Det Kongelige Teater søger en kreativ leder af branding og formidling til kommunikationsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i at skabe og håndtere indholdet til kampagner og kanaler for et af Danmarks stærkeste brands?

Vi er i en rivende udvikling på Det Kongelige Teater og i særdeleshed i kommunikationsafdelingen, der står for markedsføring og formidling af aktiviteterne på Det Kongelige Teater. Vi søger en ny dygtig leder af branding og formidling til at videreudvikle vores kampagneudtryk, brandstrategi samt indhold til vores forskellige digitale platforme.

Det Kongelige Teater har en ambitiøs vækststrategi, der betyder, at vi i 2023 skal sælge 100.000 flere teaterbilletter. Fokus er specielt på kommunikation på digitale kanaler, en øget markedsføringsindsats samt et endnu større fokus på effektmåling og data.

Din rolle

Du får som leder af branding og formidling ansvaret for det kreative output og vores synlighed. Du er ikke udøvende i skabelsen, men den der tager de lette såvel som svære beslutninger om til-og fravalg, så vi strategisk når vores KPI’er.

Du er dermed ansvarlig for indholdet på tværs af kanaler, platforme og medier. Det er fx kampagneudtryk til vores forestillinger, brandingkampagner, digital formidling og scenekunst på KGL Xtra, brandudtryk til vores store børne- og familieunivers Postyrium, presseomtale – og meget andet.

Du bliver en del af ledelsesteamet i kommunikationsafdelingen, som ud over dig tæller en kommunikationsdirektør og en leder af kanaler og projekter. Der er også tilknyttet en PA til ledelsesteamet. Hvor lederen af kanaler og projekter har ansvaret for kampagnebudgetterne og målgruppevalg, får du ansvaret for udviklingen og den operationelle håndtering af alt vores (kreative) indhold, så det skabes til tiden og kan udkomme med en visuel og indholdsmæssig profil, der tiltaler de valgte målgrupper.

Ud over markedsføring i eksterne kanaler har vi nogle af de mest populære egne digitale kanaler i landet, og det kræver mere og mere relevant indhold. Vores indhold skal både kunne sælge, formidle, gøre folk nysgerrige samt få Det Kongelige Teater tydeligt på radaren, når publikum skal vælge en kunstnerisk oplevelse til. I samarbejde med dine kollegaer skal du sikre, at dette sker.

Afdelingen består af ca. 25 faste medarbejdere og tre ledere. Du vil have personaleansvar for ca. 15 medarbejdere, der arbejder med indhold og udformning af kampagner. Dine indholdsteams er SoMe, Design, Video, og PR & Formidling.<br
Meget af dit arbejde vil gå med at sparre med dine medarbejdere, for at indholdet formes efter vores strategiske fokus og valg. Du vil også skulle forstå og kommunikere med de kunstneriske hold, så vi kan fange essensen af det kunstneriske værk og oversætte det til noget visuelt, der bedst muligt kommunikerer til de målgrupper, vi mener, det er relevant for.

Hvem er du?

Du er en erfaren leder, der både kan udvikle nyskabende indhold og vise en tydelig retning for dine medarbejdere. Selv om du har et kreativt mindset, arbejder du prioriteret og struktureret med opgaverne og har et større overblik end gennemsnittet, så deadlines overholdes. Du er empatisk og finder stor glæde i at lykkedes sammen med dine kollegaer. Du ved, at for at lykkes, skal du have dit team og hele teatret med dig.

Du har en kommerciel tankegang og formår at uddelegere opgaver til de relevante kollegaer i dine teams. Du har en erhvervsmæssig baggrund inden for markedsføring, branding og kommunikation. Du har stor erfaring med at gøre opgaven forståelig for dine medarbejdere. Herudover formår du at navigere i komplekse strukturer med mange samtidige projekter uden at miste overblikket. Fagligt er du lidt af en first mover og god til at holde dig orienteret om nye trends og veje at gå inden for markedsføring, synlighed og formidling.

Du tænker tværorganisatorisk og forstår at sætte de rigtige kompetencer i spil, når du skal sikre den rette kampagnestrategi hvad angår synlighed, PR og målgrupper.

Vores fornemmeste opgave er at få kunsten ud til så mange mennesker som muligt – fordi vi tror på, at den kan gøre en forskel for os som mennesker. Så har du et stort kendskab til kunst og kultur (-institutioner), er det en kæmpe fordel. For dig bliver det nemlig essentielt, at du formår at bygge bro, eller rettere mange forskellige broer, mellem værket og det potentielle publikum.

Kvalifikationer

  • Flere års erfaring som personaleleder for kreative indholdsskabere som designere, videojournalister, SoMe-medarbejdere, PR-medarbejdere og formidlere.
  • Stor erfaring med at styre strategiske processer, brandstrategi, udvikle kampagner og sætte en tydelig retning samt kunne tage hurtige beslutninger, når virkeligheden ændrer sig.
  • Du har måske erfaring som indholdschef, kreativ redaktør, marketingchef, kreativ chef, formidlingschef eller lignende. Gerne fra et bureau eller større organisation med mange stakeholders.
  • Stor erfaring med at arbejde strategisk med målgrupper, så vores indhold passer til dem, vi sigter efter.
  • Ekspert i branding samt nytænkende mht. indhold til specielt digitale formater.
  • Erfaring med pressehåndtering.
  • Kan gennemskue, hvilket kanalmix og medievalg der passer bedst til vores målsætninger og målgrupper.
  • Ekstraordinær god til at lytte, samarbejde og opbygge gode relationer.
  • Det er en stor fordel, hvis du har arbejdet med at markedsføre og formidle oplevelser og kunst.


Vi tilbyder

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads i landets største kulturinstitution. Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling er internationalt anerkendt for sin kulturformidling og markedsføring, og vi har en ambition om at være blandt de bedste i verden til at kommunikere om kunst og kultur.

Kommunikationsafdelingen er fyldt med ambitiøse kolleger, der sætter en ære i deres faglighed, men der er altid plads til et smil, selv når deadlines er stramme.

Afdelingen tæller teams inden for både PR og formidling, marketing, projektledelse, design, video samt digital.

Du vil have fast arbejdsplads i Skuespilhuset, hvor hele afdelingen sidder.

Stillingen refererer til kommunikationsdirektøren, der sidder i direktionen.

Løn og ansættelsesvilkår efter relevant statslig overenskomst. Stillingen er på fuld tid og forventes besat senest pr. 1. juni 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Magnus Restofte på [email protected], tlf. 31701010 eller leder for kanaler og projekter Pernille Rasch på [email protected], tlf. 26703191.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Sådan søger du

Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” til højre i annoncen. Vedlæg cv, evt. eksamensbevis og evt. anbefalinger.

Ansøgningsfristen er d. 27. marts. 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 13, 14 og 16.

Du skal forvente at gennemgå en test, hvis du går videre til 2. samtale.

Læs mere om Det Kongelige Teater på www.kglteater.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0