Vil du starte din karriere allerede på studiet? Vi søger en studentermedarbejder til vores marketing afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Glostrup

Kan du lave indhold, der får læsernes turboscrollende tommelfingre til at tøve? Kan du argumentere lige så effektivt på 140 tegn som på 140 sider? Og vil du have et studiejob, hvor der er en god blanding af kreativ idéudvikling, content produktion og godt gammeldags tekstnørderi? Så er det dig, vi mangler i Securitas’ marketingafdeling.

Vil du være, hvor det sker?
Securitas er én af Danmarks mest tryghedsskabende virksomheder og en af de største sikkerhedsleverandører. Vi passer på rigtigt mange virksomheder rundt omkring i landet, fordi vi er altid, hvor det sker og skaber tryghed. Selvom du sikkert har set vores vagter eller kan genkende vores logo, så arbejder vi løbende på at blive endnu mere synlige. Det er her, du kommer ind i billedet! Hos os bliver du godt udfordret som vores studentermedarbejder. Hos os får du muligheden for at gøre en forskel for ét af Danmarks største brands indenfor beskyttende services og bringe historierne om, hvordan vores medarbejdere skaber tryghed i samfundet. Så er du klar til at være, hvor det sker?

Er du klar til at gribe udfordringen?
I marketingafdelingen står vi for al markedsføring af Securitas Danmark. Som vores nye studentermedarbejder har du fokus på at højne kendskabet til Securitas og er med til at fortælle den gode historie om Securitas Danmark på de sociale medier med både ord, billeder og video. Samtidig får du mulighed for at være med til at løfte andre opgaver i marketingafdelingen, fx SEO-optimering af hjemmesidetekster, e-mail markedsføring, opsætning af brochurer og så videre. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • At udvikle idéer og producere content til vores sociale medier
  • At arbejde med vores e-mail markedsføring
  • At fremstille salgsmateriale
  • At løse diverse, varierende opgaver i marketingafdelingen

Hvad vi forventer af dig:
For at komme i betragtning skal du være på 3. år af din bachelor eller i gang med din kandidat. Vi ser meget gerne, at du går på en videregående uddannelse indenfor kommunikation, medievidenskab, dansk eller lignende. Vi forventer ikke, at du allerede er Danmarksmester i SoMe eller digital marketingtroldmand med tre arme, men vi vil rigtigt gerne have, at du kan se dig selv som en tekstforfatter, der både bringer stærke skriftlige kompetencer og egne ideer til bordet. Du behøver ikke have fuld plade på vores ønskeliste for at søge – det absolut vigtigste er, at du har mod på at kaste dig ud i forskellige opgaver. Det er en stor fordel, hvis du kan både skrive og tale engelsk til forretningsbrug. Derudover er der kun én ting, der er rigtigt, rigtigt vigtig for os:

  • Du skal kunne skrive både kreativt og korrekt.

Men der er selvfølgelig nogle ting, der vil få os til at kigge på din ansøgning en ekstra gang. Det er bl.a. hvis du:

  • Har erfaring med opsætning i InDesign/Photoshop/Illustrator
  • Har erfaring med at optage og redigere video
  • Kan inspirere og udfordre os i vores indholdsudvikling til sociale medier
  • Har et godt grafisk øje.

Hvad kan du forvente af os?
Som studentermedarbejder bliver du en uundværlig del af vores team, du får frihed og opbakning til at løse dine opgaver selvstændigt. Derudover bliver du en del af en sikker, sjov og sund virksomhed, hvor det kollegiale sammenhold bliver værdsat, hvor du kan glæde dig til en masse dygtige og energifyldte kollegaer. Her er mulighederne mange, og her er plads til dine ambitioner, hvor du får al den sparring, du behøver og en stor medbestemmelse i tilrettelæggelse af opgaver ud fra dine interesser og kompetencer.

Er du klar til at mærke sammenholdet?
Så send din motiveret ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og relevante udtalelser og anbefalinger. Tiltrædelse er snarest muligt. Ansøgere vurderes løbende.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Mia González Sommer-Larsen på [email protected]

Vi kalder løbende ind til samtale. Vi aftaler sammen en startdato, der passer ift. dine eksaminer og sommerferie.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Glostrup
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 1
7. august 2024 3