Vikarstilling: Transportministeriet søger en idé- og initiativrig medarbejder til HR til et 1-årigt vikariat med særl...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Har du lyst til at arbejde med effektfuld employer branding, så vi i Transportministeriet tiltrækker dygtige medarbejdere? Brænder du for at skabe den bedst mulige onboarding af nye medarbejdere og har du lyst til at være i spidsen, når vi afholder intromøder og introduktionsdage for nye medarbejdere? Så skal du søge denne stilling i Transportministeriets departement.

I Transportministeriet arbejder vi meget tæt på den politiske beslutningsproces, og vores opgaver er står ofte højt på den politiske dagsorden. Vores kontorer arbejder vi blandt andet med modernisering af jernbaner, store vej- og broprojekter, selvkørende biler, luftfart, cyklistforhold og trafiksikkerhed, herunder også den klimamæssige påvirkning på transportområdet. Vi har derfor brug for at have dygtige og motiverede medarbejdere, der kan løse komplekse opgaver, der har en stor betydning for samfundet.

I vores HR-enhed får du mulighed for at udvikle din HR-faglighed og din organisatoriske forståelse
I stillingen får du et selvstændigt ansvar for en række arbejdsopgaver som fx udvikling, planlægning og facilitering af vores pre- og onboarding initiativer, udvikling og eksekvering af vores employer branding strategi, og du får mulighed for at arbejde med fastholdelse og udvikling af vores dygtige medarbejdere.

Dine opgaver vil fx være at:

  • være ansvarlig for at planlægge og facilitere intromøder og introduktionsdage for nye medarbejdere
  • afholde faglige workshops for vores tutoreksperter, der skal være kontorenes faglige og sociale fyrtårn, når vi byder velkommen til nye kollegaer
  • arbejde strategisk med employer branding initiativer i samarbejde med vores Presseenhed, herunder fx ideer til videoer, billeder og medarbejderartikler
  • være ansvarlig for at planlægge departementets interne kurser

Vi forestiller os, at du:

  • du er i starten af din karriere og har lyst til at arbejde bredt med HR-paletten
  • du har færdiggjort en relevant uddannelse som fx cand.merc.(HRM), cand.soc.(HRM) eller lignende
  • du er udadvendt og har lyst til at møde vores nye medarbejdere, når du fx afholder intromøder eller introduktionsdage
  • har lyst til at arbejde kreativt med employer branding og være med til at give vores Job- og karriere side en make over
  • har gode skriftlige formidlingsevner og kan formidle udviklingsidéer, problemstillinger kort og præcist
  • kan tage ansvar og arbejde selvstændigt, men med dygtige kollegaer som sparringspartnere

Vores HR-team
I vores team er vi 9 medarbejdere. Herunder to studenter, en HR-udviklingsstudent og en jurastudent. Vi beskæftiger os med en bred vifte af HR-opgaver fra rekruttering, løn- og ansættelsesvilkår, personalepolitik og personalejuridiske opgaver. Hertil kommer medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og employer branding mv. I teamet har vi et godt samarbejde, og der er altid mulighed for at sparre med de øvrige kollegaer i HR.

Departementet som arbejdsplads
Omgangstonen i departementet er uformel og direkte. Vi arbejder tæt sammen på tværs af organisatoriske niveauer. Kommandovejene er korte, og cheferne er tilgængelige. Vi har et godt fællesskab på tværs af kontorerne i departementet, og der er en god mulighed for at øge sin faglighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er et 1-årigt vikariat.
Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.
Du vil blive ansat i departementet, og du kan derfor i løbet af din ansættelse rokere til andre kontorer i departementet

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Erling Wulff på tlf. 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest mandag den 6. september 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Financial Crime Prevention Process Expert

    Copenhagen, DenmarkAbout the job Do you want to work with implementation of a KYC system in a Financial Crime Prevention program in a global setup?This is an exciting opportunity to joi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Financial Crime Prevention Process Expert

    Copenhagen, DenmarkAbout the job Do you want to work with AML Requirements in a global setup?This is an exciting opportunity to join the AML Requirements team where the culture is infor..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Product Manager, Subscription Management

    Let’s change dentistry together!We are seeking a highly skilled and enthusiastic Senior Product Manager to drive the evolution of our subscription management platform. As part of our team, you will..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0