E-Commerce Manager til Made4men

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Er du klar til at tage det næste skridt i karrieren? Vi har brug for et nyt medlem af Firtal-familien. Vi tilbyder frie rammer og gode udviklingsmuligheder. Du tænker digitalt og det kribler i dig, når du arbejder med e-commerce. Du arbejder analytisk og er god til at koordinere dit eget arbejde. Du har et stort drive og stræber efter at blive bedre hver dag - både personligt og fagligt.

Er det dig? Så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af vores Sales team og frontløber for vores webshop Made4men - i både Danmark, Norge og Sverige. Dit ansvar bliver at drifte og udvikle vores 3 shops og sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse - hver dag.

Vi søger en passioneret og arbejdsom kollega, som vil med på vores vækstrejse, og desuden kendetegner sig ved:

  1. Du er selvstændig. Du bliver den primære drivkraft på shoppen og derfor er selvstændighed og proaktivitet en nødvendighed, når der skal træffes beslutninger og udvikles. Der vil være stærke interne samarbejder både med øvrige e-commerce kollegaer, der er ansvarlige for andre webshops og med din leder, så der vil være god mulighed for sparring.
  2. Du er analytisk tænkende. Du skal være med til at udvikle din shop - derfor har vi brug for dine analytiske evner i forhold til at igangsætte nye marketingtiltag, lede projekter samt identificere og koordinere nye indsatsområder.
  3. Du er skarp på e-commerce-universet. Du har en bred forståelse for SEO, SEM, SoMe, e-mail marketing og affiliate - og har en brændende lyst til at blive endnu klogere på de enkelte områder. Du har et kommercielt mindset og en grundlæggende viden om, hvordan indsatserne spiller sammen og hvordan du skaber synergier, der giver resultater på både top- og bundlinjen.
  4. Du forstår behovet for data i dit arbejde. Vi elsker at prøve nye ting af - men vi forventer, at du har gjort dit forarbejde og har styr på data, der kan illustrere mønstre og tendenser i markedet, inden dine teorier søsættes på shoppen.
  5. Du har et personligt drive. Vi er altid på udkig efter ambitiøse medarbejdere, der gerne vil udfordres og bidrage til udviklingen. Vi kigger eksempelvis ind i at skabe en skarpere købsoplevelse og et endnu mere attraktivt beauty univers for mænd.

Vi forestiller os, at:

  • Du allerede har minimum 2 års erfaring med e-commerce.
  • Du allerede har opnået synlige resultater fra en tidligere stilling inden for e-commerce.
  • Du har en relevant uddannelse inden for salg, marketing eller e-commerce.

Hvad kommer du til at lave?

Made4men har i dag en markedsledende position inden for pleje til mænd, og du skal være med til at flytte made4men.dk, made4men.no og made4men.se til nye højder. Danmark er vores primære marked, mens Norge og Sverige håndteres ved hjælp fra eksterne oversættere. Du skal sikre, at vi hele tiden er et skridt foran og udvikler både shop og markedspositionen. Firtal er i dag, og skal fortsat være, med til at sætte standarden for drift og ledelse indenfor e-commerce.

Eksempler på konkrete opgaver kan være:

  • Du skal eksekvere på den fastlagte strategi for din business unit og være med til at præge retningen.

  • Du får ansvaret for SEM- og SoMe annoncering, i samarbejde med vores eksterne Goolge Ads bureau, GeniAds.
  • Du skal sikre, at shops og alle produkter, er salgsklar og optimeret hele vejen rundt ved hjælp af bl.a. SEO tekster og koordinering af oversættelser til SE/NO.
  • Du bliver ansvarlig for planlægning og eksekvering af kampagner on-site og i nyhedsbreve, Google, SoMe, og i samarbejde med eksterne affiliate partners.
  • Du bliver ansvarlig for at nå budgetmål og optimere vores omkostninger.
  • Rapportere resultater og tal til månedsmøder.

Hvem er vi?

Firtal er en vækstorienteret 360o e-commerce forretning, der til dagligt driver en række webshops, som blandt andet tæller Helsebixen.dk, Made4men.dk og Billigvoks.dk. Vi bevæger os i nichen inden for helseprodukter og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Firtal er én stor familie, der har eksisteret siden 2007. I 2018 blev vi en sammenbragt én af slagsen, da vi blev en del af Matas koncernen.

Firtal udgøres af et sjovt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup, nær Aarhus. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive minimum 1 % bedre til det vi gør - hver dag!

Vi er stolte af vores værdier; Modighed, Ambitiøst fællesskab og Digital købmandskab, der danner grundlag for måden, hvorpå vi driver vores forretning. Lysten til at sætte nye standarder, uanset om de er personlige, sociale eller faglige, er drivkraften i vores organisation. Det betyder, at vi har mod til at være anderledes, stræber efter at hjælpe hinanden og drives af at give vores kunder den bedste købsoplevelse - alt imens vi har det sjovt.

Det er vigtigt for os, at alle bidrager til en arbejdskultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig. Vi arbejder professionelt sammen, samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Desuden kvitterer vi med:

  • HK overenskomst - Pensionsordning, fritvalgslønkonto, feriefridage mm.
  • Personalerabatter på egne webshops og i Matas-butikkerne.
  • Faglige og sociale arrangementer i form af inspirationsoplæg, fredagsbarer, hyggelige events, work nights, sommerfest og julefrokost.

Praktisk information:

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rette!

Ansøgningsfrist: Løbende.

Ansættelse: 37 timer/ugen ekskl. frokost.

Arbejdssted: Lystrup, nær Aarhus.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Lystrup
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus N

    Din hverdag i Mjølner Som Paid Marketing Specialist bliver du en del af Mjølners afdeling for Salg, Marketing & Kommunikation med i alt 12 kollegaer. Du vil arbejde tæt sammen med vores CSO, to..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vi tilbyder lige nu – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste studiejob. Og hvis du har gode kommunikationsfærdigheder og interesserer dig for marketing, så kan det blive dit. Vi søger neml..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1