Marketingkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du arbejde i en miljøvirksomhed, der har fingeren på pulsen og hjertet på rette sted?

DDansk Retursystem er en miljøvirksomhed med et hjerte til forskel. Det kommer til udtryk, når vi sørger for, at alle flasker og dåser bliver genanvendt – og når Linse opfordrer os til at ses ved flaskeautomaten.

En stor del af vores markedsføringskroner lægger vi i kampagner og nye koncepter, der motiverer dDanskerne til pante, når de er på farten, når de gør det for første gang, når de har virkelig mange flasker og dåser eller blot aflevere en enkelt for miljøets skyld. Hvis altså vi ikke er i gang med at arrangere events ved en ny pantstation, står for DDansk Retursystems visuelle identitet eller udformer content til de forskellige online kanaler, vi eller vores samarbejdspartnere driver, så vi fortsat kan få mere end ni ud af ti af de pantmærkede flasker og dåser retur.

Hos DDansk Retursystem elsker vi mennesker med personlighed og et stort engagement for at sikre, at vi altid overrasker vores kunder med en god oplevelse. Samtidig holder vi meget af hinanden, sætter en ære i at være noget for hinanden og har en meget stærk kultur.

Jobbet

Som marketingkonsulent har du et alsidigt job som blandt andet omfatter at:

·

planlægge og eksekvere på events, kampagner og projekter

·

producere content til web og SoMe i samarbejde med kolleger og kunder

·

vedligeholde den visuelle identitet og koordinere med grafikere

·

deltage i tests og markedsføring af nye services til kunder og forbrugere

·

brande os internt

·

følge op på diverse analyser og varetage administrative opgaver

·

stå for indkøb og produktion af POS-materialer og merchandise

Det er en fordel, hvis du i bedste Pippi Langstrømpe-ånd også tør vove dig ud i opgaver, du ikke har prøvet før og er drevet af alligevel at levere det gode inspirerende resultat, der matcher den fastlagte kvalitet til det aftalte tidspunkt. Du tager helt naturligt ansvar for din del af opgaverne, men samarbejder gerne med dine kolleger i Kommunikation og Marketing og resten af virksomheden om at nå den bedste løsning.

Vi forestiller os, at

Du formentlig er kandidat og har solid erfaring fra en marketingafdeling eller bureau. Vi ser det som en styrke, at du er god til at kommunikere, strukturere, følge op og har analytisk sans. Desuden er du erfaren bruger af MS Office, Word Press og grafiske værktøjer.

Du kan forvente

·

Et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er sjov i hverdagen og masser af god energi

·

En arbejdsplads med plads til en kreativ tankegang og nye idéer

·

En virksomhed med høje ambitioner, effektivitet og klare mål

·

Tillid internt såvel som eksternt, et stærkt fællesskab og en kærlig feedback kultur

·

Fokus på uddannelse og læring

·

Kantineordning

Ansøgningsfrist:

Den 17.maj 2020. Vi holder samtaler løbende, fra uge 20 og den rette kandidat tiltræder hurtigst muligt.

Kan du sætte hak ved det meste, ser vi frem til at få din ansøgning og dit CV. Din ansøgning behandles fortroligt, og du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest i forbindelse med en samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikation- og marketingschef Anne-Mette Bundgaard på telefonnummer 43 32 34 10.

Om DDansk Retursystem A/S

DDansk Retursystem A/S driver det dDanske pant- og retursystem og er et af verdens bedste og ældste retursystemer. 4 millioner emballager bliver dagligt hentet af DDansk Retursystem. På årsbasis bliver det til mere end 1,4 mia. Konceptet udvikles konstant i et tæt samspil med interessenterne og med et skarpt fokus på innovative, miljørigtige og omkostningseffektive løsninger. Det dDanske pant- og retursystem blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. DDansk Retursystem har eneretten på området frem til 2022. Vi er cirka 465 ansatte, og vores omsætning er på 2,2 milliarder kroner. Du kan læse mere om virksomheden på

www.dDansk-retursystem.dk

DDansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hedehusene
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1