Strategisk marketing ved Frederikshavn Forsyning Elhandel A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Til spændende nyoprettet stilling søges en kreativ og proaktiv marketing/handel, der brænder for at skabe den gode historie om Frederikshavn Forsynings Elselskab. Du har en strategisk tilgang og erfaring med at udvikle markedsføring med ordentlighed og seriøsitet, som helt centrale parametre.

Stillingen oprettes som led i Frederikshavn Forsynings elhandelsstrategi om større synlighed med fokus på at tiltrække og fastholde kunder, og det vil således blive din opgave, at undersøge markedet og identificere de faktorer, der kan påvirke kundernes eventuelle skifte. Du får det fulde ansvar og er den drivende kraft i udarbejdelse af strategien for afdelingen, hvor du også efterfølgende er med i alle opgaverne i hele processen.

Vi forventer, at du har et godt handelstalent, da du vil blive en del af et mindre team i Frederikshavn Forsyning, der køber og sælger el efter dagspriser. På sigt vil du skulle tage dialogen med strategiske kunder om deres muligheder hos Frederikshavn Forsyning Elhandel A/S.

Elmarkedet er præget af mange spillere og er som marked meget dynamisk. Historien om Frederikshavn Forsyning Elhandel A/S, og den ordentlighed og service der kendetegner dem, bliver helt centralt for dig at få frem.

Du refererer til forsyningschefen for elhandel og får mange og varierende opgaver, herunder:

  • Planlægning af marketingaktiviteter
  • Udarbejdelse af overordnet strategi, annoncering og styring på de sociale medier - fx Instagram, LinkedIn og Facebook
  • Nyhedsbreve til kunder
  • Udvikling af virksomhedspræsentationer
  • Opsøge og udbrede den gode historie om Frederikshavn Forsyning og deres tilgang til elmarkedet.
  • Indgå i teamet i handel med el

Profil

  • Det er vigtigt, at du har solid erfaring med ovenstående - din uddannelsesmæssige retning er mindre vigtig, dog gerne længerevarende inden for marketing
  • Købmandsgen og forretningsorienteret tilgang til opgaverne
  • Proaktiv med højt drive
  • Interesseret i elmarkedet
  • Trives i et dynamisk marked
  • Trives med forskelligartede opgaver, der også rækker ud over marketing

Det væsentligste er dog, at du er passioneret omkring opgaverne og formår at tænke ud af boksen uden at miste forankringen i virkeligheden.

Du tilbydes en stilling i en attraktiv virksomhed i udvikling, hvor du får rig mulighed for indflydelse på kommunikationsstrategien på elmarkedet og dine egne opgaver. Desuden en god lønpakke efter kvalifikationer samt attraktiv pensionsordning og flextid.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop på tlf. 30 21 45 11 eller pr. mail: [email protected].

Frederikshavn Forsyning A/S er en multiforsyningskoncern, som består af 8 selskaber, har cirka 230 medarbejdere og omsætter for 500 mio. årligt. Det er en attraktiv arbejdsplads i udvikling, hvor medarbejdernes indsats og samspil i organisationen skaber resultaterne.

Selskabet er ejet af kommunen, og den fornemmeste opgave er at skabe værdi for borgerne. De sikrer en stabil forsyning af el, vand og varme samt behandling af spildevand, affald og dagrenovation.

Strategisk er fokus på innovation, kvalitet og effektivisering til en attraktiv pris.

Læs mere om Frederikshavn Forsyning A/S på www.forsyningen.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 02. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1