Praktikant inden for Markedsføring-, Serviceøkonom eller Leisure Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København S

Praktikant inden for Markedsføring-, Serviceøkonom eller Leisure Management


Læser du Markedsføring-, Serviceøkonom eller Leisure Management? Er du udadvendt og initiativrig? Så er du måske HK Privats nye praktikant

Vi planlægger studierelevante events, kurser, besøgsdage, oplæg og mange andre aktiviteter, som vi udbyder til studerende, i samarbejde landets erhvervsakademier. Vi ved, at du som studerende er ekspert på målgruppen, og derfor vil vi gerne have dig med på holdet.

Sammen med HK's lokale afdelinger gennemfører vi hvert år over 350 besøg på uddannelsesstederne i hele Danmark, og møder over 10.000 studerende.

Vores team består af en flok konsulenter, som - det meste af tiden - besøger uddannelsesstederne samt et par administrative medarbejdere, der sikrer hele backoffice-delen. Vores vigtigste opgave er at sikre, opdyrke og vedligeholde relationer på de danske erhvervsakademier. Vi hører hjemme i København, men arbejder i hele Danmark.

Dine opgaver som praktikant

Som praktikant vil dine opgaver centrere sig om organisering og relationsarbejdet på erhvervsakademierne primært på Sjælland. Du bliver en aktiv del af de aktiviteter, ligesom der vil være rig mulighed for at bidrage med nye ideer og initiativer - herunder udvikling af strategi, materialer og SoMe. Du vil derfor blandt andet komme til:

  • At deltage ved events og studiebesøg
  • At afvikle kurser for studerende
  • At have tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, herunder også andre studerende.

Der vil også være forskellige former for ”backoffice”-opgaver og dage, hvor vi er på kontoret, planlægger, koordinerer og idégenererer med resten af teamet.

Din profil

Du studerer Markedsføring-, Serviceøkonom eller Leisure Management. Du står over for din praktik og søger et alsidigt praktiksted med mangeartede opgaver, højt til loftet, og hvor du er eksperten på målgruppen.

Vi forestiller os, at du er initiativrig, udadvendt og opsøgende. Da du skal med ud til events og undervisning, er det en fordel, at du er tryg ved at stå foran mange mennesker og holde oplæg.

I dagligdagen kommer du til at indgå i tæt samarbejde med HK Privats konsulenter fra teamet, og du vil få tilknyttet en mentor.
Du kommer til at være ansvarlig for selvstændige projekter, hvor der til tider vil være deadlines. Derfor skal du være i tryg i at arbejde med deadlines og selvstændigt kunne planlægge, tilrette og drive dine projekter.

Det siger en tidligere praktikant
I HK Privat har jeg (som serviceøkonom) oplevet, at der ikke er langt fra tanke til handling. Så der er rig mulighed for at bringe egne ideer til bordet og arbejde med dem i praksis. Man kommer bestemt ikke til at kede sig, da HK er en kæmpe organisation, hvor man får indblik i hele organisationsstrukturen bag og får lov at prøve kræfter med mange forskellige områder. Det har været sjovt og spændende at se, hvordan HK Privat servicerer de mange erhvervsakademier med hele organiserings- og relationsarbejdet bag - til selv at stå ude i felten og prøve kræfter med at holde oplæg, vejlede studerende og føle, at man rent faktisk kan gøre en forskel! Generelt har det været supergivende at opleve, hvordan det teoretiske pludselig kobler sig til praksis, på en helt ny måde, end når man sidder med næsen i bøgerne.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et rart kollegialt miljø, hvor der er travlt, godt humør og en dagligdag præget af tæt samarbejde og plads til de gode ideer.

BEMÆRK: Praktikken er ulønnet og varer minimum 12 uger.

Starttidspunkt

Vinter/forår 2022. Nærmere dato aftales mellem dig, os og dit uddannelsessted.

Ansættelsessted

HK Privat, Weidekampsgade 8, 2300 København S

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om praktikpladsen kan fås hos faglige konsulenter Michelle Storgaard Larsen på tlf. 2933 3217 eller Kasper Hasfeldt på tlf. 2033 0780.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest mulig, da vi afholder samtaler løbende, indtil vi finder den rigtige praktikant.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S
  • Lørdag den 01. januar 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5