Danmarks førende e-mail marketingbureau søger E-mail Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du tårnhøje ambitioner, er både analytisk og kreativt anlagt, drømmer du om at kunne udvikle dig fagligt inden for performance marketing og ønsker du at kickstarte din karriere i digital marketing? Så er det måske dig, som vi i Ackermann søger til stillingen som E-mail Marketing Specialist.
Ackermann er på få år gået fra én til 10 medarbejdere og har arbejdet med kunder som BC Hospitality Group, Novo Nordisk, Dansk Industri, Løgismose, Meyers, SOUNDBOKS og mange flere.

Jobbeskrivelse
Som E-mail Marketing Specialist vil du indgå som en del af vores konsulentteam, der i dag består af en blanding af både Senior såvel som Junior konsulenter. Du vil som E-mail Marketing Specialist få ansvar for din egen portefølje af kunder.

Med ansvar for din egen portefølje af kunder, vil du som E-mail Marketing Specialist få ansvaret for at udarbejde e-mail marketingstrategier for dine kunder, opsætte og eksekvere e-mail marketing kampagner og e-mail automation, overvåge og optimere dine kunders opsætninger såvel som rapportering og direkte dialog med dine kunder.

Du vil skulle arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau med dine kunders e-mail marketing. På strategisk niveau vil det betyde, at du vil komme til løbende at skulle rådgive dine kunder om hvordan e-mail marketing kan være med til at løse generelle forretningsmæssige udfordringer for den enkelte kundes virksomhed.

På taktisk niveau vil det betyde, at du vil skulle udarbejde planer for hvornår kampagne e-mails skal udsendes, definere segmenter med udgangspunkt i den overordnede målsætning, udarbejde flowcharts for de forskellige automatiske e-mail setups og lignende.

På operationelt niveau vil du komme til at skulle opsætte og udforme e-mails til brug i både kampagner og automatiske e-mail flows, splitteste forskellige varianter af e-mails for på den måde at optimere performance samt løbende vurdere og rapportere på resultater. Du vil ligeledes på operationelt niveau kunne komme til at skulle udforme både tekst såvel som grafik.

Omend at Ackermann er et dedikeret e-mail marketingbureau, forventer vi også, at du, efter en solid optræning, vil kunne rådgive vores kunder om e-mail marketing i relation til det bredere digitale marketingmix.

Arbejdsopgaver
Som Email Marketing Specialist i Ackermann vil du få ansvar for opsætningen, driften og optimering af din egen kundeporteføljes e-mail marketingindsatser. Konkret kan du bl.a. forvente følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af e-mail marketingstrategier og roadmaps for dine kunder, hvormed at du får lagt fundamentet for kundens fremtidige succes med e-mail marketing.
  • Strukturering af forløb med den enkelte kunde, som sikrer, at kundens e-mail marketing bliver eksekveret inden for de aftalte deadlines og roadmap.
  • Eksekvering af dine udarbejdede e-mail marketingstrategier herunder opsætning og optimering af bl.a. automatiske e-mailserier, kampagne e-mails og nyhedsbreve, leadscorings modeller.
  • Rådgivning af dine egne kunder i forbindelse med valg og implementering af e-mail marketingplatforme, den enkelte kundes muligheder i forhold yderligere udvikling af eksisterende e-mail marketing setups mv.
  • Løbende tæt kontakt og dialog med den enkelte kunde.


Forventninger til dig
  • Du behøver ikke at have erfaring med e-mail marketing.
  • Vi kigger ikke på din uddannelse, men dig som person og forventer, at du har et højt ambitionsniveau, masser af energi og en enorm interesse for digital marketing.
  • Du ønsker at blive den bedste. Nummer to er ikke godt nok for dig. Du har en solid forretningsforståelse, som du trives med at skulle omsætte til konkrete strategiske anbefalinger og eksekverer på baggrund heraf.
  • Du forstår virksomheders basale, finansielle nøgletal (omsætning, resultat mv.).
  • Du er konkurrencemenneske og bliver motiveret af at blive målt på dine kunders resultater.
  • Du har forståelse for digitale medier og forstår hvordan digitale medier kan bidrage til virksomheders vækst.


Du har et højt energi- og ambitionsniveau og drømmer om at få en afgørende rolle i et bureau, som sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mail marketingbureau inden for 5 år.
Du trives i et ungt og ambitiøst miljø.

Du tager ansvar, arbejder struktureret og bliver motiveret af en voldsom stejl læringskurve.
Du er villig til at give den 110 % for at du og dit team lykkedes.

Vi tilbyder
Du kommer til at få din daglige gang på vores flotte, lyse kontor i 8Tallet på Amager. Kontoret ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på kun 10 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret. Der er gode parkeringsmuligheder tæt på kontoret. Vi stiller laptop, skærm, andet computerudstyr og mobiltelefon til rådighed, ligesom at vi løbende afholder sociale arrangementer både på og udenfor kontoret. Der er ligeledes lækker frokostordning, som du skal tilkoble dig, samt frugt, sodavand, te, kaffe mv. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig, fast løn, som vil blive baseret på dine kompetencer og erfaringer.

Om Ackermann
Hos Ackermann sigter vi mod at blive Skandinaviens førende e-mail marketingbureau inden for en årrække. Vores målsætning skal opfyldes gennem vores kunders resultater. Hver eneste dag sigter vi mod at levere det højeste niveau inden for e-mail marketing strategi og eksekvering. Vores erfaring spænder bredt. Vi har hjulpet alt lige fra start-ups til nogle af de største danske virksomheder. I brancher fra e-commerce til komplekse IT-virksomheder inden for B2B. Vi er datadrevne i vores rådgivning og beslutninger og tror på, at de bedste resultater skabes i fælles dialog med den enkelte kunde.

Vi afholder løbende samtaler. Stillingen er med opstart hurtigst muligt. Spørgsmål mf. kan rettes til Managing Partner Casper Ackermann på e-mail: [email protected]. Skriv i emnelinjen "Spørgsmål til E-mail Marketing Specialist job".

Se mere på vores ansøgersite: https://ackermannkommunikation.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8db052ab)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S
  • Lørdag den 07. december 2019

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5