Engageret og datadrevet Digital Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du datadrevet, idérig og passioneret omkring performancemarketing? Og vil du arbejde i en interesseorganisation med speciale i ledere og ledelse og fokusere på kommerciel vækst? Så har vi drømmejobbet til dig!

Vi leder efter en Digital Marketing Manager som vil have ansvaret for at drive og fokusere på én af Ledernes kommercielle vækstporteføljer: Kurser, uddannelser og individuelle forløb. Du vil arbejde målrettet med at administrere kampagner på tværs af markedsføringskanaler med fokus på Lederne Kompetencecenters produkter - et vigtigt produktområde i Lederne, da livslang læring og udvikling af lederes kompetencer er essentiel.

”Vi går foran dem, der går forrest” – En vision der gælder både for Lederne men også ambitionsniveauet, når det kommer til markedsføring. Vi vil være datadrevne, innovative og forudseende i vores indsatser. Vi vil udnytte de nye digitale muligheder til fulde og har på flere områder in-sourcet over de seneste par år. Derfor har vi nu både tech-udviklere og -arkitekter, data scientists og performance-kompetencer internt.

Om teamet
Du bliver en del af afdelingen Kommunikation & Marketing med i alt 25 dygtige kollegaer, og vil indgå i vores digitale marketing team med 5 engagerede kollegaer, hvor af to er studenter. Teamets ansvar er vækst og mersalg, hvilket inkluderer medlemskaber for vores tre organisationer, mersalg af pension, privatforsikring, lønsikring samt markedsføring af kurser og uddannelser i Ledernes Kompetencecenter.

Du vil arbejde tæt sammen med teamets Senior Performance Manager, der på tværs orkestrerer og rådgiver ift. teamets samlede indsatser, og teamets anden Digitale Marketing Manager, der primært har fokus på en anden af Ledernes produktporteføljer.

Om stillingen
Dit arbejde vil hovedsageligt bestå af datadreven kampagneudførelse, annoncering, e-mail marketing og hjemmesideoptimering – alt sammen med fokus på salg af kurser og uddannelser. Alt sammen i tæt samarbejder med kollegaer i Lederne Kompetencecenter, hvor produkterne bliver udviklet, udbudt og afholdt.

Dine opgaver vil spænde over:

  • Opsætning og optimering af e-mailmarkedsføring med henblik på salg af kurser og uddannelser.
  • Optimering af hjemmeside med henblik på forbedring af konverteringsrate.
  • Opsætning, optimering og rapportering af betalte kampagner på Facebook og LinkedIn.
  • Tæt samarbejde og koordinering med interessenter i Lederne Kompetencecenter.

Vi ser efter dig der:

  • Har flair for datadreven marketing og motiveres af at skabe resultater.
  • Kan anvende og arbejde med optimering af hjemmesider med henblik på konverteringsrate og maksimering af kommerciel værdi.
  • Har kompetencer indenfor e-mailmarkedsføring (herunder test og optimering) samt kendskab til Google Analytics på et basisniveau
  • Derudover er det et plus hvis du har erfaring med Sitecore, betalt annoncering på Facebook og LinkedIn samt performancedrevet digital marketing generelt (herunder A/B testing og datadreven optimering)

Vi tilbyder:

  • En stilling, hvor du kan udvikle dig inden for en bred pallette af digital markedsføring, og hvor du har tætte sparringspartnere
  • En arbejdsplads med fagligt dygtige og hjælpsomme kollegaer med en dynamisk, ambitiøs og uformel kultur.
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling, både fagligt og personligt
  • Syv ugers ferie, sundhedsforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers, takeaway fra Meyers Kantiner, massageordning m.m.

Om Lederne
Vi går forrest for at skabe en bæredygtig arbejdsplads, hvor vi er både ambitiøse og helt nede på jorden. Hvor vi rummer både det seriøse og det uformelle. Hvor vi er her for hinanden, samtidig med at der er plads til at være der for vores familier. Vi er Danmarks største faglige fællesskab for ledere. Og i en tid fuld af udfordringer går vi på arbejde for at gøre en verden til forskel.

Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v., til at søge stillingen.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Er du stadig nysgerrig?
Så send endelig din ansøgning og CV vores vej og ikke senere end den 30. november. Vi afholder samtaler løbende, men forventer jobstart den 1. februar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Digital Marketing Martin Peter Albrechtsen på [email protected] eller telefon: 20 48 83 10.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Trade Marketing Representative - Sydsjælland

    .BAT Danmark søger Trade Marketing Representative til SydsjællandDrømmer du om en karriere inden for salg og i en international markedsledende organisation? Trives du i en hverdag, hvor du .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til Marketing og Telemarketing...

    Er du en skarp og engageret studerende med interesse for marketing? Har du erfaring med marketing automation systemer, eller har du en brændende lyst til at lære det? Så er du måske den, vi søger!.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Amplify søger kreativ content creator (deltid)

    Har du passion og flair for at skabe visuelt indhold, der både skiller sig ud og afspejler vores kunders brands? Og har du lyst til at arbejde i et arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til båd..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3