Digital Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være med på holdet i en hurtigtvoksende tech-virksomhed, der har specialiseret sig i formidling af akademisk forskning? Det lyder tørt ja, men fortvivl ej. Vores mission er netop at revolutionere feltet!

Vi søger nu en digital marketing specialist til vores hovedkvarter i Glostrup.

Om ChronosHub

ChronosHub har siden 2017 beskæftiget sig med at simplificere området omkring forskningsfinansiering, -publicering og -rapportering.

Det er et felt i udvikling, og der er især et stigende fokus på Open Access-området. Open Access sikrer gratis og uhindret adgang til udgivne forskningsartikler for læsere, herunder andre forskere og studerende. Men vejen til udgivelse er, foruden at være lang og stejl, også besværet af forældede processer og mangel på innovation.

ChronosHub har derfor udviklet en platform, der udfordrer den nuværende praksis med nye værktøjer for at forenkle processen for alle involverede; forskere, universiteter, fonde og forlag. Vi bringer alle parter under ét tag og automatiserer og strømliner, hvad der tidligere var manuelle processer. I stedet for at have tusindvis af institutioner, der beskæftiger sig med tusinder af forlag, behøver alle kun at forholde sig til én platform - ChronosHub.

Vores kunder er internationale organisationer, så vi opererer i et globalt perspektiv. Blandt vores kunder er Swiss National Research Fund, The National Library and Research Fund of Luxembourg, Københavns Universitet og Emerald Publishing.

Ansvarsområde

Som digital marketing specialist har du stærke analytiske færdigheder og kan indsamle data og formulere strategier. Du stiller dig i spidsen for den digitale annoncestrategi for at skabe brand-bevidsthed, og du ved, hvordan man leverer og vurderer resultater på tværs af de store digitale platforme, herunder Google SEM og Paid Social.
Du udvikler, implementerer, sporer og optimerer vores digitale kampagne på tværs af alle digitale kanaler.

Du har:

  • Mindst 3-5 års erfaring i en digital marketingrolle med praktisk erfaring med Google SEM og paid social media.
  • Gode erfaringer med kampagnesporing (Google Analytics, FB-pixel osv.)
  • Lyst til at arbejde i teams og direkte med andre afdelinger.
  • Stærke projektledelsesevner og formår at koordinere indsatsen og levere efter tidsrammer og
  • Evnen til at prioritere din tid klogt og håndtere komplekse udfordringer med en positiv holdning og struktureret tilgang til problemløsning.

Følgende er en fordel, men ikke et krav:

  • Erfaring med marketingautomatisering.
  • Kendskab til systemer som Active Campaign & Leadfeeder.

Vi værdsætter naturligt talent meget mere end at have den 'rigtige' uddannelse - med andre ord, hold dig ikke tilbage fra at ansøge denne stilling, bare fordi du ikke har en eksamen i det.

Her bliver alle hørt! Du er ansat, fordi du kan bidrage med noget. Deling af viden, information og ideer gør ChronosHub bedre. Vi fejrer forskellige perspektiver og har forpligtet os til at opbygge et mangfoldigt og inkluderende miljø.

Kan du se dig selv i dette job? Send os dit CV og en motiveret ansøgning (på engelsk eller dansk) til Content Strategist, Vivi Billesoe, [email protected] i dag, og lad os vide, hvorfor vi ikke bør gå glip af muligheden for at møde dig.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Content Strategist, Vivi Billesoe, [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bliv Marketingkoordinator hos hele Danmarks bilfor...

    Er du en marketingentusiast med flair for digital kommunikation, og elsker du at se dine kampagner skabe resultater? Vil du være en del af et dynamisk team, der arbejder med nogle af verdens mest i..
    • Marketingmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1