunder, at vi kun sælger noget, vi selv ville have købt.

Job type Fuldtid Ansøgningsfrist Når rette person er fundet Erfaring + 3 år

DU MATCHER HOVEDPARTEN AF NEDENSTÅENDE:


  • Agillic
  • Apsis
  • Oracle Responsys
  • Drip
  • Klaviyo
  • Google Tag Mannager

FORDEL HVIS KENDSKAB TIL:


  • Paid search og social
  • SEO
  • Konverteringsoptimering
  • SQL
  • HTML
  • CSS
  • Segment

HVEM ER DU:


Du kommer formentligt fra et bureau, hvor du har arbejdet med e-mail marketing og automatiske flows. Hvis du kender til at arbejde med HTML, CSS, databaser og SQL queries er det en fordel. Har du erfaring med Agillic, Apsis, Klaviyo, Drip og måske Oracle Responsys, så kender du til en del af de systemer, som vi arbejder med og ønsker at arbejde med i automation. Det forventes, at du har en forståelse for monitorering og optimering af performance og er bekendt med Google Tag Mannager. Det vil derfor også være en fordel, at du er vant til at arbejde med målgrupper samt har en forståelse for andre væsentlige digitale marketingsdiscipliner såsom: konverteringsoptimering og samspillet med ”paid” social og search samt SEO.

Din person


Du er en tålmodig sjæl, som altid arbejder struktureret og kontinuerligt med dine arbejdsopgaver. Det er afgørende, at du både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, og du forstår vigtigheden af deadlines. Du har humor og et åbent sind i forhold til samarbejde og fælles løsning af kundens problemer. Det forventes ikke, at du er specialist i alle discipliner fra første dag, til gengæld forventer vi, at du har en interesse i at udvikle dig til at blive en af de bedste.

Din hverdag


Du bliver en del af et team af automation konsulenter, hvor du får masser af mulighed for faglig sparring internt i teamet, men også med resten af bureauet, der består af forretningsudviklere, projektledere, kreative og udviklere i flere afskygninger. Du bliver inviteret ind i et samarbejdsorienteret fællesskab og får inspirerende kollegaer, der omgår hinanden med respekt, men i en uformel tone.

VI TILBYDER:


Et inspirerende miljø, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med de dygtigste medarbejdere indenfor design, udvikling og automation. Du kommer til at løse opgaver for danske og internationale virksomheder og brandowners – hvor kunderne blandt andre er ALD, DR, Danske Bank, BroBizz, Comwell, EDC, FeriePartner, Etraveli, Lauritz.com, Norwegian, TV2 regionerne. Vi holder løbende seminarer, hvor du efter ønske vil få muligheden for at dele din faglige viden. Du tilbydes en løn efter dine kvalifikationer og vi ansætter, når den rette person er fundet.

Spørgsmål? Client Director – Automation, Thomas B. Schmidt
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4