[xxxxx] søger leder for Marketing & Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en indlevende og inspirerende leder? Kan du være med til at skabe de marketing- og kommunikationsplaner, som viser vores relevans for både eksisterende og potentielle medlemmer? Har du gjort det at arbejde databaseret til mere end et buzzword? Og har du lyst til at arbejde for en ambitiøs og succesrig fagforening? Så har vi jobbet til dig i IDA.

IDA er en succesrig fagforening i vækst med over 145.000 medlemmer og en nylig kåring som Danmarks bedste fagforening. Det ønsker vi selvklart at fastholde og fortsætte med en strategisk ambition om at runde 175.000 meget tilfredse medlemmer i 2025. Derfor er vi på jagt efter en erfaren chef for Marketing og Kommunikation, der både kan udbygge den allerede høje medlemstilfredshed og sikre fortsat vækst.

Marketing & Kommunikation er ansvarlig for den direkte kommunikation til medlemmer, IDAs brand og design og ikke mindst for IDAs hverveindsats blandt potentielle medlemmer. Som chef for afdelingen vil det derfor være en nøgleopgave at få skabt kommunikationsplaner og -initiativer, som sikrer, at det enkelte medlem oplever en høj grad af relevans.

Som chef for Marketing og Kommunikation skal du derfor også kunne prioritere i de mangefacetterede initiativer, ydelser og produkter der udspringer af IDAs arbejde. Du har derfor en god strategisk sans for, hvilke kommunikationsindsatser, der bedst bidrager til IDAs overordnede mål og dækker medlemmernes interesser bredt set.

Du bliver personaleleder for Marketing & Kommunikation – en afdeling bestående af i alt 17 fuldtidsansatte og 4 studerende, der spænder over alt fra content producenter og designere til marketing og brand managers. Personaleledelsen deler du med gruppelederen for Content, der også vil være i reference til dig. Du vil selv referere til direktøren for Digitalisering og Marketing.

Som personaleleder mestrer du både det strategiske og individuelle. Du kan spotte, når medarbejdere har potentiale og coache dem videre. Men du ved også, at en travl hverdag kan slide, og hvornår du skal støtte og hjælpe den enkelte medarbejder.

I IDA har vi en kultur, der bygger på tillid, transparens, sømløst samarbejde og fælles ansvarlighed. Som afdelingschef vil du have en vigtig rolle i at hjælpe med at føre denne kultur ud i livet.

Som chef for Marketing & Kommunikation vil du have følgende ansvarsområder:

  • At videreudvikle og sikre eksekvering af IDAs medlemskommunikation, så den understøtter vores strategiske mål om at være mest muligt relevante for vores medlemmer i deres forskellige livsfaser
  • Videreudvikle og sikre eksekvering af IDAs brand- og marketingplaner, så vi bedst muligt realiserer vores vækstmål
  • Direkte personaleledelse af 10 fuldtidsansatte (herunder en gruppeleder) og 1 studerende
  • Det samlede ansvar for alle marketing- og kommunikationsaktiviteter på budget- og resultatniveau.

Vi forventer, at du:

  • Har minimum 5 års dokumenteret erfaring med succesrig planlægning og eksekvering af marketing-strategier og -planer
  • Har minimum 5 års erfaring med personaleledelse
  • Har en ledelsesstil, der er baseret på frihed under ansvar og inddragelse
  • Er resultatorienteret og bliver drevet af målsætninger
  • Er struktureret og har et skarpt prioriterings-gen
  • Har fokus på relationer i samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Har arbejdet enten på bureausiden eller for en virksomhed eller medlemsorganisation med fokus på salg og kommunikation af komplekse produkter og ydelser. Det kan både være B2C eller B2B.

Det får du i IDA:

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studerende, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for kommunikation og markedsføring, der appellerer bredt, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

Vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til selv at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med teamet og efter opgavebehov. Det betyder også, at vi som ansatte både brænder for at skabe værdi for vores medlemmer, brugere og kollegaer, men stadig kan nå hjem og hente børn – eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Digitalisering & Marketing Lasse Schelbeck på tlf: 2148 6237 eller mail: [email protected].

Der er ansøgningsdeadline søndag d. 6. november og forventet tiltrædelse er 1. januar 2023.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1