Marketingsstudent til Ledelse og kurser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du god til at formulere dig? Elsker du at lege med bogstaver, sætninger og formuleringer? Så skal du måske kigge nærmere her. Vi søger en student, der kan hjælpe os med at skrive levende, sælgende tekster om IDAs mange kursusemner og kompetenceudvikling. Du skal kunne skrive og formidle emner om teknologi, ledelse og personlige kompetencer, så englene synger.

IDA er et fagligt fællesskab for ingeniører, IT professionelle og Science uddannede. Du får muligheden for at være en del af afdelingen Ledelse og kurser, hvor vi rådgiver om kompetenceudvikling og udbyder kurser til IDAs medlemmer.

Om jobbet

Som student i afdelingen Ledelse og kurser har du en finger med i spillet, når vi skal nå vores mål. Her udvikler og sælger vi kurser primært til IDAs mere end 137.000 medlemmer, der alle har en STEM-baggrund (Science, Technology, Engineering, Math). Kursusporteføljen er meget bred i den forstand, at den favner vidt fra specifikke ledelseskurser til højt specialiserede og teknisk tunge kurser.

Dit arbejde vil primært bestå i at skrive nyhedsbreve og kursusbeskrivelser om de specifikke kursusemner i tæt samarbejde med IDAs kursusansvarlige og afdelingens markedsføringsteam.

Dine primære opgaver vil være:

  • Udsende og forfatte nyhedsbreve, der understøtter kursussalg og dagsordenen i IDA
  • Kvalitetssikre vores kursusbeskrivelser, så de er søgemaskineoptimeret (SEO) og rammer målgruppen
  • Supportere og udføre andre marketingopgaver
  • Være med på et godt grin

Om dig

Du er i gang med en kommunikationsuddannelse – måske er du på 3. år. På din uddannelse lærer du at sætte dig ind i et specifikt emne for derefter at kunne formidle det til en specifik målgruppe. Du kender kommareglerne og er ikke bange for at bruge dem. Du kan skrive i et levende sprog og finde gode vinkler til nye tekster.

Derudover forventer vi, at du:

  • er stærk i skriftlig kommunikation og skriver fejlfrit og grammatisk korrekt dansk.
  • har gode it-kompetencer og en god teknisk forståelse – vi har systemerne og skal nok lære dig at bruge dem, hvis du ikke kan dem i forvejen.
  • har gode samarbejdsevner

Du refererer til afdelingschefen for Ledelse & kurser, men får et tæt samarbejde med det lille interne marketingteam i afdelingen, hvor vi er tre konsulenter og en anden student. Marketingtiltagene sker i samarbejde i teamet og med IDAs overordnede marketingafdeling.

Vi tilbyder

Et inkluderende og lærerigt miljø med kollegaer på et højt fagligt niveau, hvor vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden, samtidig med at vi sætter vores faglighed højt og tager et stort ansvar for de opgaver, vi løser. Vi ved godt, at studerende også går på arbejde for at lære, så din faglige udvikling er også vigtig for os.

Vi anser det for selvfølgeligt, at arbejds- og studieliv skal kunne balancere, så stillingen er som udgangspunkt ca. 15 timer om ugen, men kan tilpasses eksamensperioder. Der er rig mulighed for hjemmearbejde, men vi prioriterer stadig at have kontakt med hinanden dagligt.

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler med havneudsigt på Kalvebod Brygge, lige ved Hovedbanegården. Fælles for alle afdelinger og huset er, at tonen i helhed er uformel, og vi sætter stor pris på at have det sjovt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1