Marketing CRM & Automation Specialist søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi leder efter en dygtig og alsidig Marketing CRM & Automation Specialist, som har fingeren på pulsen og kan omsætte data til relevant og personlig kundekommunikation – og bygge kunderejser på tværs af de digitale kanaler.

Stillingen er nyoprettet, og du skal derfor være med til at bygge funktionen som Marketing CRM & Automation Specialist op fra bunden. Du bliver en vigtig del af rejsen mod flere automatiserede kundedialoger, digitale kunderejser og vækst i digitalt salg. Opgaverne kræver, at du evner at udvikle målrettet, klar og segmenteret kommunikation samt har overblikket og evnerne til at få kampagne-flow eksekveret på en engagerende og involverende måde.

Du bliver en vigtig del af vores rejse mod flere automatiserede kundedialoger, digitale kunderejser og vækst i digitalt salg. Opgaverne kræver, at du kan udvikle målrettet og segmenteret kommunikation samt har overblikket og evnerne til at få kampagne-flowet eksekveret på en relevant og involverende måde.

Du bliver en del af vores velfungerende marketingafdeling med et rart arbejdsmiljø og korte beslutningsprocesser, hvor vi hurtigt får vendt idéerne og handlet på dem.

Jobbet
Jobbet består i opbygning af dialogflows, kampagner og digitale kunderejser samt at få øget brugen af digitale kanaler i kommunikationen. Du får ansvaret for alle e-mailudsendelser til vores kundebasen, såvel udvikling af nye, som drift af eksisterende trigger-baserede e-mail-flows, løbende ad hoc kunde-kommunikation og A/B test & analyse af kampagner på tværs af platforme. Gennem et tæt samarbejde med vores analytiker bliver du ansvarlig for at omsætte indsigter og kundeanalyser til nye tiltag og kommunikation mod kunderne.

Dit primære fokus bliver at sikre fastholdelse af eksisterende kunder. Du skal derfor arbejde segmenteret i kundebasen, og med udgangspunkt i data skal du målrette individualiseret kommunikation til den enkelte kunde.

Din profil
Du har et godt humør, gode samarbejdsevner og en effektiv og løsningsorienteret tilgang til jobbet. Desuden leder vi efter en ny medarbejder, som:

  • har en relevant videregående marketing uddannelse
  • har mindst 4-5 års erfaring inden for CRM og marketing automation
  • har erfaring fra en abonnementsvirksomhed og forståelse for, hvordan man med relevant kommunikation fastholder kunderne
  • har erfaring med et eller flere marketing automation værktøjer. Erfaring med Portrait og ClickDimension er en fordel, men ikke et krav
  • er analytisk stærk og har forståelse for at arbejde med data, databaser, datamodellering samt Excel
  • kan lide at være "hands-on" i alle dele af kampagneprocessen kombineret med et strategisk mindset

Sådan søger du
Send din ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Terese Johannesen på telefon: 3342 0965. Vi holder til på Rådhuspladsen 2 i København, og arbejdstiden er fuldtid. Ansættelsesstart er snarest muligt, og der afholdes løbende samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kort om Klasselotteriet
Der er sket meget siden Klasselotteriet åbnede dørene for første gang i 1753. Vi er i dag en dynamisk og yderst digital virksomhed, både når det gælder markedsføring, automatisering af spillet og elektroniske trækninger af vindere.

Hos Klasselotteriet har vi et behageligt og sjovt arbejdsmiljø med en god kommunikation kollegerne imellem. Og her er masser af plads til alle vores forskellige medarbejdere.

Vi er også stolte af at gøre en stor forskel for vores samfund, da vi hvert år bidrager med betydelige beløb til udlodningsmidlerne under Kulturministeriet. Hvert år bidrager vi med omkring 100 millioner kr. til alt fra håndbold- og fodboldklubber til sejlsport og spejdere. Vi støtter også friluftsliv og naturoplevelser, teatre og kunstudstillinger, folkeoplysning og forskning, sociale organisationer, velgørenhed, ældreorganisationer og talrige andre gavnlige formål.

Se mere på vores ansøgersite: https://klasselotteriet.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b369e8d4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V
  • Torsdag den 30. april 2020

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0