Vikarstilling: STRUKTURERET OG ENERGISK MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER (BARSEL...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du en dygtig formidler med teknisk flair? Trives du samtidig med administrative opgaver og sætter en ære i at levere service og support af højeste kvalitet? Og motiveres du af at få ting til at ske? Så er du måske vores nye marketing- og kommunikationsmedarbejder. Vi søger en barselsvikar til vores team med forventet tiltrædelse d. 1. april 2020. Vikariatet er for 13 måneder.

Du bliver en del af et velkvalificeret og energisk team, der tæller fem personer i alt. Vi servicerer et hus på godt 350 medarbejdere med alle opgaver inden for marketing, intern og ekstern kommunikation og salgssupport. Vi er en kombineret support- og rådgiverfunktion, der løser både store og små opgaver, og hvis fornemmeste opgave er at få ting til at ske.

MARKETINGOPGAVER, ADMINISTRATION OG KOORDINERING PÅ HØJESTE NIVEAU
Du bliver den administrative hjørnesten i vores marketing- og kommunikationsafdeling og får ansvaret for både forskellige driftsopgaver og ad hoc opgaver, der skal løses her og nu, hvorfor det er vigtigt, at du kan holde fokus og trives i en travl hverdag. Dine vigtigste opgaver er den daglige drift af vores hjemmeside (Sitecore) og styring af vores faglige arrangmenter (NemTilmeld og SurveyXact). Du trives med det lange seje træk, hvor du ofte selv må smøge ærmerne op og være den udførende part for at få fulgt dine opgaver og projekter helt til dørs.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:
- Opdatering af content i Sitecore CMS, herunder upload af nyheder, CV'er, billeder, video og grafik samt udsendelse af nyhedsbreve i
samarbejde med Hortens kommunikationskonsulent
- Teknisk håndtering af faglige arrangementer, herunder oprettelse i NemTilmeld, reminders, opfølgning, tilfredshedsundersøgelser mv.
- Koordinering af Hortens arrangementskatalog, der udkommer to gange årligt
- Formidlingsmæssig sparring på tekster og korrekturlæsning
- Ad hoc marketing- og kommunikationsopgaver

DINE KOMPETENCER OG ERFARING
- Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på bachelorniveau og har erfaring fra en tilsvarende stilling inden for marketing og
kommunikation
- Du mestrer grammatik og retstavning til fingerspidserne og har en skarp pen – altid med fokus på modtageren
- Du har arbejdet med administration af web og er fortrolig med Sitecore på brugerniveau. Det er en fordel, hvis du også har
brugererfaring med eMailPlatform,SurveyXact, NemTilmeld, Adobe-pakken og PowerPoint
- Som person er du kendetegnet ved et stort engagement, en do'er attitude, en stor robusthed og en serviceminded, fleksibel og
proaktiv tilgang til dit arbejde
- Det er naturligt for dig at tage ansvar for dine opgaver, og du sætter en ære i at følge dem helt til dørs
- Du formår at kombinere din evne til at arbejde effektivt og bevare overblikket med et udpræget detaljefokus og stor
kvalitetsbevidsthed
- Du er positivt indstillet, udadvendt og trives med at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og hvor personlig opfølgning og sparring
er et must og en fast del af dagligdagen

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig snarest og senest den 18. februar 2020. Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingschef Mads Rau-Kaufmann på 5234 4171 eller på [email protected].

OM HORTEN
Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og mere end 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Og vi er allerbedst i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering. Vi har kontorer i Hellerup, Herning og Aarhus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hellerup
  • Tirsdag den 18. februar 2020

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3